Battlefield 3'De Platoon Kuralım Tahribat Adına ?
-
Evet arkadaşlar konunun başlığındanda anlaşıldığı gibi bf3 ü olan arkadaşlar buraya battleloglarını yazsınlar hep beraber platoon (yani clan) kuralım ne dersiniz ?
-
Şöyle bir liste oluşturalım yavaş yavaş büyüğünce platoonu kurarız artık
1. CglrCglyn
2. ErSeN06
3. Bombac1_Mulay1m -
TBT'De tutmuyor bu şimdi 1-2 laf söyleyeceğim bana laf çarpıtma muhabbetleri olacak söylemek istemiyorum.
Ama hiç bilmediğim 1 oyun olsun fps olsun yeterlidir. Bf3'üde bitirdim diffuculty hard'da.
Steam üzerinden mi, yoksa crackli versiyonlardan mı ? Oynayacaksınız. -
crackli multisi yok şu an benim bildiğim
-
evet malesef crackli olarak oyunu multi oynayamıyoruz orjinal keyi lazım şuanda gittigidiyorda rus keyleri var 30-35 TL civarı ordan temin edip alınabilir oyun :)
-
hocam oyun gayet iyi. tahribattan şuanda 3 kişiyiz. fakat diğer müridin nickini hatırlayamıyorum..
unutmadan bende rus keyi aldım. suanda ilk defa bir oyuna para verdim hakkını veriyor..
edit: orjinal olarak para vereceğim ilk oyun diablo 3 olacaktı. o da cıkmıyor bir türlü ...
-
fiyatı nedir oyunun ? nasıl alıyoruz
-
Brown bunu yazdı:
-----------------------------fiyatı nedir oyunun ? nasıl alıyoruz
-----------------------------http://arama.gittigidiyor.com/?aramakelime=battlefield+3&aramakategori=
dvd kutulu alırsan biraz pahalı ama cd key alırsan ucuza geliyor... zaten keyi bir defa kullandıktan sonra senin üzerine register ediliyor ve böylece kimse kullanamiyor.. keyi de orjinal dvd kutusunun üzerindeki seriali scan edip yolluyorlar.
key ile internetten rusca indirip türkçeye ceviriyorsun.. gerekli rehber key mesajıyla birlikte geliyor.
-
oyun 50 lira zaten key'e 35 tl verilirmi ya :)))
-
oyun steamden oynanmıyor bu arada, originden oynanıyor.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------oyun steamden oynanmıyor bu arada, originden oynanıyor.
-----------------------------
Evet bf nin kendi motoru origin yeni olay bu aklımda steam kalmış :))