folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bdpliye Kafayı Oturtan Bilgehan‘A 2 Yıl Hapis



Bdpliye Kafayı Oturtan Bilgehan‘A 2 Yıl Hapis

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    hocam olayda o işte. Önce kendimiz güçleneceğiz ; sonra aynı çıkarları olan ülkelerle birleşmemiz lazım. Ne bu çıkarlar ? Amerila-İngiltere-İsrail-Rusya tehlikelerinden uzakta kalmak. He aran iyi olsun, kullan. Ama kullanılma.

    Sonra çevre ülkeler önemli. Bugün İran, Irak, Suriye, bulgaristan gibi devletlerle Atatürk'ün yaptığı gibi barış sağlasak ve birlikte birşeyler geliştirsek ; kısacası Amerika ve diğer sömürücü ülkeleri oralara sokturmasak daha da güçleniriz. 

    Türkiye terör ve Kıbrıs'a harcadığı parayı tutsaydı var ya .... Bir yandan evet ordu gelişti. Şimdi İsrail-Ameirka-İngiltere Türkiye'ye birleşip giremez. Girse de kazanamaz. Irak'ta güllerle karşılandı ama seneler içinde ekonomi patladı, çöküyordu zor kurtuldu. Türkiye o kadar kolay teslim olmaz.

    Yani ordu gelişti. Fakat savaş olayıda değişti. Baızları yeni Osmanlı istiyor ya. Hikaye oda. Yani artık savaşlar öyle at üstünde mehter marşıyla ordan oraya koşarak olmuyor. Artık finans, bilim, sanat, kültür ile oluyor. Yani bunları geliştirmemiz lazımdı. ordumuz güçlü ama terör yani Suriye, Irak, İran, Ermenistan, Bulgaristan, Yunanistan'ın desteğini çekseydik pkkdan farklı olacaktı. Komşulara destek bu yüzden şart.

    Görüyoruz, adamlar devlet kurumlarını, enerji firmalarını; haberleşme, sağlık, eğitim, teknoloji gibi alanları ele geçiriyorlar. Amerika'nın Irak'a girmesinin endeni petroldü. Herifler şirketleirni kurdu, sistemlerini kurdu ; amerika da ucuz petrol var. Yani sömürgecilik. 

    -----

    Maalesef durumumuz bu. Ve işin kötü tarafı şu an başlasak bile 100 senede ancak istediğimiz yere gelir..Siyaset böyle birşey.

    Sevindiğim bir konu var ki ; en az 10 milyonluk bir kesim var. Profesörler, okumuşlar, kültürlü ve bilgili adamlar var. Evet paşaları , gazetecileri falan amerika karşıtı olduğu gerekçesiyle ellerinde tek ispat olmadan hukuk açıklarını kullanarak içeri attılar. Fakat Türkiye'de 10 milyon kemikleşen taraf var. En az 10 milyon.

    Cumhuriyeti seven, demokrasiyi seven, amerika gibi ülkelerden rahatsız ; bağımsızlığı isteyen. Bu adamlar okumuş. Bu güne kadar birleşmeyi, organize olmayı bilmiyorlardı. Fakat akp dolayısıyla abd sayesinde azınlık hale düşünce öğrenmeye başlıyor. Şimdiden sonra herşey daha berrak olacak (umutluyum)

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2004
    Erkek

    Sağlam adamımmış.

    Çok şekil ne yaptığını ne olucağını iyi bilen birisi kafasıda çalışıyormuş..

    Kırmızı Lacoste altında beyaz atlet  "bayrağı simgeliyor"

     


    FuCk yOu System..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek
    RDxMaster bunu yazdı

    Kardeşim ben yorumumu akp yi veya o gazetenin yazarı malum kişiyi vs. gözeterek yazmadım.Kaldıki dindarda olsa herkes insandır.Buda insan olan herkesin hata yapabileceği gibi dindar olanlarında hata yapabileceğini gösterir :) .Kişilerin hatalarını kurumlara yüklememek gerek.Ateist olman güzel birşey düşünerek bir yol seçmişsin kendine. Ön yargılarını kırıp Kuran okumayı , anlamayı denersen benden daha dindar olacağına eminim . Birde bağnazların dinini İslama mâl etmemek gerek.

    Ben şu ayeti okuyunca okumayı kestim.

    Güneşin battığı yere varınca, onu siyah balçıklı bir su gözesinde batar (gibi) buldu. Orada (kâfir) bir kavim gördü. “Ey Zülkarneyn! Ya (onları) cezalandırırsın ya da haklarında iyilik yolunu tutarsın” dedik.

