Bayılmak Nasıl Bir Duygu ?
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Bana nerdeyse her sabah aç karnına yatakten kalkarken oluyor. Gözün karıncalaşıyor bir hareket etme çabasına koyuluyorsun bulunduğun durumdan biran önce kurtulmaya çalışıyorsun filan.. Ben hiç bayılmadım ama aç karnına ani hareketler yapınca az önce bahsettiğim durumla karşılaşıyorsun. :F Genelde kurtuluyorum o durumdan zaten gözün full karıncalaşınca bayılmış oluyorsun. :F
---------------------------sende hiper tansiyon alabilir ağni değişiklik yani bi anda yükselir düşer. Göz kararması yön duygusunun anlık kaybedilmesi nerde olduğunu unutman gibi şeyler en çokta yataktan kalkarken yaşarsın.
-
uyku ya da tansion düşüklüğünden farkli bişey.konusurken "benide kaldirsaniz iyi olur" diyecektim kaldirsaniz dan sonrasini dedim mi demedim mi hatirlamiyorum.
kalktigimda 15 dakika gecmiş ama benim icin saniye bile gecmemiş gibiydi.ne ruya ne de bi sarsilma hissi hissettim.
halbuki yere yigilmisim,alti yedi kisi beni bilmem ne kadar uzaktaki bi yataga tasimislar.
kendime geldigimde agzimda kan tadi vardi.dilimi ısırmışım.
"yarı ölüm" tabiri tamıtamına uyuyor galiba.
-
hotboy bunu yazdı:
uyku gibi
-----------------------------rüyasız versiyonu.
-
Bak anlatim , geçen sene ameliyat oldum(yazın) konusu falan da var :)
apandisit.Zor oturup kalkıyosun falan narkoz günler sonra bile etkili.Bide sonra ameliyat yani.
tuvalete 3-5. girişim. kalkarken falan yardım alıyodum ilk defa ameliyattan sonra yardım almayayım dedim.(etmediler doğrusu..)
15 dk falan çömelik durumdaydım , bütüm gücümle ayağı kalktım.Halbüki çok hızlı değildim ama hep çok yavaş olduğum için alışkın değildim belki.
kafam uyuşup karıncalandı arka tarafı.Sonra o hızlıca öne doooğru geldi.Gözlerim karıncalandı yarım kapandı herşey oynuyordu ama nasıl diyim ayna yukarı ışık aşağı o sağa bu sola falan .. ondan sonra her taraf rengarenk oldu.Kolumun üstüne düştüm acımadı bilincim yarı kapalıydı biraz daha kendime geldiğimde ağlıyordum kolum acayip sızlıyordu.
Herneyse öyle oldu.
Bir de tam az önce oldu :D tuvalette 20 dk falan kaldım kitap okudum.Ayağım acayip uyuşmuştu zaten.Hızlı kalktım havasız bi ortam falan aynen karıncalanma arkadan başladı öne doğru. her taraf dööndü dööndü ama geçenden tecrübem olduğu için bi elim kapı kolunu bi elim musluğu öyle bir kavradı ki..
Bu sefer tam bayılmadım yani..
Birde ameliyatta serum bağlıyorlar
sıvı gelirken , beyaz bişey enjekte ediyorlar seruma akış hızı artıyor.
Kolundan yaka yaka böyle yaka yaka geldiğini hissediyorsun.Omzuma kadar gelmeden acısı daha , kendimi hasta odasında buldum :)
-
bende narkoz yedim çok direndim bayılmamak için ama etraf böle daralmaya başlıyo herşey üzerine geliyo sonra küt gidiyosun kalktığındada zaman hiç geçmemiş gibi hissediyosun ve ben kalktığımda miğdem acayip bulanıyodu ve etraf sap sarıydı bi daha kafam küt yatağa düştü ^^ anca ayıldım
-
kafana odunu vur, anlarsın
-
Narkoz muhabbetini okuyunca aklıma awake filmi geldi. Bayılmadıysan sçtın :)
-
:D..Hoca ya önce gözün kararıyor alttan ve üstten.Şimşekler çakıyor.Sonrasını hatırlamıyorsun.Tıpkı uykuya daldığın an gibi.Uyandığında andaval andaval bakınıon :D
-
BRK35 bunu yazdı:
Narkoz muhabbetini okuyunca aklıma awake filmi geldi. Bayılmadıysan sçtın :)
harbi lan o filmi izleyince insanın bayılası geliyo :D -
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------PriesTBT bunu yazdı:
Bana nerdeyse her sabah aç karnına yatakten kalkarken oluyor. Gözün karıncalaşıyor bir hareket etme çabasına koyuluyorsun bulunduğun durumdan biran önce kurtulmaya çalışıyorsun filan.. Ben hiç bayılmadım ama aç karnına ani hareketler yapınca az önce bahsettiğim durumla karşılaşıyorsun. :F Genelde kurtuluyorum o durumdan zaten gözün full karıncalaşınca bayılmış oluyorsun. :F
---------------------------sende hiper tansiyon alabilir ağni değişiklik yani bi anda yükselir düşer. Göz kararması yön duygusunun anlık kaybedilmesi nerde olduğunu unutman gibi şeyler en çokta yataktan kalkarken yaşarsın.
-----------------------------aynısı hocam aynısı bende oluyor hemde her kalktıgımda bayılma konusuna gelirsek bir defa bayıldım oda sünnet oldukdan sonra :D wc e gittim sonra birde şaaap die annemın tokadını yedim kendime geliyordum gözlerim böyle azar azar açıldı megersem kan tutmuş bayılmışım kafamın üstü cok agrıyordu düşerken banyodaki musluga kafayı vurmuşum :D ama illaki o kadar çok bayılmak istiyorsan git sadece yemek ye migde fesatı geçirir bayılırsın :D