Bedaba Host + Domain Part 2
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
hoca sen server larını nirde tutuyon izmirdemi yada evindemi
-----------------------------izmir de :)
-
HighNitro bunu yazdı:
sunucuya msn mi kurdun ? :|
-----------------------------win sunucu Evet kurdum :) kuramazmıyım ?:)
-
hostingi anladım verirsinde domain ne ayak ?
-
elmasekeri bunu yazdı:
hostingi anladım verirsinde domain ne ayak ?
-----------------------------atalarımızın bi lafı var üzümünü ye Bagını sorma ama ben yineden söleyeyim anlaştıgım bir firma var ok
10 kişi eklenmiştir tesekurler adminlerin onayı bekleniyor
-
sen öyle diyosan öyledir,ama muridler güvenmeyin derim.tahribattan 8-9 kişiye beleş host hizmeti bende sunuyorum fakat bedava domain işinde kıllık ararım.adamlar sitelerini kurcak,ünlü yapcak,hit kazanıcaklar sonra domainlerine el koymayacağın ne malum ? yaparsın demiyorum ama bence domain işi hassas bi konu.
-
muhakakki domain hassas bi konu fekat arkadaş panelini virecem dediğine göre niyeti kötü değil kanımcca
-
paneli verebilir fakat aldığı firmaya iletişim bilgilerini yollayarak şifreyi tekrar değiştirebilir .(yapar demiyorum)
-
elmasekeri bunu yazdı:
paneli verebilir fakat aldığı firmaya iletişim bilgilerini yollayarak şifreyi tekrar değiştirebilir .(yapar demiyorum)
-----------------------------herkonuda haklısın Gecen domain dagıttıgımda murit in birisine root u Verdim Sql ile sorun yasıyormus girdi haletti oyle bisi olsa burda dagıtmam gider abudik gubidik forumlarda dagıtırım buradaki uyeleri baska forum un uyeleri ile karıstırmayalım pls...
-
yaparsın demedim zaten =)
-
hocam bize kaldımı?