Baza İstasyonu?
-
hava alanı gibi geniş yerlerdede wardır belki
-
hacim bende zaten 2 km otede kent merkezi(carsi) daki mekanlardan yakaliom sinyalleri kenar mahallede wi-fi ne gezer :)
-
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDDDD
-
arkadaslar yanlıs annıonuz öle telfon icin olan buyuk baz istasyonu demiom ben kucuk wirelesse benzio ama wireless deil o seyi takan herife dedim wireless deilde baz istasyonu gibi bişi dedi takan adam . modeme benzio kimsede 5 ytl ye satın almıo normal 2gb parasını o aga girenler paylsıo 220 milyona ykaın parayı 15-20 kisi filan paylasıo bu sayede cok ucuza kullanıolar 5-7 ytl arası bi paraya giriolar 2mbit le bende ilk defa duydum vede burda sordum ben bişiyi sallamıom öle bişi yok filan demeyin yaptıranlar annattı banada ben onların yalancısıyım tht sorup detaylarını ögrenmek istedim ama kimse bişi bilmio olumlu yanıtlar alsaydım bende bu aga gircek tim ortak olcaktım ama legal mi illegal mi zararlımı zararsızmı bilmiom buyuzde girmicem buyuk ihtimal
-
dayı illegal olsa nolcak başına talih kuşu konumuş kaçırma ben de tencere kapağıyla sinyal yakalamaya çalışıyom ama zayıf ya :)
Toplam Hit: 4374 Toplam Mesaj: 16