Baykal’In Aklındaki İsim Kılıçdaroğlu
-
-
CHP ye baş aramak için henüz erken.biraz daha beklemek lazım ki belirsizlik azalsın.
ayrıca kılıçdaroğlu CHP yi idare edecek yetenekte değil.doğan medyası ve ciner medyası biraz karizma yaratmaya çalıştılar ama nafile.altın semer meselesi...
ha şu da önemli.toplumsal beklenti,kılıçdaroğlu yönünde şekillendirilirse (tabana yayılırsa) kaçınılmaz olarak başa geçirilecektir ama yanlış kişidir...
belirsizlik geçsin herşey netleşir...
-
Bana görede En doğru kişi kılıçdaroğludur şayet o chp nin bşına geçerse akp yi dümdüz edeceğini düşünüyorum erdoğanın baykalın olayıyla bu kadar ilgilenmesinin sebebi de budur kılıçdaroğlu chp yi alır en tepeye taşır bundan şüphem yok ama olurda onur öymen gibi yanlış bir kişi seçilirse o zaman vay chp nin haline derim
-
Benim anlamadığım chp içinden birileri 7 sene önce o videoyu hangi gerekçeyle çekti? Baykal'ın koltuğunu bırakmayağını mı hissettiler? Bir önceki seçimde Baykal'ın koltuğu bırakması daha alevli şekilde tartışıldı ozaman neden kullanmadılar? Videonun çekilme şekli ve oynanması bireysel bir iş olmadığını gösterir. Üstelik chp içinde bu kadar sert koltuk savaşı mı veriliyodu hemde referandum arifesinde ve chp nin oylarını artırdığı dönemde.
-
hayırlısı
-
attack bunu yazdı:
-----------------------------
Benim anlamadığım chp içinden birileri 7 sene önce o videoyu hangi gerekçeyle çekti? Baykal'ın koltuğunu bırakmayağını mı hissettiler? Bir önceki seçimde Baykal'ın koltuğu bırakması daha alevli şekilde tartışıldı ozaman neden kullanmadılar? Videonun çekilme şekli ve oynanması bireysel bir iş olmadığını gösterir. Üstelik chp içinde bu kadar sert koltuk savaşı mı veriliyodu hemde referandum arifesinde ve chp nin oylarını artırdığı dönemde.
-----------------------------7 sene öncesi değil baykal da dedi 2 haftalık bir olay diye.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
attack bunu yazdı:
-----------------------------7 sene öncesi değil baykal da dedi 2 haftalık bir olay diye.
-----------------------------hocam bi kaynak verebilir misin?
-
baykal yalanlanmış
boyle bişey yokmuş
CHP'li Özyürek Baykal'ın aklındaki genel Başkan adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Daha cümlenin noktası konulmadan Baykal'dan yalanlama geldi: "Aklımda bir isim yok, olursa da sadece ben açıklarım"
http://www.internethaber.com/chpde-kilicdaroglu-depremi-251472h.htm
-
bugrahan45 bunu yazdı:
attack bunu yazdı:
-----------------------------siz yılları karşıştırosun ya ,o başka yıl başka olay :D bunlar tamamen ayrı...
-
daha çok karışır
cmylmz : montaj bunlar. ha gördük montajı...
-
baykaldan korkanlar hep bıraksın bıraksın diye yalvarıyor bunlar biliniyor ama kılıçdaroğlu da partiye oy kazandırır ancak bir şekilde baykalında destek vermesi lazım