Bedava Colgate Hassas Dişler 22 Ml
-
Bedava sirke baldan tatlıdır:D
-
sol alt diş etim 3 gündür yarılmış gibi dokununca acıyor buna çare varmı?
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------sol alt diş etim 3 gündür yarılmış gibi dokununca acıyor buna çare varmı?
-----------------------------Bendede wardı hocam aynen öyle birşey kendiliğinden geçti wala ama fazla oynanamak gerekiyor diş etiyle.
-
22ml için çok şey istiyorlar. resim yükle, reklamlarını yap fb de vs.
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------sol alt diş etim 3 gündür yarılmış gibi dokununca acıyor buna çare varmı?
-----------------------------Bendede wardı hocam aynen öyle birşey kendiliğinden geçti wala ama fazla oynanamak gerekiyor diş etiyle.
-----------------------------inş geçer bu arada forumu gönder diyorum hiçbişey olmuyor
https://facebook.colpal-campaign.com/total/totalform/survey.php
-
ben fotoğraf falan yüklemedim. istemedi yani. sadece adresimi yazdım "teşekkürler adresinize ücretsiz postalanacaktır" dedi.
-
cute bunu yazdı:
-----------------------------ben fotoğraf falan yüklemedim. istemedi yani. sadece adresimi yazdım "teşekkürler adresinize ücretsiz postalanacaktır" dedi.
-----------------------------daha ne hocam bedava sirke baldan tatlıdır :))
-
:D beleş diş macunu için fotoraf çekemem :D beleş penis büyütücüsü felan olsaydı yollardım ama :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------:D beleş diş macunu için fotoraf çekemem :D beleş penis büyütücüsü felan olsaydı yollardım ama :D
-----------------------------Ahuauhauahu :D
-