Bedava Colgate Hassas Dişler 22 Ml
-
Bedava Colgate Hassas Dişler 22 ml.
Katılmak için formu doldurup adres bilgisi girmek ve gülen yani dişleriniz gözüken bi fotoğraf yüklemeniz yeterli.
http://www.facebook.com/ColgateTurkiye
"Buradan Size En Uygun Diş Macunu" menüsü.Ben istedim 1 hafta kadar önce geldi beleş beleştir sömürebilirsiniz beyler
Dip not : Bu arada facebook hesabınız üzerinden ilk önce beğenmeniz gerekiyor. //
-
herhangi bir kargo vs. ücreti yokmu yani ?
-
Hayır hayır hiç birşey yok tanıtım amaçlı zaten
-
yıllaca o dişleri beyaz gülen adama küfrettik şimdi o gülen adamın yeri ne geçicez ve karşılığında 22 ml macun :DD helal dayı yapıştır.
-
dh de gördüm yaptım ama gelmedi daha bana :) 1.5 hafta falan oluyo galiba yada 1 hafta
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------dh de gördüm yaptım ama gelmedi daha bana :) 1.5 hafta falan oluyo galiba yada 1 hafta
-----------------------------Evet hocam bende gelcekmi diye bekledim yolladılar bedava nede olsa isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü kara :)
-
diş yerine başkasının dişini montaj yapmaya gerek varmı :D
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------diş yerine başkasının dişini montaj yapmaya gerek varmı :D
-----------------------------
Hocam bu vesileyle fircalamis olursun iste ne montaji ya fircalamak 2 dk montaj 5 dk gozunu seveyim :D -
22 ml olsun bizim olsun :D
-
bedava ne bulsak atlayacağız zaten :) facebook çıkıyor isteme sayfası neredeee
-
Baba ben gülümsedigim bi fotoyu yollasam adamlar diş macunu sektöründen çıkarlar :D