Battlefield 3 Reloaded + Crack Only
-
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------
This application cannot be used until the official release date has been reached. Please wait until the official release date and restart the application at that time. Click 'Exit' to abort the process.
meali:
Bu uygulama, resmi çıkış tarihi ulaşıncaya kadar kullanılamaz.Resmi açıklama tarihine kadar bekleyin ve o zaman uygulamayı yeniden başlatın.Işlemi iptal etmek için tıklayın 'Çıkış'.
-----------------------------Bilgisayarının saat ve tarih ayarları düzgün mü hocam...
-
Anakroniq bunu yazdı:
bamboocha bunu yazdı:
This application cannot be used until the official release date has been reached. Please wait until the official release date and restart the application at that time. Click 'Exit' to abort the process.
meali:
Bu uygulama, resmi çıkış tarihi ulaşıncaya kadar kullanılamaz.Resmi açıklama tarihine kadar bekleyin ve o zaman uygulamayı yeniden başlatın.Işlemi iptal etmek için tıklayın 'Çıkış'.
-----------------------------Bilgisayarının saat ve tarih ayarları düzgün mü hocam...
-----------------------------Harbi bak bu hiç aklıma gelmedi :D Önce bunu söylemem gerekiyordu :D
-
Anakroniq bunu yazdı:
DestinatioN bunu yazdı:
ah bide premium olsa
------------------------------
j.buentig@web.de : hentai33
-
rsemailacc@gmail.com : RTNMTKM
-----------------------------eyvallah hacı saolasın
-
-
eğlenceli olcak:D
-
Eredanne bunu yazdı:
xxspiderxx bunu yazdı:
pc için çıkış tarihi 28 ekim diye biliyordum:/
torrent yok mu torrent :F
-----------------------------http://puu.sh/7yl7 al panpa
-----------------------------2 iso dosyası var bunda a ve b olarak biri single biri multi mi ona göre indireyim
-
Kreyzi bunu yazdı:
Eredanne bunu yazdı:
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------2 iso dosyası var bunda a ve b olarak biri single biri multi mi ona göre indireyim
-----------------------------ayrı ayrı değil hocam iki iso ile kurulum yapıyon..
-
MrSari bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Eredanne bunu yazdı:
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------ayrı ayrı değil hocam iki iso ile kurulum yapıyon..
-----------------------------tamam eyw. sabah indirip deniyim
-
Bir hışımla bitti. Orjinal alıp multiye akmak lazım DICE her zamanki gibi sağlam iş çıkarmış :)
-
putları yıkıp oynuyasım var :) neyse başladım indirmeye
-
+ Karakter yasak değil mi konuda ?