    Siz siz olun kuranı okurken fizik kitabını yanınızda taşımayın.


    http://goo.gl/0i2Fv
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    RDxMaster bunu yazdı

    En iyi adalet İslamdadır. Yüzde 90 ı müslüman olan bir ülkede roma hukuyla mahkemelerimiz çalışıyorsa bu ençok bizim aptallığımızdandır...

    tabi tabi... 

    %98'i müslüman olan bir ülkedir, kıçından sallamadan önce araştırmalara bak derim bu 1

    Dünyanın en fazla yolsuzluğu vs.. bizim ülkemizdedir buda 2.

    --

    şeriat savunucularını görüyoruz ;

    cübbeli ahmet hocaları, tayyip erdğanları , onların yalaklası olan 1.6 trilyon gaftiliyenleri....

    Huzur islamda. Demek ki hırsızlık yapıcan, yolsuzluk yapıcan, kul hakkı yiyicen. Ohh mis...

    ---

    Benim gibi ateistler ; şeriat olan bir ülkede öldürülür. Dinden çıkanlar öldürülür... 

    Peygamberiniz demedi mi size , 1 insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir diye ??

    Tecavüzcu tacizci islamcıları falanda görüyoruz. 13 yaşında kıza tecavüz eden islamcı yazarlar var bu ülkede.. Seni uyutabilirler, kandırabilirler de beni kandıramazlar

    ----------------

    Hırsızlık yapan,yolsuzluk yapan ve kul hakkı yiyenlere senin sandığın gibi müslüman demiyoruz biz. Belki onlarda dinsizdir kim bilir. Kul hakkı dediğin şey öyle bişey ki,Allah yolunda 3 kez şehit olsan bile o kul hakkının günahı silinmez ve cennete giremezsin. Hal böyleyken bi adam müslümansa ve bu durumdan haberdar sekilde yine de kul hakkı yiyyosa o adamdan müslüman diye bahsedemezsin ve onun üzerinden müslümanlara çamur atamazsın sevgili ateist kardesim.Kaldı ki Hırsızlık ve  yolsuzluk dediğin şeyler de kul hakkına girer doğrudan.


    Konuyla ilgili.. ; Demek ki adalet dediğin şey,o kadar da adil değilmiş.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Dinciler s.ksin sizi ne alıp veremediğiniz var herkesi aynı kefeye koymayın amk.

    iyi yapmış sosyal adalete göre ödül bile verilmeliydi, lakin pkklı dövdü diye ceza almazsa şimdi herkes bu o. çocuklarına saldırıp öldürür, e o zaman devlet kime tv alacak ?

    alayının anası avradı bacısıyla birlikte tez zamanda kısırlaştırılıp.........falan filan. ne fanteziler geliyo şu alayı kansız piç olan pkklılara da neyse, bordo klavyeli olmayıp bu vatandaş gibi yapmak gerek...

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    RDxMaster bunu yazdı

    Kardeşim ben yorumumu akp yi veya o gazetenin yazarı malum kişiyi vs. gözeterek yazmadım.Kaldıki dindarda olsa herkes insandır.Buda insan olan herkesin hata yapabileceği gibi dindar olanlarında hata yapabileceğini gösterir :) .Kişilerin hatalarını kurumlara yüklememek gerek.Ateist olman güzel birşey düşünerek bir yol seçmişsin kendine. Ön yargılarını kırıp Kuran okumayı , anlamayı denersen benden daha dindar olacağına eminim . Birde bağnazların dinini İslama mâl etmemek gerek.

    Heh hocam, herkes insan, tam olarak anlatmaya çalıştığımız mevzuda budur. Herkes insan. bu yüzden bir devlet "insanca" rejime sahip olmalı. Devlet rejimi müslüman, hristiyan, yahudi, Türk, çerkez, kürt, zenci, beyaz vs.. üzerine kurulmamalıdır. Çünkü herkes insan ve insanlar yaşıyor o ülkede.

    Devlet müslümanlara göre olup, hristiyanları es geçemez. Yada çerkezleri tutup, lazlardan uzaklaşamaz. Böyle bir saçmalık olamaz. Devlet önünde herkes eşittir.

    Ön yargılarım kuranı okuduğum için oldu. Önce dine inanmayı bıraktım sonra yaratıcıya...

