Bedava Elektriğiniz Olsa
-
Tesla bobini yaparım, youtube da gordupum elektirik ve manyetızmayla alakalı butun deneylerı evde denerdim
Mikro dalgaylaacayıp acayıp seyler yapardım, butun gucumle oraya buraya sınyaller yollardım, kucuk caplı EMP bombası yapmaya calısırdım
-
1zeybekustasi bunu yazdı
Geçen 1 gigabit net hızı olsa ne yapardınız gibi bir konu varken aklıma geldi.
Bedava elektriğiniz olsa ne yapardınız. Yani para kazanılacak diye bir şey yok. Faydalı neler yapılabilir (mi)?
MOD: Kavga etmeden devam edin. Mevzu çıkarsa gerekli cezai yaptırımlar uygulanacaktır!
+Konuları doğru yerlere açmaya özen gösterelim.
1 Gbit konusunu açan arkadaş bendim. Elektriğim de bedava ( sabit ücret ) :D
-
Hayret, hiç şifalı bitki yetiştiririm diyen olmamış. :)
-
telekom bunu yazdı
Hayret, hiç şifalı bitki yetiştiririm diyen olmamış. :)
5 yapraklı cennet çiçeği yetiştirirdim :D
-
Balyoz99 bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
hocam konuyu baltalamak gibi olmasın da, hayal kurmaya gerek yok aslında..
güneydoğuda zaten elektrik bedava.
terörist kıyafetlrini giyin, faşik devlet bize bahhhmiiyyy diye slogan at
beleş elektrik senindir.
Direk gider klima ve elektrikli ısıtıcı aldırdım.(karlı havalarda klima ısıtmiyi)
Yıllık kafadan en az 1500 lira kâr. Dövlet bizim derelerimizi kullanarak üretiyor elektriği, beleş kullanmak hakkımızdır :)
ne zaman göreve gitsem bir dağ yamacında klimalı baraka görürdüm...elektrik kaçak nede olsa devlet vermiş bi kere kullanıyolar kimsede gidip fatura yazmıyor...köydeki çoğu evde klima takılıydı...
-
Hybris bunu yazdı
tavana ranzayı ısıtıcı olarak asar evin girişine de ışıklı neonla adımı yazarım.
levent kırca izleyenler hatırlar :P
Bunu bir tek ben hatırlıyorum sanıyordum oyoyoy, camdan soğuk bir esinti yukardan sıcaklık ooh çok rahat diyoru bir de =D
-
Jenaratör doldurup satardım
-
Ne fantastik vizyonunuz var :D Elektriğim bedava, telefon falan şarj ediyorum.
-
kaygusuz bunu yazdıBalyoz99 bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
hocam konuyu baltalamak gibi olmasın da, hayal kurmaya gerek yok aslında..
güneydoğuda zaten elektrik bedava.
terörist kıyafetlrini giyin, faşik devlet bize bahhhmiiyyy diye slogan at
beleş elektrik senindir.
Direk gider klima ve elektrikli ısıtıcı aldırdım.(karlı havalarda klima ısıtmiyi)
Yıllık kafadan en az 1500 lira kâr. Dövlet bizim derelerimizi kullanarak üretiyor elektriği, beleş kullanmak hakkımızdır :)
ne zaman göreve gitsem bir dağ yamacında klimalı baraka görürdüm...elektrik kaçak nede olsa devlet vermiş bi kere kullanıyolar kimsede gidip fatura yazmıyor...köydeki çoğu evde klima takılıydı...
eşşeği az siksinler de kendilerine ev yapsınlar. Neden barakada yaşıyorlar.
-
Eve vrf kurar yazın serinliği, kışın iç çamaşırı ile gezdirecek sıcaklığı sağlardım.
-elektrikli araba alır markete bile araba ile giderdim. Benzer şekilde elektrikli motor alır kurye işine (pizza, su vb.) giderdim.
-soğukhava deposu kurar ve tabi işletirdim. Yazın elmayı veya soğukhava deposunda saklanabilecek ürünleri alır kışın 3 katı fiyata satardım.
-bağ bağçe varsa sera yaparım. Kışın serada en büyük gider kalemi ısınmadır. serada ısınmayı bedavaya getirirsem kasım-nisan arasında 20 kuruşa malettiğim domatesi 2,5tl ye pazarda satarım. Domates, salatalık biber hangisini becerirsem. Nisan-kasım arasındada çalışmaz çadır alır bozcaada plajlarının birine (mesela izin verseler ayazmaya) yerleşirim.
Not: vrf en basit haliyle klima santrali demektir.
Not2: dedaştı sanırım. Doğuda özelleştirilen elektrik dağıtım işini alan firmadan bahsediyorum. Sağolsun muşta elektriğin %61 i kaçakmış ve çoğu doğu ilindede durum farklı değil. Dedaş'a gider vatandaşın elektrik çalma ve kullanma konusunda gördükleri işleri sorardım. Belediyelerde bile fatura ödenmiyor. Bdp li belediyenin biri borcunu ödemediği için elektriğini kesen dedaş ın bürosunu içerde çalışanlar varken mühürlemişdi. Savunmada süperdi. Bdp yi halk seçmiş halkın seçtiği elektrik faturasımı ödermiş. Doğuda milyonlarca elektrik hırsızı var orjinal fikirlerin bini bir para. Adamların ruhuna işlemiş. Ekşi sözlükte geyiği bile vardı. Yukardan aşağı 7 harf. Mitolojik bir kürt tanrısı: Trafous.