Bayılmak Nasıl Bir Duygu ?
-
Evet arkadaşlar duş alırken aklıma takıldı yani bayılırken noluyor bir anda ölmüş gibi mi oluyorsun hiç bayılmadım daha önce bayılanınız vardır elbet çok merak ettim :)
-
Çömelerek otur. Sonra hızlı hızlı nefes alıp ver birden ayağa kalk ve şah damarını tut. 5-6 sanıye kadar bayılırsın. Anlarsın nasıl bişey oldugunu
Dikkat et etrafında kafanı vuracağın bişey olmasın
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Çömelerek otur. Sonra hızlı hızlı nefes alıp ver birden ayağa kalk ve şah damarını tut. 5-6 sanıye kadar bayılırsın. Anlarsın nasıl bişey oldugunu
Dikkat et etrafında kafanı vuracağın bişey olmasın
-----------------------------dikkatli ol ölüm riskin ve felç riski var beyindeki damarları sıkıştırıyorsun bu yöntemle damarlardan biri patalrsa *iki tutarsın.
-
babacan narkoz yemiştim vaktin birinde sanki tenekeden bir kuyu içine düşüyorsun ve etrafındakiler o teneke kuyunun başından sana sesleniyorlar ses derin ve metalik geliyor (o nasıl oluyor demeyin yiyince anlarsınız allah yedirtmesin :/) kafanı mengeneyle sıkıştırıyorlarmış gibi hissediyorsun etraf daralıyor sonra zaman hiç geçmemiş gibi kalkıyorsun noldu la bana triplerine giriyorsun.
-
uyku gibi
-
Herşey kararır aynı teneke muhabbeti gibi bulanır etraf sonra zifri karanlık gibi bişey.uyandığında bilmezsin bişey.aniden ayağa kalktığımda kafayı radyatöre vurmak suretiyle yaşamıştım.narkozda daha yavaş bayılıyosun.
-
3 kere bayıldım 1 inde öeneme dikiş attılar en son gözünün karardığını hatırlıyorsun muhtemelen kafanı vurmuşsundur başın ağırıyodur.
1 gün hafıza kaybım olmuştu üni de arkadaşlar o gece çok çekmiş benden :) yarın elemöanların sınavları varmış gidip ben kimim diyormuşum sabah uynanda hiçbirşey hatırlamıyordum
-
Bana nerdeyse her sabah aç karnına yatakten kalkarken oluyor. Gözün karıncalaşıyor bir hareket etme çabasına koyuluyorsun bulunduğun durumdan biran önce kurtulmaya çalışıyorsun filan.. Ben hiç bayılmadım ama aç karnına ani hareketler yapınca az önce bahsettiğim durumla karşılaşıyorsun. :F Genelde kurtuluyorum o durumdan zaten gözün full karıncalaşınca bayılmış oluyorsun. :F
-
ölüyorum sandım.harbiden dedikleri gibi hayatım film şeridi gibi önümden geçti.çocukluğum okul yılları çalışma hayatı..sevgiler nefretler ihtiraslar..vs.vs. bu sefer dedim artık elvada. burdan geri çeviremiycz maçı anladım.acaba ölünce nolcak şimdi görcez bakalım gibi telaşsız bi soru geldi aklıma.gözler karardı.tüm ağırlık boşaldı.sadece küt diye bi ses duydum ama öyl böyle değil küüüüt.ama tam kendimde olmadığım için emin dğilim.bacaklar tutmadığı için ayaklarımı bikaç kez kaldırıp rap rap gibi kalkmak için bi çabada sarf etmiş olabilirim.ama milletin uyanması için yetti gece vakti :) sonra düz yere düşmdim.tam aynanın önünde oluyo olay ve aynanın oldğu duvarada hafiften geçiriyom ve ölürken aklımdaki son şey a.q. du hayatı harbiden bu kadar kısamıymış? ve bütün bunlar 2 sn içind oluyo.yere düştüğüm yada duvara vurduğum gibi(hala ne kadar kndimi bıraktığımın farkında dğilim loş ışıkta olduğu için v yanlızda olduğum için gören de yok bayılırken.
ve 3. sn de top direkten dönüyo.ayakları yere vururken kalkıyorum.nasıl bi mallık yaptığımın bilincindyim.mutfağa gidip tuzlu salata ardındanda 1 tam ekmek tostla bi kavonaz ayranı içiyom.(buda da seneler süren nefs mücadelesi sonunda dayanamayıp bir domuzu tek başına bitirdiği için ölmüş derler.yavaş ye ayı bu seferde yemkten çatlıycan.)
velhasıl 1 ay yemeden içmden zayıflıycam diyip günde 1-2 dilim ekmkle yaşarsan (ama 10 kilo verdim) ytmzmiş gibi yatmdan önce spor yapar ve yattğın pozisyondan birden ayağa kalkarsan tansiyon birden düşer. ebninkini trsten görürsün.
hoşunuza gittiyse uyku felci anılarımı da anlatırım.not:itiraf.com dan alıntı değildir.birebir yaşanmış hikaye
edit:adrenalin ve kalp atışlarıda var tabi.özellikle kalkmamı buna bağlıyorum
-
Süper bi duygu!! kendini mayamide hissediyorsun güneş,kum,dalgalar,absolut,palmiye ağaçları,başında yeke yeke dansı yapan fifti sentler falan
-
bayılmaktan korktum be öle çömelmek şah damarını sıkıştırmak felan yapmam riskli şeyler sadece merak ettim yalnız bi arkadaş demiş açken başın dönüyor karıncalanıyor bu bana çok oluyor mesela açsam bir yerde yatıyorsam hıphızlı kalkarsam birden başım dönüyor başımı taşıyamıyorum dengem bozuluyor biryelere tutunuyorum gözüm kararıyor bunun bir ilerki safhası bayılmak galiba :|