folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Baykal’In Aklındaki İsim Kılıçdaroğlu

Baykal’In Aklındaki İsim Kılıçdaroğlu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CHP Sözcüsü Mustafa Özyürek, Deniz Baykal’ın genel başkanlık için Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nu düşündüğünü açıkladı.

kaynak: ntv

//

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

CHP ye baş aramak için henüz erken.biraz daha beklemek lazım ki belirsizlik azalsın.

ayrıca kılıçdaroğlu CHP yi idare edecek yetenekte değil.doğan medyası ve ciner medyası biraz karizma yaratmaya çalıştılar ama nafile.altın semer meselesi...

ha şu da önemli.toplumsal beklenti,kılıçdaroğlu yönünde şekillendirilirse (tabana yayılırsa) kaçınılmaz olarak başa geçirilecektir ama yanlış kişidir...

belirsizlik geçsin herşey netleşir...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bana görede En doğru kişi kılıçdaroğludur şayet o chp nin bşına geçerse akp yi dümdüz edeceğini düşünüyorum erdoğanın baykalın olayıyla bu kadar ilgilenmesinin sebebi de budur kılıçdaroğlu chp yi alır en tepeye taşır bundan şüphem yok ama olurda onur öymen gibi yanlış bir kişi seçilirse o zaman vay chp nin haline derim 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Benim anlamadığım chp içinden birileri 7 sene önce o videoyu hangi gerekçeyle çekti? Baykal'ın koltuğunu bırakmayağını mı hissettiler? Bir önceki seçimde Baykal'ın koltuğu bırakması daha alevli şekilde tartışıldı ozaman neden kullanmadılar? Videonun çekilme şekli ve oynanması bireysel bir iş olmadığını gösterir. Üstelik chp içinde bu kadar sert koltuk savaşı mı veriliyodu hemde referandum arifesinde ve chp nin oylarını artırdığı dönemde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

hayırlısı

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

attack bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim anlamadığım chp içinden birileri 7 sene önce o videoyu hangi gerekçeyle çekti? Baykal'ın koltuğunu bırakmayağını mı hissettiler? Bir önceki seçimde Baykal'ın koltuğu bırakması daha alevli şekilde tartışıldı ozaman neden kullanmadılar? Videonun çekilme şekli ve oynanması bireysel bir iş olmadığını gösterir. Üstelik chp içinde bu kadar sert koltuk savaşı mı veriliyodu hemde referandum arifesinde ve chp nin oylarını artırdığı dönemde.

7 sene öncesi değil baykal da dedi 2 haftalık bir olay diye.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:

attack bunu yazdı:

hocam bi kaynak verebilir misin?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

baykal yalanlanmış

boyle bişey yokmuş

CHP'li Özyürek Baykal'ın aklındaki genel Başkan adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Daha cümlenin noktası konulmadan Baykal'dan yalanlama geldi: "Aklımda bir isim yok, olursa da sadece ben açıklarım"

http://www.internethaber.com/chpde-kilicdaroglu-depremi-251472h.htm

çocuktum,büyüdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:

attack bunu yazdı:

siz yılları karşıştırosun ya ,o  başka yıl başka olay :D bunlar tamamen ayrı...

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

daha çok karışır

cmylmz : montaj bunlar. ha gördük montajı...

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

baykaldan korkanlar hep bıraksın bıraksın diye yalvarıyor bunlar biliniyor ama kılıçdaroğlu da partiye oy kazandırır ancak bir şekilde baykalında destek vermesi lazım

Toplam Hit: 3222 Toplam Mesaj: 19