folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Battlefield 4 Türkçe Olsun

Battlefield 4 Türkçe Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

İnternette dolaşan söylentiye göre aşağıdaki linkte verdiğim kampanya eğer çok fazla kişi tarafından desteklenirse DICE firmasının bu konuda bir şeyler yapabileceği söyleniyor. Küçücük bi umut varsa bile bunu denemek gerekir.. Lütfen aşağıdaki adrese girip kampanyaya imzamızı atalım.!!

http://www.change.org/tr/kampanyalar/ea-dice-please-translate-battlefield-com-to-turkish

xxx
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Türkiyede orjinal oyun kültürü yerleşmedikçe olmaz bu şey

bknz:Gta 4 içinde toplanıyor

Not:Bende orjinal kullanmam 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Türkiyede orjinal oyun kültürü yerleşmedikçe olmaz bu şey

bknz:Gta 4 içinde toplanıyor

Not:Bende orjinal kullanmam 

Tabiki dediğin doğru ama Bf3 çıktıktan sonra bu oyunu online oynayabilmek için orjinal alanların sayısı epey arttı. Tabi firma da bu artışı görmezden gelemez.

xxx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Adam satış oranı yüksek ülkere göre dil seçenğini koyuyor .türkiyede orjinal oyun alan saysısı kaçtır ki herkes torrent sağolsun hal böyle olunca çıkartmıyorlar.

oyunlar başka firmalar tarafından yamalanıyor Türkçeleştiriliyor ama bu seferde oyun epey eskimiş oluyor.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam öyle diyorsunuz ancak, Crysis serisini ele alırsak, tamamen Türkçe olarak çıkması sadece Türkiye'de satış patlaması olmasını sağladı. Pek çok kullanıcı, sırf tamamı Türkçe olduğu için oyun satın almaya başladı, bunlara ben de dahilim.

BF3, CoD gibi oyun serileri eğer tamamı Türkçe oyun çıkarmaya başlarlarsa çok daha yüksek satış miktarlarına ulaşacaklarına eminim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam öyle diyorsunuz ancak, Crysis serisini ele alırsak, tamamen Türkçe olarak çıkması sadece Türkiye'de satış patlaması olmasını sağladı. Pek çok kullanıcı, sırf tamamı Türkçe olduğu için oyun satın almaya başladı, bunlara ben de dahilim.

BF3, CoD gibi oyun serileri eğer tamamı Türkçe oyun çıkarmaya başlarlarsa çok daha yüksek satış miktarlarına ulaşacaklarına eminim.

crytek in sahibi türk olduğu için oldu o olay diğer firmalar için aynı durum söz konusu olamaz burda 

Si vis pacem para bellum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

wolf diye bir oyun var kardeşim oynarken gördüm o da tamamen türkçe sanırırm konuşmalar filan

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

crytek in sahibi türk olduğu için oldu o olay diğer firmalar için aynı durum söz konusu olamaz burda 

Yanlış düşünüyorsunuz. Crytek, Electronic Arts'ın bir yan kuruluşu. Şirket Türk falan değil. Yalnızca başındaki sorumlu kişi Türk asıllı olduğu için Türkçe çıkarma kararı aldılar. Bunun sonucu olarak gelen olumlu tepkiler sonucunda pek çok oyunda Türkçe dil opsiyonel olarak sunulmaya başlandı.

Ben oyunu verdim.

RaNGeR tarafından 27/Mar/13 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    RaNGeR bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı

Yanlış düşünüyorsunuz. Crytek, Electronic Arts'ın bir yan kuruluşu. Şirket Türk falan değil. Yalnızca başındaki sorumlu kişi Türk asıllı olduğu için Türkçe çıkarma kararı aldılar. Bunun sonucu olarak gelen olumlu tepkiler sonucunda pek çok oyunda Türkçe dil opsiyonel olarak sunulmaya başlandı.

Ben oyunu verdim.

electronic arts dağıtıcı şirket diye biliyorum ama sonuçta cevat yerli oldugundan dolayı Türkçe çıktı . Şu ana kadar orjinal olarak Türkçe bi Minecraft bide Crysis oynadım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ben crysis ten gram zevk alamadım oynanis ve hele hele türkçe olduğu için battlefield ve cod hastası biriyim ve hiç sevmedim türkçe olmasını diyaloglar türkçe altyazı olsa daha iyi olur bence

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı

Ben oyunu verdim.

Crytek, Electronic Arts'ın yan kurulusu degil, tamamen bagımsız bir sirket. EA ile anlasmaları var, dagıtıcılıgını bu zamana kadar hep onlar üstlendi.

ve evet, firma Türk degil, kurucuları Türk. sosyal medya ve Türk oyun dergilerinin / forumlarının da bu satısın artmasında payları büyüktür.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 4129 Toplam Mesaj: 40