Bedava Elektriğiniz Olsa
-
Geçen 1 gigabit net hızı olsa ne yapardınız gibi bir konu varken aklıma geldi.
Bedava elektriğiniz olsa ne yapardınız. Yani para kazanılacak diye bir şey yok. Faydalı neler yapılabilir (mi)?
MOD: Kavga etmeden devam edin. Mevzu çıkarsa gerekli cezai yaptırımlar uygulanacaktır!
+Konuları doğru yerlere açmaya özen gösterelim.
-
meme uçlarıma elektrik verirdim :D
şaka bir yana hocam, kendi dağıtım şirketimi kurardım, 3 5 ev derken yürür giderdim :W
-
valla elekrtiğin bedava olduğu bir yerde kalıyorum.Pcleri açık bırakmak dışında bir şey gelmedi aklıma.israflığa gerek yok :W
-
sLeymN bunu yazdı
meme uçlarıma elektrik verirdim :D
şaka bir yana hocam, kendi dağıtım şirketimi kurardım, 3 5 ev derken yürür giderdim :W
Yok öyle büyük bir şey değil.
Eve gelen elektrik kadar.
-
elektrikli araba yapardım :P :D
-
İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş alakasını çözemedim.
-
coLin bunu yazdı
İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş alakasını çözemedim.
Bir fikir bulup satıcam belki ? :)
-
by_Tet bunu yazdı
İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
ne alaka? İyice abarttınız yemim ediyorum ya azcık kod paylaşın bilişim haberi yazın ha ne var.
Kod soruyoruz ya bunu bilmiyor musun ya git araştır google dayı mı bura diyorlar.
Fikir sunuyoruz ne alakası var bununla diyorlar.
Yani herkesin her dediğine bakılmaz ki hocam.
Samimi söylüyorum amacım bu işten nasıl bir kazanç elde edilir diye beyin fırtınası yapmaktı.
not: beğenmeyen yazmasın direk şikayet etsin.
+
Şeyhi kedi ısırıyor konu açıyor. Rene sağlık problemi yaşıyor milleti uyarıyor. Oysa burada sağlık diye bir topic yok değil mi. Yani burayı sadece yazılımcıların toplanma mekanı olarak görmemek lazım.
-
çok basit.
rüzgar türbini ile alternatör vasıtasıyla gelen AC elektriği çevirip Aküye dolduruyorsun sonra aküden convert edip 220 ye çeviriyorsun beleş elektrik olmuş oluyor.
diğeri ise güneş paneli ile 12 voltu aküye şarj edip ordan aynı şekilde 220 ile beleş elektrik kullanabilirsin.
lakin biraz zahmetli ve uğraş ister... -
kaygusuz bunu yazdı
çok basit.
rüzgar türbini ile alternatör vasıtasıyla gelen AC elektriği çevirip Aküye dolduruyorsun sonra aküden convert edip 220 ye çeviriyorsun beleş elektrik olmuş oluyor.
diğeri ise güneş paneli ile 12 voltu aküye şarj edip ordan aynı şekilde 220 ile beleş elektrik kullanabilirsin.
lakin biraz zahmetli ve uğraş ister...pahalı bir iş o. Birde rüzgar türbinini istanbulda nereye kurucan?
-
evde ütü işine girerdim maliyet sıfır yani ütü masası ve ütüyü zaten kolay temin edersin :D