folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bdp Özerklik İlan Edecekmiş

Bdp Özerklik İlan Edecekmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

verilsin (:

once ozerklik vereceksin

sonra canin SIKILDIKCA gidip isgal edeceksin

o da değişik bi fantezi :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

Darbe olmadan bunların kökünü kazıyamayacağız gibi görünmüor.

Hocam darbe çözüm değil, darbe yapılmadan'da halledilebilir.

Öncelikle bunları hükümete sokmayacaksın, eskiden kimse bunlara kulak asmazdı, ağızlarına laf vermezdi, aa sonra bu yaratıklar şunu keşfetti ağlamayan bebeğe emzik verilmez misali habire ağladılar, habire ağladılar ne istedilerse oldu, çok şımardılar şımartıldılar. Eğer bunlar hükümete giremeseydi ne açılım olurdu nede kürt sorunu ki ben buna "kürt sorunu" değil "pkk sorunu" diyorum.

Bu adamların kürt kökenli vatandaşlarımızı koruduğu falan yok, tamamiyle kendileri ve pkk çıkarları için çabalıyorlar.

Geçen bir tane video gördüm show tv nin bir muhabiri güney doğu' da bir yere gitmiş il'in ismi aklıma gelmiyor. Çocuklar ile röportaj yapıyor, çocukların elinde oyuncak keleşler, pompalı tüfekler.

muhabir soruyor ne yapıyorsunuz siz diye,

çocuklar: abi belki çatışma çıkar onlara sıkarız.

muhabir: kime

çocuklar: askerlere

Muhabir: bu Vatanın askeri değil mi? onlar

çocuklar: yok abi ( diye bir cevap çıkıyor sonra düzeltiyor) onlar bu vatanın askeri ama teroristleri öldürüyorlar, onlarda bizim buranın askeri.

Muhabir: Kim geliyor buraya peki

çocuklar: gerillalar

Muhabir: Teroristin ne demek olduğunu biliyormusunuz? diye soruyor

çocuklar: evet abi bizi koruyan demek. bir başkası; Onlar olmasaydı recep tayyip erdoğanın askerleri  bizi öldürecekti. diyor 

videoyu buldum. http://www.facebook.com/video/video.php?v=192969749905&ref=mf üyeliksiz denedim izleniyor. 

Çocukların beyinlerini nasıl yıkıyorlar, bu çocuklar okul müdüründen bunun için izin alıp çıkmışlar zannedersem. Bu doğudaki okullarda Vatan, Millet, Ordu kavramı öğretilmiyormu? Atatürkün ilke ve inkilapları öğretilmiyor mu? Anlayamadım!!! Lütfen doğudaki öğretim sistemi hakkında bir bilgisi olan aydınlatsın beni.

Neden Ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

köpektir sonuçta havlar, onları havlatanda suç

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denizbogac
    denizbogac's avatar
    Erkek

Adamlar durmadan demokratikleşmeden bahsediyor. Haklarının gasbedildigini ileri sürüyor. Peki bu Kürdistan, daha öncesinde de özerk bölge olarak kurmak istedikleri şehirlerdeki Türk vatandaşlar ne oluyor. Doguyu bilmeyen pek çok kişi doguda sadece kürtlerin oldugunu zannediyor. Halbuki Kürdistan'ın kurulması istenilen bölgede bir kaç şehir hariç Kürtten çok Türk nüfus vardır. Bunlar bunu kabul edecek mi?

yımışak dersin sert çıkar, fırtar mırtar kıçını yırtar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

alıcaksın ahmet Türk ü getiriceksin sallandırıcaksın taksim meydanda onun yanındada bi iki tane itini sallandırıcaksın.

görsün şekillerine koduğumun çapulcu piçleri.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

denizbogac bunu yazdı:

Adamlar durmadan demokratikleşmeden bahsediyor. Haklarının gasbedildigini ileri sürüyor. Peki bu Kürdistan, daha öncesinde de özerk bölge olarak kurmak istedikleri şehirlerdeki Türk vatandaşlar ne oluyor. Doguyu bilmeyen pek çok kişi doguda sadece kürtlerin oldugunu zannediyor. Halbuki Kürdistan'ın kurulması istenilen bölgede bir kaç şehir hariç Kürtten çok Türk nüfus vardır. Bunlar bunu kabul edecek mi?

Hocam Yerel yönetim ile ilgili diye biliyorum özerklik (yanlışsam düzeltin) yani özerklik istenilen bölgede vergiler dahil, yasaları yerel yönetim belirliyor. Referandum bile yapılsa ( ki böyle bir ihtimal söz konusu bile olamaz) sonuçta bdp yi seçmiş olan halk gene onların isteği doğrultusunda bunu kabul edecektir.

Bir diğer yandan, bunun ne kadar uzak bir ihtimal olduğu düşündükçe ortaya çıkıyor, böyle birşey söz konusu olursa zannedersem iç savaş çıkar.

Yani ben istemem ki olduğu zamanda sert bir şekilde gereğini yapmaya çalışırım, gerek hukuksal gerek kişisel. benim gibi düşünen en az 30 milyon türk daha vardır. 

