folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bayan Ambulans Şöförleri

Bayan Ambulans Şöförleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Thewhitewizzard bunu yazdı:
    -----------------------------

tamamiyle sana katılıyorum.

2hafta falan önce bi megane sahibi ablanın bulundugum araca 80-90la kavşakta girmesiyle birlikte bu düşüncemin ne kadar doğru olduğunu gördüm.8/8 onda. 

Megan 8/8 bariyerde =D

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Vala eğer kadınların genel olarak kötü araba kullanma gibi bi durumu varsa bu tamamen bu ve benzer ülkelerin kadını için geçerli olup bu kültürün sonucudur.

Avrupa'da Amerika'da ben görmedim hiç böyle bişey, Türkiye'de ise istemediğin kadar. Mesela geçen gün kırmızı ışıkta durmuş arabalar, en arkada ambulans bütün kuyruk kornaya abanıyor yeşil yanınca ama ilerleyen yok çünkü en öndeki araçtaki iki bayan birbirlerine bakıp bişeler konuşuyor :)

Herneyse dediğim gibi bizim toplumda kadın korkak, aptal ve kaygılı yetiştiriliyor bilinçli ve daha fazla bilinçsiz yöntemlerle. Gelenek, ahlak vs şeylerle.

Bu topluma çok aykırı yaşayan ailelerde de pek rastlamadım, hatta bu tarz bi hatun kafası güzel benim ayık halimden daha iyi araba kullanıyodu :o

Hiç gereksiz gurur milliyetçilik fln yapmanın lüzumu yok, gerçek ortada, bi durup iğnenin ucunu kendimize batırmamız gerekiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

irem26 bunu yazdı:

ayrica olaya bay - bayan olarak bakip biz bayanlari yemek yapip yerleri silen kendinizi de diger erkekler gibi calisan bir kisi olmali kalibina sokmussunuz

Cinsellik,dogurganlik ve emzirme haklari,kiz cocuklarinin haklari

1) ilk yazdığım mesajda PARANTEZ İÇİNDE BÜYÜK HARFLERLE YAZILMIŞ KISMI TEKRAR OKUYUP GÖZDEN GEÇİRİN!

2) benden daha çok hakkınız var işte bak benim bu haklarım yok mesela hala şikayet ediyosunuz ayıp ayıp yaw :D

Kendi şansımı yaratırım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    annem hariç ailecek karşıyız kadınların trafiğe çıkmasına :} http://srcn.in/resimler/kadinsurucu.jpg

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

@srcn 10 numara resim ayakta alkışlıyoruz :D

Kendi şansımı yaratırım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bi kadın sürücünün egoları yüzünden bursada fomara meydanını birbirine kattım. allahdan ölüm v.s olmadı.

Bu tarz işlerde cinsiyetten önce tecrübe gelir. Uzun yıllar kamyonculuk yapmış bir adamın ambulans şöförü olması başka. 5 senelik ehliyeti olan fakat aktif olarak toplamda 1 yıl araç kullanmış bi kadın sürücü başka. Sürücülük hafta sonu iki ileri bi geri yapmak değildir. Bunun yağmuru var, karı var.. Uyum yasalarına uysunlar tamam da bizim trafikde magandalarımız var. ambulansın peşine bayan sürücü görüp takılmayacak bir maganda tanımıyore :D varın gerisini siz düşünün.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

arkadaşlar geçen yaz trafikte önümde seyirten bir araç vardı.şoför bayandı.ani dur kalk falan yapıyordu.yanımda oturan arkadaşa dedim ki ''bu kadın kaza yapar'' dedim.20 sn.geçti kaza yaptı. Kadına çarpan bendim..  !

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
Toplam Hit: 4741 Toplam Mesaj: 28