Baykaldan Oy Uğruna, Döneklik...
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
Bu ülkede vatanını çok çok seven milletçi vatandaşın yapabileceği tek şey; Amerika'nın ölüleri diriltmek için bir yöntem bulmasını beklemektir. Şayet Atatürk'ten başka kimse (yani şu anda göründüğü kadarıyla) şu ülkeyi yükseklere taşıyamaz.
-----------------------------Ölüleride Allah hariç hiçkimsenin hiçbir bilginin hiçbir teknolojinin yaratmaya kadir olmadığında bildiğimize göre malesf keşke keşke Ah ATATÜRK vah ATATÜRK diyeceğimize onun bize miras bıraktığı ülkeyi Keşke Atatürk Yeniden dirilse de şu ülkeyi kurtarsa diye bekleyeceğimize Eğer zekiysek veya zeki olan ve bu ülkeyi kurtarırım arkadaş diyen olursa buyursun siyaset okusun ülkenin başına geçsin bizi şunlardan kurtarsın
-----------------------------Bu herşeyden önce cesaret ister... Keşke kendime onu buulup birşeyler yapabilseydim :| Dün bi adam gördüm mahallede çok bilgiliye benziyodu birazda içmiş.. Yazıklar olsun bu ülkeye Yazıklar olsun size. Atatürk bunu mu istedi ! Diye bağırarak dolaşıyodu. içim gitti gerçekten amcayı görünce..
-
hotboy bunu yazdı:
bırakın ya ;) hepsi boş, gelin sizi ülkücü yapalım
-----------------------------Abartma.. Türkeş'in de yahudilerle olan fotoğraflarını biliyoruz..
Ayrıca bu da var:
http://img207.imageshack.us/img207/8500/dtpmhportakligiz.jpg
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Abartma.. Türkeş'in de yahudilerle olan fotoğraflarını biliyoruz..
Ayrıca bu da var:
-----------------------------O fotoğrafta ''Milletvekili'' sıfatı taşıyan(ne kadar o sıfata layık olup olmadığı hatta olmadığı bilindiyse de ) kişilere ve mevkilerine saygı için el sıkışılmıştır.
öyle link vererek bişeyler sallama hocam.
-
baykalın tek hatası giderken yanında şeker,mercimek almaması.
-
Mayınlı tarla konusunda baykalın dediği yanlış birşey yok gibi geliyor bana. Ki buranın temizlenip kiralanması, böyle büyük ve sınır hattında olan bir yerin, tehlike arzeder ülkemiz için. yanlışsam düzeltme yapın ama sanmıyorum yanlış olsun.sever ve güvenirseniz eğer Yılmaz Özdil' inde bu konuda yazısında gerekli açıklama var. mayınlı bölgeyi karıştırmayın bence deniz baykal ı eleştirirken.
-
Tamemen provokasyon amacli acilmis bir konu oldugu bariz ortada... hemde cok acik. ilk postlardan anlarsiniz zaten:)
-
Baykal ın 3 lafından biri çatışma çıkar
-
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
Ayrıca bu da var:
-----------------------------O fotoğrafta ''Milletvekili'' sıfatı taşıyan(ne kadar o sıfata layık olup olmadığı hatta olmadığı bilindiyse de ) kişilere ve mevkilerine saygı için el sıkışılmıştır.
öyle link vererek bişeyler sallama hocam.
-----------------------------http://www.internethaber.com/images/other/290720070336253517126_3.jpg
Deniz Bölükbaşı Ülkücü de olsa kaliteli bir insan. Öyle sentezci falan da değil.
-
deniz baykal'ın nasıl bir adam olduğunu iyi biliyoruz da, burada sözleri cımbızla çekmemek gerekir.
ben televizyonda izledim.terör tamamen yok olur, herşey güllük gülistanlık olur, silahlar teslim edilirse şartlı olarak af getirilebilir diyor.yani mesela terör olduğu dönemde hiç bir işe bulaşmadığı belirlenen insanlar aftan yararlanabilir.
gayet doğruyu söylemiş.akp'nin en çok eleştirdiğim yanıdır.daha terörün bittiği yok, her gün şehit veriyoruz.bakıyorum gündem de af meseleleri falan.bunların zamanı şu an değil. -
Bazı aklı kıt dostlar nedense beni provakatör olarak nitelendirmişler.
Beni tanıyan tanır bilen biler.
Ülkücü - Koyu Milliyetçi Görüşümü asla gizlemedim.
Allaha şükürler olsunki bugüne kadar kimseyede eyvallah çekmedim. Kimsenin ağzına göre vermedim.
Eğer öyle olsaydım 2 yıldan beri işsiz güçsüz gezmezdim.
Antepde 6 tane org. sanayii bölgesi var. 100'lerce fabrika var. Gider birinden birinde muhakkak iş bulurdum. Ama benim yapıma ters birilerine yaranmak veya birilerinin maşası olmak.
MHP genel merkezine gitsem ertesi gün iş sahibi olurdum, hemde en kralından.
Yorum yaparken partizan kimliğinizi bir köşeye koyun.
Eğer bu açıklamaları MHP başkanı Devlet Bahçeli yapsaydı, namusum ve şerefim üstüne yemin ederim yine aynı konuyu açardım.
Asla ve asla provakatör amaçlı konu açmam, açmadım.
Baykal değilmiydi;
Oy uğruna günlerce medyayı işgal edercesine çarşaflılara chp rozeti takan,
ve şimdide aynı kişi değilmi, kürt açılımı kapsamında güneydoğuya gezi düzenleyen, dtp'iliere zeytin dalı uzatan.
Siz körsünüz, karşınızdakileridemi kör sanıyorsunuz ?