Baykal’In Aklındaki İsim Kılıçdaroğlu
-
bunlarda akepe gibi planmı yapıolar anlamadım gitti oda önce gülü başbakan yaptırdıki cumhubaşkanı olabilsin die bıktım 3 kuruşluk adamlar için 5 kuruşluk işler muhabbetler yapmaktan
-
Sen git 45-50 yasındaki karıyı dürt, sonra istifa et... Bunda da vardır bi ayak...
-
Benzeri olayı Bill Clinton yaşadığında ilk başta inkar etti kamuoyu sürekli üzerine gitti.Sonra canlı yayında eşinden ve tüm amerikan halkından özür diledi ve bir sonraki seçimlerde oylarını çok güzel artırdı.Fakat Byekal diğer kadınlar hakkında hiç konuşmadı,kamuoyunu bilgilendirmesi gerekiyordu diye düşünüyorum.Gelen gideni aratmasında.
-
bence kesinlikle kılıçdaroğlu gelmeli.
-
Kucaktan kucağa gezen medya yüzünden burda yanlış yorumlar yapıyorum. Evet Baykal iki haftalık bir komplo olduğunu söylemiş. Kaynak
Şimdi baştan yazıyorum;
Videoda karartma ve eskitme gibi oynamalar yapılması ve bunun medyada 7 yıldır bekletilen bir kaset olarak desteklenmesi, ilk kez ergenekon davasıyla birlikte görmeye başladığımız illegal dinlemeler, savcı, hakim ve komutanların servis edilen ses bandlarını bu olaydan ayrıştırarak akpnin işi olmadığı lanse edilerek hedef şaşırtılmak istendiğini düşünüyorum. Bu kesinlikle sadece chp içindeki koltuk savaşı olamaz. Bu komployu hazırlayan savcıları ve komutanları dinleyen örgütle aynı örgüttür. Chp, malum örgütün ergenekon davasıyla sindirdiği muhaliflerin son kurbanıdır. Evet çıkması zor gözüken bir referandum ve 2011 seçimlerinde koalisyon yapılma ihtimali doğan bir ortamda birilerinin bişey yapması gerekiyodu. Ve o birileri bişey yaptı. Bu bir gizli servis operasyonudur. Medyanında desteğini almış bi operasyondur. Düşüncem bu yönde.
-
şu an chpnin başnna kim gelirse gelsin chpyi daha ileriye götürecek adam yok içlerinde.
eğer baykıl geri gelmezse kılıçtaroğlu baskı var halk böyle istiyo vs diyerek illaki partinin başına geçecektir ama kılıçtaroğlu parti yönetecek yetenekte biri değil ancak kukla olur.
Baykılın gitmesi bence iyi oldu baykalı seven bir insan değilim belki başka biri geçerse chpye sempatim oluşabilir buda benim şahsi görüşüm tartışmaya kapalıdır :)
-
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------
Benzeri olayı Bill Clinton yaşadığında ilk başta inkar etti kamuoyu sürekli üzerine gitti.Sonra canlı yayında eşinden ve tüm amerikan halkından özür diledi ve bir sonraki seçimlerde oylarını çok güzel artırdı.Fakat Byekal diğer kadınlar hakkında hiç konuşmadı,kamuoyunu bilgilendirmesi gerekiyordu diye düşünüyorum.Gelen gideni aratmasında.
-----------------------------yok hocam burası Türkiye bizde adam kendi böyle haltlar yemiş bile olsa baykalı topa koymaktan çekinmez.
Baykal bide üstüne yaptım gibi bir açıklama yaparsa bu hepten kaçınılmaz olur, dışlanır, partisi oy kaybeder, ülkenin yarısından fazlası bir şekilde muhfazakar zaten, amerika gibi kimse, madem özür diledin gel diye bağrına basmaz yani...
-
Az biraz kafanızı çalıştırın.. Baykal salak bir insan değil.. Kemale ne oldu adaylığım söz konusu değil dedi.. Sarıgül baykalın arkasındayım dedi..
Baykal'ın blöf yaptığını anlamamak mümkün değil bence.. Kimler muhalefet kimler değil öğrenilecek..Yol verilecek..
Aynı şeyi Sayın Devlet Bahçeli'de yaptılar..