Bedaba Host + Domain Part 2
-
Bende birinci partta almıştım Domain + Host...
panel yoktu sanırım,panelsiz pek bi işe yaramıyo gibi :|
panel isterük yav :|
Edit : NoName + Sehabe
Bende panelsizim :| sizde panelsizsiniz sanırım :) umarım verir...
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------Bende birinci partta almıştım Domain + Host...
-----------------------------facebook ta panelsizler diye grup açsanıza ;)
sizi gidi pis panelsizler !! ;)
-
bana ftp dizini yeter ftpden hallederim 25 gb data gerek yok 2 gb yeterde artar bile 1 tanede domain tabi bu bölümü günlerdir inceliyorum lütfen konuyu açan olumlu yada olumsuz bir cevap yazın ayrıca host istememin bi sebebide lise öğrencisiyim sınıfım için güzel bir site yapmak istiyorum freee hosta yaptımda youtube kapatılıyo videolar izlenmiyo dosya yüklüyorum siliniyor bi cevap atarsanız sevinirim
-
ohoo bn isterim hakımmıyha banane ne bu böle onca msj yazdık 8ci olduk 3 gündürbu konuyu takip ediyom rüyamda bile bu konuyu görürüoluyom beyinimi müktü baa ...
-
valla hiç sans yok idda oynarız 1 maça yatar sayısal oynarız 1 tane bile tutmaz gene havayı aldım :l
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------Bende birinci partta almıştım Domain + Host...
-----------------------------facebook ta panelsizler diye grup açsanıza ;)
sizi gidi pis panelsizler !! ;)
-----------------------------Caves gidiş o gidiş :| abi panel lazım panel :|
-
Geldim Arkadaşlar ama 2 gün gelmeyince atıp tutanlar olmuş atıp tutanlardan allah razı olsun söz verdigim 10 kişiye nicklerini yazdıgım yani suandan itibaren 50 Gb alan + domain leri açılıyor en kısa sürede pm ile bilgiler yollanıcak herkese bilginize Tesekurler
-
caves bunu yazdı:
Geldim Arkadaşlar ama 2 gün gelmeyince atıp tutanlar olmuş atıp tutanlardan allah razı olsun söz verdigim 10 kişiye nicklerini yazdıgım yani suandan itibaren 50 Gb alan + domain leri açılıyor en kısa sürede pm ile bilgiler yollanıcak herkese bilginize Tesekurler
-----------------------------Hocam bizde şey diyorduk :$
ilk partta bize domain + host sağlamıştın,Eyvallah cok sagol ama şu panel bizde yok sanırım...
2-3 arkadaş daha war panelleri yok sanırım :$
panel açıcan mı bize , yada nasıl giricez :$
-
caves bunu yazdı:
ohh be sonunda :) -
bi dakka anladığım kadarıyla dağıtım bitti öylemi_?
Mesaj Düzenlendi