    Ben bu din ve ayet tartışmalarını bir çok kişiyle yaptım ve bunlara bakarak şu söze inanıyorum " kuranı okuyup anlayan ateist olur, anlamayan dindar ". Bir çok kişi açıp Türkçe'sini okumadan bana müslümanlığı savunuyordu. Sadece kuranın değil (büyük çoğunluğunu açıp okudum), incil (hepsini değil ama çoğunluğunu okudum) ve bunun dışında diğer dinlere falanda baktım (budizmden tut Türklerin eski dini olan gök tanrıya kadar).

    Bu konuyu fazla uzatmayacağım çünkü bdp olayıyla alakalı değil ama sana 8-10 ayet vereceğim. "Neden ateist olduğumun" anlayabilmen için. Fakat ondan önce;

    Dini yaymak ve yol göstermekle yükümlü olanlara, millete yol gösteren büyük insanlara bakıyoruz. Fakat hepsinde bi arsızlık, namussuzluk, yolsuzluk. Tarikat liderleri böyle, başbakan böyle, bakanları böyle, cübbeli ahmet hoca böyle, zaman yazarları böyle, deniz feneri böyle, samanyolu böyle...

    Yahu arkadaş ; Cübbeliye bakma, erdoğan tam müslüman değil, o şöyle bu böyle... din konusunda söz geçen, insanları yönlendiren dindarlar vs.. bakıyorsun sürekli birşeyleri çıkıyor. O değil, bu değil.. Kim abicim o zaman müslüman ? Kim doğru yolu gösteren size ? Müslüman neymiş kimmiş diyebileceğimiz adam kim ???

    Ayetler

    ---

    NAHL 93. Allah dileseydi hepinizi bir tek ümmet kılardı; fakat O, dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola iletir. Yaptıklarınızdan mutlaka sorumlu tutulacaksınız.

    ZÜMER 36. Allah kuluna kâfi değil midir? Seni O’ndan başkalarıyla korkutuyorlar. Allah, kimi saptırırsa artık onun yolunu doğrultacak biri yoktur.

    EN’AM 39. Ayetlerimizi yalanlayanlar karanlıklar içinde kalmış sağır ve dilsizlerdir. Allah kimi dilerse onu şaşırtır, dilediği kimseyi de doğru yola iletir.

    BAKARA 216. Hoşunuza gitmediği halde savaş size farz kılındı. Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.

    TEVBE 111. Allah müminlerden, mallarını ve canlarını, kendilerine (verilecek) cennet karşılığında satın almıştır. Çünkü onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler, ölürler. (Bu), Tevrat’ta, İncil’de ve Kur’an’da Allah üzerine hak bir vaaddir. Allah’tan daha çok sözünü yerine getiren kim vardır! O halde O’nunla yapmış olduğunuz bu alış verişinizden dolayı sevinin. İşte bu, (gerçekten) büyük kazançtır.

    NEBE’ 31-34. Şüphesiz takvâ sahipleri için de başarı ödülü vardır. Bahçeler,bağlar, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, ve içki dolu kâse(ler) .

    SECDE 13 :Ve eğer dileseydik, bütün nefslere kendi hidayetlerini elbette verirdik (herkesi hidayete erdirirdik). Fakat Benim: "Mutlaka cehennemi, tamamen cinlerden ve insanlardan dolduracağım." sözü(m) hak oldu.

    ----

    Ben daha bol bol yazarımda neyse... İşin özü ne biliyor musun ?

    Böylesine büyük bir dünyada herkes savunduklarının doğru olduğunu düşünüyor ama kimse yanılabileceğinin farkında değil. Yani sen müslüman bir coğrafyada müslüman doğruduğun için müslümanlığa inanıyorsun.

    İsrailde, Rusyada, Çinde, Hindistanda, İngilterede vs.. doğsan başka şeylere başka şekilde inanabilirdin. Peki ya sen diğer dinleri araştırdın ve ateistlerin neden ateist olduğunu sorguladın mı hiç ?

    Ondan önemlisi kendi dinini sorgulandın mı ?

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

    Dinciler s.ksin sizi ne alıp veremediğiniz var herkesi aynı kefeye koymayın amk.

    iyi yapmış sosyal adalete göre ödül bile verilmeliydi, lakin pkklı dövdü diye ceza almazsa şimdi herkes bu o. çocuklarına saldırıp öldürür, e o zaman devlet kime tv alacak ?

    alayının anası avradı bacısıyla birlikte tez zamanda kısırlaştırılıp.........falan filan. ne fanteziler geliyo şu alayı kansız piç olan pkklılara da neyse, bordo klavyeli olmayıp bu vatandaş gibi yapmak gerek...

    milletvekili denilen bir adamın kafasına sıkmak gerek değil mi ??? pkk'nın siyasi bir oluşum olduğunu ve siyasi şekilde bitirilemeyeceğini anlayamadınız gitti.

