Battlefield 3 Reloaded + Crack Only
-
Hacılar, oynuyorum şuan ama beklediğim gibi değil, birde steam'ına bakmak lazım gerçi orjinaline, sorunsuz oynuyorum ama difficulty hard'da bayağı zorluyor.
Bakalım bitirince söylerim. + Bunun online'ı daha zevklidir.
Grafik açısından Cryasis'in 3'te 1 i kadar anca :D Gerçi cryasis'te bilim kurgu var bunun biraz daha gerçekçi olması lazım. en sevdiğim tarafı bilmiyorum hard'da belki öyle, 2-3 mermide nalları dikiyorum. -
Arkadaşımda online oynadım orjinal dvd ile efsane olmuş 32 ye 32 savaşlar filan oluyor single ı bi oynuym bitene kadar kenara para atıp alasım var :))
-
ya ben oyunu yükledim installer klasöründeki dosyları yükledim.crack yaptım tm yazısını sildim ama oyun acılmıyor yazıyı sildim fakat oyun açılırken isminde hala tm yazısı var onu silemedigim için oyun acılmıyor yardım edebilcek var mı?
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------ya ben oyunu yükledim installer klasöründeki dosyları yükledim.crack yaptım tm yazısını sildim ama oyun acılmıyor yazıyı sildim fakat oyun açılırken isminde hala tm yazısı var onu silemedigim için oyun acılmıyor yardım edebilcek var mı?
-----------------------------oyunun içindeki bf3.exe dosyasını masaüstüne kısayol at..
-
bi oynayamadım şunu dogru düzgün 2bölüm fln geçtim anca laptop kafayı yiyo bunu oynarken paso kitleniyo ne yaptıysam düzelmedi uhuhuhu.
-
bi pre olsada rahat rahat çeksek keşke :P cookieden anlamayanın derdi çok .. :D:D:D varsa bi yardım sever pm atıversin
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------ya ben oyunu yükledim installer klasöründeki dosyları yükledim.crack yaptım tm yazısını sildim ama oyun acılmıyor yazıyı sildim fakat oyun açılırken isminde hala tm yazısı var onu silemedigim için oyun acılmıyor yardım edebilcek var mı?
-----------------------------oyunun içindeki bf3.exe dosyasını masaüstüne kısayol at..
-----------------------------yok hocam ne yaparsam yapayım olmadı çalışmayı durdurdu diyor zaten oyun acılırken ekranda battlefield 3 tm yazıyor onu kaldıramadım bi türlü