Bedava Site Nasıl Yapabilirim Bilen Varmı?
-
ya arkadaşlar benim acilen bir site yapmam gerekli site nasıl yapılıyor bilen varmı?Hee mynet ve yohoo dan yapılıyo demeyin onların dışında site kendim nasıl yapabilirim?Bilen varsa lütfen sölesin?
-
walla kardeş açacan photoshop'u ve imageready yi yada dreamweaver'ı ondan sonra 1 hafta kalkmıcan makinanın başından..Photoshopta yıptım ben çok kolay oldu ama bazı eksikleri var..
sonra gir google a free hosting diye arat orda çıkar free domain ve haostingler(tabiki. www.bxxxxx.com gibi bişi bekleme uzantı olarak 8m,4t.com al upload et güle güle kullan..
-
peki bilgisayardaki bir dosyayı internete nasıl atabilirim
-
bir host falan alırsan orda görürsün.mesela tripod tan aldın.o siteye login olunca sana gösterirler.Bir ftp işte a.q. Eğer dediğin dosya atmaksa www.hemenpaylas.com www.turkupload.com veya www.rapidshare.de de yayınla
-
hemenpaylas ı kullan derim hem 250MB sınırlı,hemm silinmiyor...
ama Html leri nasıl yüklerim siteye dersen / orada site manager gibi bitakım yerler olur Upload'a adresi gir o atar ..
-
ya aslında site renkli falan olmucak sadece girdiğinde 10-15 tane dosya olacak ve onları bilgisayarına indirecen.Yani tema arka plan gibi birşey olmasını istemiyom arkası bembeyaz olsa yeter
-
1- konuyu yanlış yere açmıssın
2 web site yapmıyorsan o zaman ftp al (sanal harddsik diyebiliriz) Eğer ftp istiyorsan tripod un var 50 mb,somee ın da var ama o sorun çıkarıyor. www.lycos.co.uk gir al.
Senin de ne istediğin belli değil ki a.q.
-
Al uğraşma ftp istiyorsan direkt gir al.boşlukları doldur falan işte
-
Ertan ben smart ı yükledim orayada üye oldum sitemin adını www.koray35.somee.com yaptım ondan sonra ASPSİTEM die birşey var onu indirdim o aspsitem i benim yeni kuracağım siteye nasıl koyacağım bunu biliyorsan söle bilenler varsa söleyebilir yardımlarınızı bekliyorum :)
-
o dediğin programı biliyorum ama kullanmdım.Ama siteni düzenlemek istiyorsan somee.com a giriş yap.oraları kurcala orda herşey var
-
beyler forum acmayı bilen bi yardımcı olursa cok sevinirim.