Battlefield 3 (PC) Ücretsiz
-
Three times the intensity.
Carve a path through your opponents with destructible environments, vehicular combat and huge multiplayer maps...
yazıyor.. sanırım multi var.
-
ben daha baslayamadım indirmeye, daha origini kuruyorum. komsu neti anca bu kadar :(
-
hadi gençler yok mu neti hızlı olan aranızda çat diye indirip şakk diye denesin sevabına, neti yavaş olanlarda biran önce başlasın yoksa 3 hazirana kadar inmez bu net hızıyla :D
-
baktım çook sürecek, zombie and plants indiriyorum :)
-
RotKerim bunu yazdı
baktım çook sürecek, zombie and plants indiriyorum :)
naptın hocam sen ya :)
-
arkadaş ne ezberci insanlarsınız la :) ilk saydafa standart ile premium özelelliklerini koyduk oradan bakınsana multi varmı yokmu :D
-
azizsenel55 bunu yazdı
arkadaş ne ezberci insanlarsınız la :) ilk saydafa standart ile premium özelelliklerini koyduk oradan bakınsana multi varmı yokmu :D
Multiplayer Head Start Kit yoğmuş demek ki insanımız böle hocam naparsın bi bak dimi kim ne yazmış ne postlamış diye nıç nıç nıç :D
-
piiiranha9242 bunu yazdıazizsenel55 bunu yazdı
Multiplayer Head Start Kit yoğmuş demek ki insanımız böle hocam naparsın bi bak dimi kim ne yazmış ne postlamış diye nıç nıç nıç :D
:)
-
Sırf pc bf4 ü oynatmadı diye origin ve oyunlara dair ne varsa silmiştim. Şimdi geri yüklüyorum bakalım. Tavsiye edilen sistem özellikleriyle aşağı yukarı aynı olduğundan kasmadan oynatır heralde.
-
RotKerim bunu yazdıisot99 bunu yazdı
Bir yerde online oynanmıyor diye okudum. Doğru değildir umarım yoksa bir işe yaramaz.
bilmiyorum ama muhtemlendir, zaten standart, premium diye ayırmış, vardır bi ipnelik
standart ve premium ayrı şeyler hocam. premiumda dlc ler flnda var, serverlara girerken sırabeklemiyorsun fln farkı yok sayılır oynanır yani