folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Battlefield 3 (PC) Ücretsiz

Battlefield 3 (PC) Ücretsiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

Three times the intensity.

Carve a path through your opponents with destructible environments, vehicular combat and huge multiplayer maps...

yazıyor.. sanırım multi var.

Frisky...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ben daha baslayamadım indirmeye, daha origini kuruyorum. komsu neti anca bu kadar :(

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

hadi gençler yok mu neti hızlı olan aranızda çat diye indirip şakk diye denesin sevabına, neti yavaş olanlarda biran önce başlasın yoksa 3 hazirana kadar inmez bu net hızıyla :D

..Morali hep bozuk olan insan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

baktım çook sürecek, zombie and plants indiriyorum :)

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

baktım çook sürecek, zombie and plants indiriyorum :)

naptın hocam sen ya :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaş ne ezberci insanlarsınız la :) ilk saydafa standart ile premium özelelliklerini koyduk oradan bakınsana multi varmı yokmu :D

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    azizsenel55 bunu yazdı

arkadaş ne ezberci insanlarsınız la :) ilk saydafa standart ile premium özelelliklerini koyduk oradan bakınsana multi varmı yokmu :D

Multiplayer Head Start Kit  yoğmuş demek ki insanımız böle hocam naparsın bi bak dimi kim ne yazmış ne postlamış diye nıç nıç nıç :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı
    azizsenel55 bunu yazdı

Multiplayer Head Start Kit  yoğmuş demek ki insanımız böle hocam naparsın bi bak dimi kim ne yazmış ne postlamış diye nıç nıç nıç :D

:)

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Sırf pc bf4 ü oynatmadı diye origin ve oyunlara dair ne varsa silmiştim. Şimdi geri yüklüyorum bakalım. Tavsiye edilen sistem özellikleriyle aşağı yukarı aynı olduğundan kasmadan oynatır heralde.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    isot99 bunu yazdı

Bir yerde online oynanmıyor diye okudum. Doğru değildir umarım yoksa bir işe yaramaz.

bilmiyorum ama muhtemlendir, zaten standart, premium diye ayırmış, vardır bi ipnelik

standart ve premium ayrı şeyler hocam. premiumda dlc ler flnda var, serverlara girerken sırabeklemiyorsun fln farkı yok sayılır oynanır yani

imza
Toplam Hit: 6766 Toplam Mesaj: 50