Battlefield 4 Türkçe Olsun
-
İnternette dolaşan söylentiye göre aşağıdaki linkte verdiğim kampanya eğer çok fazla kişi tarafından desteklenirse DICE firmasının bu konuda bir şeyler yapabileceği söyleniyor. Küçücük bi umut varsa bile bunu denemek gerekir.. Lütfen aşağıdaki adrese girip kampanyaya imzamızı atalım.!!
http://www.change.org/tr/kampanyalar/ea-dice-please-translate-battlefield-com-to-turkish -
Türkiyede orjinal oyun kültürü yerleşmedikçe olmaz bu şey
bknz:Gta 4 içinde toplanıyor
Not:Bende orjinal kullanmam -
Ka1nsha bunu yazdı
Türkiyede orjinal oyun kültürü yerleşmedikçe olmaz bu şey
bknz:Gta 4 içinde toplanıyor
Not:Bende orjinal kullanmamTabiki dediğin doğru ama Bf3 çıktıktan sonra bu oyunu online oynayabilmek için orjinal alanların sayısı epey arttı. Tabi firma da bu artışı görmezden gelemez.
-
Adam satış oranı yüksek ülkere göre dil seçenğini koyuyor .türkiyede orjinal oyun alan saysısı kaçtır ki herkes torrent sağolsun hal böyle olunca çıkartmıyorlar.
oyunlar başka firmalar tarafından yamalanıyor Türkçeleştiriliyor ama bu seferde oyun epey eskimiş oluyor. -
Hocam öyle diyorsunuz ancak, Crysis serisini ele alırsak, tamamen Türkçe olarak çıkması sadece Türkiye'de satış patlaması olmasını sağladı. Pek çok kullanıcı, sırf tamamı Türkçe olduğu için oyun satın almaya başladı, bunlara ben de dahilim.
BF3, CoD gibi oyun serileri eğer tamamı Türkçe oyun çıkarmaya başlarlarsa çok daha yüksek satış miktarlarına ulaşacaklarına eminim.
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam öyle diyorsunuz ancak, Crysis serisini ele alırsak, tamamen Türkçe olarak çıkması sadece Türkiye'de satış patlaması olmasını sağladı. Pek çok kullanıcı, sırf tamamı Türkçe olduğu için oyun satın almaya başladı, bunlara ben de dahilim.
BF3, CoD gibi oyun serileri eğer tamamı Türkçe oyun çıkarmaya başlarlarsa çok daha yüksek satış miktarlarına ulaşacaklarına eminim.
crytek in sahibi türk olduğu için oldu o olay diğer firmalar için aynı durum söz konusu olamaz burda
-
wolf diye bir oyun var kardeşim oynarken gördüm o da tamamen türkçe sanırırm konuşmalar filan
-
SinusX bunu yazdı
crytek in sahibi türk olduğu için oldu o olay diğer firmalar için aynı durum söz konusu olamaz burda
Yanlış düşünüyorsunuz. Crytek, Electronic Arts'ın bir yan kuruluşu. Şirket Türk falan değil. Yalnızca başındaki sorumlu kişi Türk asıllı olduğu için Türkçe çıkarma kararı aldılar. Bunun sonucu olarak gelen olumlu tepkiler sonucunda pek çok oyunda Türkçe dil opsiyonel olarak sunulmaya başlandı.
Ben oyunu verdim.
RaNGeR tarafından 27/Mar/13 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
RaNGeR bunu yazdıSinusX bunu yazdı
Yanlış düşünüyorsunuz. Crytek, Electronic Arts'ın bir yan kuruluşu. Şirket Türk falan değil. Yalnızca başındaki sorumlu kişi Türk asıllı olduğu için Türkçe çıkarma kararı aldılar. Bunun sonucu olarak gelen olumlu tepkiler sonucunda pek çok oyunda Türkçe dil opsiyonel olarak sunulmaya başlandı.
Ben oyunu verdim.
electronic arts dağıtıcı şirket diye biliyorum ama sonuçta cevat yerli oldugundan dolayı Türkçe çıktı . Şu ana kadar orjinal olarak Türkçe bi Minecraft bide Crysis oynadım
-
ben crysis ten gram zevk alamadım oynanis ve hele hele türkçe olduğu için battlefield ve cod hastası biriyim ve hiç sevmedim türkçe olmasını diyaloglar türkçe altyazı olsa daha iyi olur bence
-
RaNGeR bunu yazdıSinusX bunu yazdı
Ben oyunu verdim.
Crytek, Electronic Arts'ın yan kurulusu degil, tamamen bagımsız bir sirket. EA ile anlasmaları var, dagıtıcılıgını bu zamana kadar hep onlar üstlendi.
ve evet, firma Türk degil, kurucuları Türk. sosyal medya ve Türk oyun dergilerinin / forumlarının da bu satısın artmasında payları büyüktür.