     Türkiye'de doğuyu bombala istersen. Hatta kimyasal silah at... bu iş böyle bitmez.

    Dinciler siksin sizi diyorsunuz ya , ne alıp veremediğimiz varmış ?

    pkklılara, teröristlere en büyük kıyak akp döneminde yapıldı. Amerikaya direnen ve bağımsızlık isteyen insanlara yapılan en büyük zulüm yine akp döneminde yapıldı.

    Gazetecilerin işi halka doğruyu aktarmaktır fakat ; akp döneminde yandaş ve mualif medya diye aptal saptal şeyler ortaya çıktı. akp döneminde sansürler, medya ve yayın organlarına baskı yani doğruyu halktan gizleme doruğa ulaştı.

    akpnin sayesinde değişti bütün bunlar. kod adı kondu hepsine. Neymiş imralıymış. Ulan imralı dediğin senin bebek katili orospu çocuğu abdullah öcalan değil mi ??? Ne imralısı ???

    İmralı diyerek yumuşatılıyor. abdullah öcalan ile görüşüyor devlet, bdpnin görüşmesine izin veriyor sen neden bahsediyorsun ??? Bütün bunlar "müslüman" halkın sırf dinci diye partiye oy vermesiyle oluştu. Hey yavrum heyyyy...

    Türkiye'nin anası sikiliyor, ama dinciler sütten çıkmış ak kaşık. Biz boşu boşuna uğraşıyoruz. hep ezilen kesim dinciler. Hep dincilerin hakkı yeniyor. Hep hep.. Yazık.

    Şunlara bak bi hele : http://pastehtml.com/view/cohg3nf3r.rtxt

    1.6 trilyonluk yolsuzluk mu dersin, milyonluk rüşvetler mi dersin , annesi alevi ve alevileri işe aldı gerekçesiyle milleti 2 sene hapse mi atma dersin... Ne de dersen hep ODTÜ'ye karşı akpyi destekleyen üniversitelerin rektörlerinde var...

    --

    Paşaları, gazetecileri ifade diye çağırıp kapıları kilitleyip; yargıtay yani hukuk boşluklarını kullanarak "silahları siz sakladınız" deyip tek kanıt göstermeden 5 sene içeride tutan akp. Ellerinde delil yok ama yargı boşluklarını çok iyi kullanarak insanları içerde tutuyorlar

    Yolsuzluk desen almış başını gitmiş, medya dincilerde, yolsuzluk dincilerde, kadrolaşma dincilerde ; ihale işleriyle tarikatler üzeirnden para kazandırmak dincilerde...

    ---

    aleviyi ez, solcuyu ez, Atatürk'e resmen diyemediğin için dolaylı yoldan iftiralar at, onu ez, bunu ez.... Sonra dincilerle ne alıp veremediğiniz var. 

    Türbanı yasaklıyorlar diye bağırıp çağır ama başı açık diye milleti fişle, askılıyla gelen kızı üniversiteye alma... Sonra dincilerle ne alıp veremediğiniz var...

    Maaşallah... Sütten çıkmış "AK" kaşıklar bu dinciler. ülkeyi o kadar mükemmel hale getirdiler ki anlatamam. Bak kore, ingiltere, amerika dan alınan parçalarda fransa da test edilip, çinde atılan GÖKTÜRK 2 uydumu var. %100 yerli !!!GökTürk 1'in akıbetini bilen yok.

    TCDD dururken treni başka ülkeden, rayı başka ülkeden alıp hızlı tren yapıyorsun. Köylülerin elinden tarım ve hayvancılığı yani üretimi alıp onları bürokrasinin başına oturttun. Yetmezmiş gibi üretimi şirketleştirdin. Türkiye düzenini felç ettin.

