folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bdp Özerklik İlan Edecekmiş

Bdp Özerklik İlan Edecekmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

+ Ekleme:
    --------------

Konuya yorumum şu'dur ;

# Rüya görüyorlar. İplemeyin. ;)

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Sabır iyice tükenmeye başladı. Bunların boynu bıçak istiyor, öyle görkemli koparmalı ki kelleleri ibreti alem olsun. Tayyip e akıl vermiş herkes şunu yapsın bunu yapsın diye. Devletin yargısıyla ordusu binbir türlü plan yaparken hükümeti yıkmak için, başbakan çokta fazla şey yapmaya cesaret edemez. Bu hayal kurmanın da ötesinde söylemler için endişe etmeyin , 2 3 orospu çocuğu asılır, bütün sesler kesilir, ayaklanma çıkar iç savaş çıkar gibi laflarıda  unutun. 3 5 taş atan çocukla tinerci kılıklı çapulcudan mı korkacağız. Böyle gerillayız savaşırız ölürüz diyenlerin % 90 ı nın canı tatlıdır bu işin bok yolu olduğunu bilirler. Kürtlerin ayaklanması ihtimali saçmalıktan ibarettir.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

İşler bu hale geldi ha. Yazıklar olsun bunca senedir bu topraklardalar.

Ama etsinler bakalım dış dünyada kim dost kim düşman belli olur. Kuru basın açıklamasıyla kimseye toprak vermedik çok şükür.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:
    -----------------------------

Sabır iyice tükenmeye başladı. Bunların boynu bıçak istiyor, öyle görkemli koparmalı ki kelleleri ibreti alem olsun. Tayyip e akıl vermiş herkes şunu yapsın bunu yapsın diye. Devletin yargısıyla ordusu binbir türlü plan yaparken hükümeti yıkmak için, başbakan çokta fazla şey yapmaya cesaret edemez. Bu hayal kurmanın da ötesinde söylemler için endişe etmeyin , 2 3 orospu çocuğu asılır, bütün sesler kesilir, ayaklanma çıkar iç savaş çıkar gibi laflarıda  unutun. 3 5 taş atan çocukla tinerci kılıklı çapulcudan mı korkacağız. Böyle gerillayız savaşırız ölürüz diyenlerin % 90 ı nın canı tatlıdır bu işin bok yolu olduğunu bilirler. Kürtlerin ayaklanması ihtimali saçmalıktan ibarettir.

-----------------------------

Evet sabrının tükendiğini görmek zor değil. Fakat ne kadar sabrını kaybedersen kaybet düşünmeden yorum yazma bence.

Yazından alıntı yapacağım.

"Devletin yargısıyla ordusu binbir türlü plan yaparken hükümeti yıkmak için, başbakan çokta fazla şey yapmaya cesaret edemez."

Ordu yada yargı neden plan yapma gereği duysun? Bu bahsettiğin kurumlar örgüt mü? yapacaklarsa yaparlar daha önce nasıl olduysa, anayasada gerektiğinde hükümete müdahale için orduya ve yargıya tanımlanan haklar var bunları görmezlikten gelemezsin. Sonuçta yapmak isteseler, yapılması emin ol o kadar zor değil ama bu seçenek kimse için etik değil. Artık eskisi gibi değil, Demokrasi, politika ve siyaset denilen unsurlar ile yürütülüyor işler. 

Başbakana gelecek olursak eğer makamından da belli Başbakan sen istediğin kadar g.tünü yırt o gene istediği şeyi cesaret eder yapar çünkü pasif bir başbakanımız yok.

"Bu hayal kurmanın da ötesinde söylemler için endişe etmeyin , 2 3 orospu çocuğu asılır, bütün sesler kesilir, ayaklanma çıkar iç savaş çıkar gibi laflarıda  unutun."

Bu olay bize hayal gibi gelebilir, fakat demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve Avrupa birliği uyum aşamasındayız, bu yaratıkların bunu gündeme getirmesinin sezemediğim bir sebebi var.

Avrupa birliğinden böle bir karar çıkarsa eğer özerklik kabul edilmeli diye, ve Türkiye Cumhuriyeti hükümeti buna izin vermez ise şöyle bir tavır takınacaktır; ya benim yasalarımı, kanunlarımı, egemenliğimi kabul edersin yada çeker gidersin tarzında olacaktır. Bunun dışında hiçbir tavır kabul edilemez zaten.

Böyle olduğu zaman sen sanıyor musun ki hiçbir bdp ve pkk yanlısı kürt sessiz kalacak???

Diğer bir konu ise şu "

2 3 orospu çocuğu asılır, bütün sesler kesilir"

o zaman apo şerefsizi ne için hala asılmadı? içeriden talimatlar veriyor pkk ya?? İdam kalktı hem hangi tarihtesin???

"ayaklanma çıkar iç savaş çıkar gibi laflarıda  unutun."

Burada benim söylemeye çalıştığım şey özerklik kabul edilirse Türkler ayaklanır dı. Sonuçta böyle bir şeyi ne ben nede etrafımdakiler kabul eder. E zorlada yapılırsa hukuk yolu ile veya sokağa çıkmayıp ne yapacaksın? Oturup adamların kürdistanı kurmasını mı? bekleyeceksin.

"3 5 taş atan çocukla tinerci kılıklı çapulcudan mı korkacağız. "

E benide böyle ithamlar ile dışlasalar bende dağa çıkarım arkadaş!!! 12 -13 yaşındaki çocuğun ne suçu var? Sen itersen bu şekilde onları pkk elbette beyinlerini yıkar. 

"Kürtlerin ayaklanması ihtimali saçmalıktan ibarettir."

Şu anki durum sana ayaklanma gibi gelmiyor ise yukarıda söylediğin lafa çok boş konuşmuşsun derim ben. 

Devlet özerkliği kabul etmeyip dayatma yapar ise, bizim kanunlarımızı kabul edeceksiniz bizim egemenliğimiz altında kalacaksınız der ise sence köşeye sıkışmış olan pkk ve bpd liler son çıkar yollarını böyle sessiz bir şekilde çıkmaz sokağa girdirtirler mi?  

İşin özü yazdığın yazının hiçbirine katılmıyor ve anlamlı bulmuyorum.

Neden Ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

vaybe benim güzel yurdumda nekadar çakal varmış da haberimiz yokmuş satılmış şerefsizlere bir kurşunda siz sıkın.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 6302 Toplam Mesaj: 36