folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Baykaldan Oy Uğruna, Döneklik...

Baykaldan Oy Uğruna, Döneklik...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pusla
    pusla's avatar
    Erkek
    Baykal'lın siyasete adım attığından beri yaptığı başka bir şey oldu mu ki zaten döneklikten başka.

en uzun süreçömez kalma rekorunu kırmaya çalışan çömez
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    yani istemeden provokatör olmussun dostum. emin ol aklımız kıt olmus olsaydı kalkip provokotörlük yapmissin demezdik. baykal ın söyledigi laflari yıllardan beri mhp haric bütün siyasiler söylüyor. ama hangi biri kalkipta su an uzlasmak gibi bi sacmalik sakın yapmayın dedi? baykaldan baska diyebilen siyasi yok? eger uzlasma vs gibi seyler olacaksa bu tamemen kayitsiz sartsiz tüm pkk nin teslim olup silah birakmasi amaci ile olur demis adam kısaca, eger o halkı pkk denen olusumdan cekip cikaramaz ayiramazsan, Allah göstermesin biz daha cok 35.000 veririz :( yani haklısın bahceli dese bile bunlari sen yine konu acardin, cünkü cok duygusal davranıyorsun , adamın biri af dese sen höytt diyorsun:) yani simdi güzel kardesim doguya gitmesinler mi devlet büyüklerimiz ne biliyim yani doguya ugramasinlar mi? sıka sıka ugrucan orasida senin topragin, yani gidincede oy icin gitti diyosunuz. gitmezsen o yöre halkının onayını almazsan iste böle akp bey gibi yaşar yıllarca iktidarda, akp kendini düsünüyor su andan.. vatandasa deger verdigine inanmıyorum. ama bir parti lideri kendisinden olmayan birine deger verdimi rozet taktimi hemen yalakalıkla suclarsiniz degil mi?? evet suclarsiniz.. cünkü siz istiyorsunuz ki herkes kendi derdine hadi bakimm diyerek insanlari kutuplastirirsiniz.. her adımın arkasindan , döneklik etti, yalakalık etti gibi safsatalar duymaktan bıktık valla..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yani istemeden provokatör olmussun dostum. emin ol aklımız kıt olmus olsaydı kalkip provokotörlük yapmissin demezdik. baykal ın söyledigi laflari yıllardan beri mhp haric bütün siyasiler söylüyor. ama hangi biri kalkipta su an uzlasmak gibi bi sacmalik sakın yapmayın dedi? baykaldan baska diyebilen siyasi yok? eger uzlasma vs gibi seyler olacaksa bu tamemen kayitsiz sartsiz tüm pkk nin teslim olup silah birakmasi amaci ile olur demis adam kısaca, eger o halkı pkk denen olusumdan cekip cikaramaz ayiramazsan, Allah göstermesin biz daha cok 35.000 veririz :( yani haklısın bahceli dese bile bunlari sen yine konu acardin, cünkü cok duygusal davranıyorsun , adamın biri af dese sen höytt diyorsun:) yani simdi güzel kardesim doguya gitmesinler mi devlet büyüklerimiz ne biliyim yani doguya ugramasinlar mi? sıka sıka ugrucan orasida senin topragin, yani gidincede oy icin gitti diyosunuz. gitmezsen o yöre halkının onayını almazsan iste böle akp bey gibi yaşar yıllarca iktidarda, akp kendini düsünüyor su andan.. vatandasa deger verdigine inanmıyorum. ama bir parti lideri kendisinden olmayan birine deger verdimi rozet taktimi hemen yalakalıkla suclarsiniz degil mi?? evet suclarsiniz.. cünkü siz istiyorsunuz ki herkes kendi derdine hadi bakimm diyerek insanlari kutuplastirirsiniz.. her adımın arkasindan , döneklik etti, yalakalık etti gibi safsatalar duymaktan bıktık valla..

Helal sana, çözmüşsün beni :)

Tamamen duygusal ( oy - para )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    beyninizi geriye sarın. yıl 2003 baykal tayyiki basbakan yapar...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    SEN SEVME TERK ET..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

alcohooligan bunu yazdı:
    SEN SEVME TERK ET..

Türkçe Meali ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    Su testisi su yolunda kırılır

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yasev,

iyi cimbizlamissin :)

dokunulmazlik konusunda kapsamin genisletilmesi hatta tamamen kaldirilmasindan yanayim her zaman. baykal her daim dile getiriyor dokunulmazlik kaldirilsin diye

rte niye hic orali olmuyor. 

cunku onlarca dava var partide adam kalmayacak.

e kimse hirsiza dokunamayinca ne oluyor ? teror suclusunada dokunulamiyor.

hirsizimi yolsuzlugumu koruyayim derken teroristi, bolucusunude korumus oluyor.

-

terorle masaya oturulmasi masalina inanmiyorum. defalarca denendi sonuc ?

o ateskes esnasinda orgut toparlandi ve  yeniden askerlerimizi sehit etti. 

1. dagdaki silahi biraksa ne olacak ki. teroristler mecliste degilmi ? cikip acik acik teror orgutu pkk ya destek vermiyor mu ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

yasev,

iyi cimbizlamissin :)

dokunulmazlik konusunda kapsamin genisletilmesi hatta tamamen kaldirilmasindan yanayim her zaman. baykal her daim dile getiriyor dokunulmazlik kaldirilsin diye

rte niye hic orali olmuyor. 

cunku onlarca dava var partide adam kalmayacak.

e kimse hirsiza dokunamayinca ne oluyor ? teror suclusunada dokunulamiyor.

hirsizimi yolsuzlugumu koruyayim derken teroristi, bolucusunude korumus oluyor.

-

terorle masaya oturulmasi masalina inanmiyorum. defalarca denendi sonuc ?

o ateskes esnasinda orgut toparlandi ve  yeniden askerlerimizi sehit etti. 

1. dagdaki silahi biraksa ne olacak ki. teroristler mecliste degilmi ? cikip acik acik teror orgutu pkk ya destek vermiyor mu ?

Tamamen haklısın,

Benim demek istediğim tamamen, siyasi parti liderlerinin hele bu parti lideride Deniz Baykal olunca,

Sırf 3-5 oy uğruna verilen demeçlerin bu kahbelere cesaret verir nitelikte olması.

Biz böyle konuştukça adamlar sürekli coşuyorlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Aga iyide bir şey takıldı aklıma .

Oy uğruna dönekliği sadece Baykalmı yapmış oluyor ?

Bu işin rajonu budur aksini iddia eden Oy alamaz sadece OYulur ve sonrada kaybolur.

halka birşeyler vereceksin ki sana OYunu koysunlar.

Ya terörü bitireceksin yalanda olsaaa..

Ya iki anahtar vereceksin birde ev (havuzlu dersen inanmazlar )

Ekonomiyi süper yapacaksın Türk liramız doları geçip avroya kafa atacak.

İşsiz kimse kalmayacak herkese iş bulacaksın gerekirse bir işyeri açarız...

Trabzondaysan ben Karadenizi ço severim diyeceksin mersindeysen ben akdenize hastayım diyeceksin...

D.Bakır daysan  sevgili Kürt kardeşlerim diyeceksin..oyu aldıktan sonra sittir et kim gidecek şimdi bu karda kışta kıyamette..sonrada bırakacaksın dtp ye ve almak için uğraşacaksın..

at yalanı ....  inananı misali..

Yiğidi öldür ama hakkını teslim et .Baykal silah bırakılsın önce diyor .bunda yanlış olan ne ?

NOT:35 000 şehit.... ya sakat kalanlar ?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 5378 Toplam Mesaj: 44