    10 senede yaptığın ihracat rakamlarını millete gösterdiler ve "bak ne kralız" dediler.

    http://www.milligazete.com.tr/haber/Ithalat_da_patladi_Sayin_Bakan/270686#.UPLpn_0e3Dk

     

    http://www.ekonomy.net/ulkemizin-son-10-yillik-ihracat-ve-ithalat-rakamlari/

    Şuraya bak ;

    Türkiye’nin ihracat ve ithalat rakamları (Dolar)

    Yıl - İhracat ($) - İthalat ($)

    2011 - 134.954.361.571 - 240.833.236.364
    2010 - 113.883.219.184 - 185.544.331.852
    2009 - 102.142.612.603 - 140.928.421.211
    2008 - 132.027.195.626 - 201.963.574.109
    2007 - 107.271.749.904 - 170.062.714.501
    2006 - 85.534.675.518 - 139.576.174.148
    2005 - 73.476.408.143 - 116.774.150.907
    2004 - 63.167.152.820 - 97.539.765.968
    2003 - 47.252.836.302 - 69.339.692.058
    2002 - 36.059.089.029 - 51.553.797.328

    Gördün mü ???

    ihracat arttı diye.

    2002'de 15 milyar dolar açık varken, 2011'de aradaki açığa bak : 106 milyar dolar...

    Sen neden bahsediyorsun ??? Dinciler siksinmiş bizi. Sikti. Dinciler bizi sikti ama. Türkiyeyi sikti.

    Bizim dincilerle alıp veremediğimiz yok ; dincileri yöneten, tarikatı yöneten amerikayla alıp veremediğimiz var. Gerçek dincilerle gerçek millyetçilerle sorunumuz yok. 

    Bağımsızlığa karşı gelen insanlara karşı amerikanın örgütlediği "ülkücü dincilerle" yani günümüzdeki "yeni Osmanlıcılar" yada net söylemek gerekirse ;

    YAŞASIN TAM BAĞIMSIZLIK !!! GO HOME YANKEE

    diyenleri öldüren amerikan uşaklarıyla alıp veremdiğimiz var.

    Amerikalılar geliyor diye kız kulesine "welcome" yazan, genel evlerin bakımını yaptıran, kadınları kotnrolden geçiren, ve barlara ingilizce "hoşgeldiniz burada ingilzice konuşulur" diyen amerikan şakşakçılarıyla alıp veremediğimiz var.

    ---

    Yoksa bizim M. Akif Ersoy , Yunus Emre, Mevlana gibi kral insanlarla ve yüzlerce yıl harmanlanmış kültürle ; iyiyi, güzeli öğütleyen adamlarla ne alıp veremediğimiz olacak ?

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    Zumsuk yazının giriş kısmını okudum gerisi ateistforum'dan alıntı gibiydi geçtim. Şöyle de bi durum var. Sen bu ülkede adaletin müslümanlara işlediği gibi hristiyanlarada işlemesini istiyo gibisin hoş öyle bişe yok değil ancak merak ettim; bi müslüman bu ülkede bi hristiyanı öldürünce ceza almıyomu ? Ceza verilince adaletin hristiyandan taraf olan kısmı işlemiş olmuyo mu ztn ?

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    vay amına koyim yine şakirtler basmış.

    Madem islam hukuku diye tutturuyorsunuz gidin İran'a orada yaşayın.

    Türkiye'de size o günleri göstermeyeceğiz.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2006
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

    Zumsuk yazının giriş kısmını okudum gerisi ateistforum'dan alıntı gibiydi geçtim. Şöyle de bi durum var. Sen bu ülkede adaletin müslümanlara işlediği gibi hristiyanlarada işlemesini istiyo gibisin hoş öyle bişe yok değil ancak merak ettim; bi müslüman bu ülkede bi hristiyanı öldürünce ceza almıyomu ? Ceza verilince adaletin hristiyandan taraf olan kısmı işlemiş olmuyo mu ztn ?

    yok hocam almıyor bknz  hrantdink  bknz  ogün samast.

    bu ülkede %0.01 lik bi  azınlık bile olsa  onun hakkını  korumak  zorundasin eger yapamam diyorssanda hepsini  kapı dışı etmen lazim.

    fatih sultan nie fethedince istanbulu  hiç bi  kimsenin dinene dokunmadi  bu adam  deli degildi herhalde  cünkü adam müslümanlıgın gercekten 

    işleyiş içinde oldugunu biliyordu  olay  hakka girdiği zaman  müslümanı katoliği  hristiyani  budisti yahudisi  hepsi eşittir.

    bu ülkede  eşitlikten  kimse bahsetmesin lütfen  yok  ona  az ceza verildi yok buna cok ceza verildi  yalan dolan hepsi boşverin .


    Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 5480 Toplam Mesaj: 55