folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Battlefield 1 Beta Herkese Açıldı (Online Ücretsiz)

Battlefield 1 Beta Herkese Açıldı (Online Ücretsiz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    DaSpOnGe bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

http://www.aralgame.com/pc-battlefield-1

Sonra vay efendim Türkiye'de korsan niye arttı.

niye araldan alıyorsunuz ki 

ben bu siteyi 2-3 yıldır orjinal keyli oyunlar için kullanıyorum

şuan oyun + hellfighter dlc si 129 TRY 

link vermeyi unutmuşum :W 

https://www.durmaplay.com/oyun/battlefield-1/satin-al/pc-origin

G2A var Kinguin var. Türk alternatifleri Durmaplay ve Bynogame var bildiğim.  Kutulu oyunlar zaten genel olarak pahalı sen birde ülkedeki en kazık adamlardan fiyat bakıyorsun :D

Ekleme: Oyun cidden güzel olmuş. Bu yılın oyunu olacaktır muhtemelen. Multiplayer modu yine BF şeklinde vur kır parçala olarak geçiyor. Ama silahlar olsun ambiyans olsun seslendirmeler olsun cidden çok süper yani. En çok merakla beklediğim kısım ise senaryo modu olacak benim için. Genelde multiplayer ağırlıklı oyunlarda senaryoyu çok kısa tutarlar umarım savaşa bitiremesekte en azından güzel bir ortam sağlarlar da oynarız :) Pre-order yapılmalık bir oyun özellikle BF serisini oynamış biriyseniz kesinlikle alın derim.

interfector tarafından 05/Eyl/16 12:40 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam Aral'dan almıyorum tabi ki ancak Aral yüzünden Steam'de zam yapıyor. Mesala Mafia 3 80 liradan düştü Steam'e Aral hemen tantana yaptı kaldırttı oyunu ön satıştan.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı

Hocam Aral'dan almıyorum tabi ki ancak Aral yüzünden Steam'de zam yapıyor. Mesala Mafia 3 80 liradan düştü Steam'e Aral hemen tantana yaptı kaldırttı oyunu ön satıştan.

Malesef tek dağıtıcı olmanın zararları hocam.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

ulan girdim silah yok silah vermiyor malo malo dolanırım ortada. 5 dk da bir hata veriyor zaten

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Çomarların Battlefield Rahatsızlığı

Türkiye'de yasaklanması için ilgili bakanlığa yazı gönderilmiş iddiası var.

Komediye bak.

http://www.merlininkazani.com/Battlefield_1_Turkiyede_yasaklanabilir-oyun_haber-91224p1.html

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

LOL

Kuru milliyetçiler. Her konuda milliyetçiliği hiçe sayıp her değerin altına dinamit döşüyorlar, söz sembolik şeylere geldi mi kaplan gücünü aktif ediyor mübarekler.

Austen tarafından 27/Eki/16 12:30 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    geberlan bunu yazdı

ulan girdim silah yok silah vermiyor malo malo dolanırım ortada. 5 dk da bir hata veriyor zaten

hocam bf cod vs multipalyer de seviye atladıkça bazı görevleri yaptıkça yeni silahlar açılır standart silahlar tabiki sonradan açılanlara göre daha zayıf oluyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkiye'de oyunun yasaklanması kutulu oyun satan Aral'a ve Türk Telekom Playstore dokunur. Aral oyunun satışını durdurmak zorunda kalır vergisi ödenmiş oyunlar elinde kalır, Playstore mağazadan kaldırır vs.

Origin ise yasak kararı takmayacağı için erişimi engellemeye kalkarlar oda sıkar. Origin'de tek bir oyuna erişim engellenemeyeceği için komple engellenir, hiç bir oyun indirilmez parasını verdiğin oyunu oynayamazsun sunucularına bağlanıp doğrulama yapılamadığı için.

Kaldı ki bilgisayarda yapılmış grafik modellemeleri vurunca Çanakkale Geçilmez merak etmeyin. 

Buda burada dursun : http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/324818/canakkale-her-turlu-gecilir-binali-yildirim

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 6755 Toplam Mesaj: 39
battlefield battlefield 1