Neden Ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bu itleri susturacak kontur gerilla teknikleri neden devlet tarafından uygulanmıyor anlamıyorum. Bunların sesini ikiye bölecek yapay başka bir parti kurulmalı. Adına ılımlı kesim denilmeli. Arabulucu kısmını sanki bu parti üstleniyormuş gibi gösterilip bdp-pkk bağlantısından dolayı bdp halktan dışlandırılmalı. Kürt kökenli olupta pkk yı desteklemeyen okadar çok vatandaşımız varki.. bunların sesi olacak bir parti işte... Kürt kökenli olupta bi şehit cenazesinde yer alınsın, pkk yı kınayan bir bildiri yapılsın, doğuda bdp yi ikiye bölmeye yeter bence...

Tayyip bence eğer devletin başı ise ve devletin kırmızı çizgileri var ise taviz vermemeli arkadaş, devletin bir duruşu olmalı, siper arkasına eğilişi değil... En kısa sürede askeri birlikleri kandil, hakuk, avaşin gibi kamplara gönderip orada yerleşmesi sağlanmalı, oradaki halka her ne cerihanda olursa olsun hazine arazisi dağıtılıp tarıma daha çok teşvik edilmeli. Böylelikle ağalık sistemininde önüne geçilmeli. PKK ya giden yardımların büyük bir kısmını bu ağaların destekleri oluşturmaktadır zaten. Büyük şirketlerin orada açacağı fabrikalardan 5 yıl süre ile hiçbir vergi alınmamalı, GAP tez zamanda bitirilmeli, halk eğitim evleri neredeyse her mahalleye yayılmalı. Buralara bayanlar çağırılıp eğitim verilmeli... Daha bunun gibi birçok fikir. Tayyip bunları yapsın, bundan sonra sırtı yere gelmez. Ama önce siperde ayakta durması gerektiğini bilsin...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Devlet Bahçeli çıkıp demişti Olağanüstü hal gerekli diye. O zaman bizim süperzeka başbakan da " O sizin karakteriniz de var" demişti. Amk...

Al işte başıboş bıraka bıraka kıçı kırık bir açılımla bunlar olu....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

Bu itleri susturacak kontur gerilla teknikleri neden devlet tarafından uygulanmıyor anlamıyorum. Bunların sesini ikiye bölecek yapay başka bir parti kurulmalı. Adına ılımlı kesim denilmeli. Arabulucu kısmını sanki bu parti üstleniyormuş gibi gösterilip bdp-pkk bağlantısından dolayı bdp halktan dışlandırılmalı. Kürt kökenli olupta pkk yı desteklemeyen okadar çok vatandaşımız varki.. bunların sesi olacak bir parti işte... Kürt kökenli olupta bi şehit cenazesinde yer alınsın, pkk yı kınayan bir bildiri yapılsın, doğuda bdp yi ikiye bölmeye yeter bence...

Tayyip bence eğer devletin başı ise ve devletin kırmızı çizgileri var ise taviz vermemeli arkadaş,

devletin bir duruşu olmalı, siper arkasına eğilişi değil... En kısa sürede askeri birlikleri kandil, hakuk, avaşin gibi kamplara gönderip orada yerleşmesi sağlanmalı, oradaki halka her ne cerihanda olursa olsun hazine arazisi dağıtılıp tarıma daha çok teşvik edilmeli. Böylelikle ağalık sistemininde önüne geçilmeli. PKK ya giden yardımların büyük bir kısmını bu ağaların destekleri oluşturmaktadır zaten. Büyük şirketlerin orada açacağı fabrikalardan 5 yıl süre ile hiçbir vergi alınmamalı, GAP tez zamanda bitirilmeli, halk eğitim evleri neredeyse her mahalleye yayılmalı. Buralara bayanlar çağırılıp eğitim verilmeli... Daha bunun gibi birçok fikir. Tayyip bunları yapsın, bundan sonra sırtı yere gelmez. Ama önce siperde ayakta durması gerektiğini bilsin...

Siperde ayakta durmak dışında dediklerin MANTIKLIDIR. Katılmaktayım. Lakin Siperde ayakta duramayan sadece Devletimizin Başkanı değil, Tüm heyetidir. Ayakta durmamak, oradaki Askerin çektiği sıkıntıyı daha iyi hissetmektir. Ayakta durmamak, Durmaktan daha MANTIKLIDIR. Bu durumdan bile Siyasi malzeme çıkarmayı becerebilenlerin bu ülkeyi terketmesi ve kendi Ütopik ülkelerinde yaşamalarını tavsiye ediyorum.

Bu güne kadar hiç bir Başbakan ve GenelKurmay başkanı + Heyeti bu tarz kötü bir saldırıdan sonra olay yerine giderek Sipere girmemiş, Askerlerle tek tek konuşmamış, Onların duygularını ve ne şartlar altında görev yapmaya çalıştıklarını hissetmemiştir.

Tayyip'e ve Partisine Asker düşmanı diye saldıranlar iki kere düşünmesi, mantıklı olması gerek.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Devlet Bahçeli çıkıp demişti Olağanüstü hal gerekli diye. O zaman bizim süperzeka başbakan da " O sizin karakteriniz de var" demişti. Amk...

Al işte başıboş bıraka bıraka kıçı kırık bir açılımla bunlar oldu.... bu arada söylemeden edemeyeceğim Orospu Çocuğu Sayın Öcalan diyelim bundan sonra apoya böylece onların "Sayın" deme talepleri de kabul olmuş olur :)))

Toplam Hit: 5852 Toplam Mesaj: 36