folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bedava Site Nasıl Yapabilirim Bilen Varmı?

Bedava Site Nasıl Yapabilirim Bilen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar benim acilen bir site yapmam gerekli site nasıl yapılıyor bilen varmı?Hee mynet ve yohoo dan yapılıyo demeyin onların dışında site kendim nasıl yapabilirim?Bilen varsa lütfen sölesin?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

walla kardeş açacan photoshop'u ve imageready yi yada dreamweaver'ı ondan sonra 1 hafta kalkmıcan makinanın başından..Photoshopta yıptım ben çok kolay oldu ama bazı eksikleri var..

sonra gir google a free hosting diye arat orda çıkar free domain ve haostingler(tabiki. www.bxxxxx.com gibi bişi bekleme uzantı olarak 8m,4t.com al upload et güle güle kullan..

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    peki bilgisayardaki bir dosyayı internete nasıl atabilirim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    bir host falan alırsan orda görürsün.mesela tripod tan aldın.o siteye login olunca sana gösterirler.Bir ftp işte a.q. Eğer dediğin dosya atmaksa www.hemenpaylas.com www.turkupload.com veya www.rapidshare.de de yayınla

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hemenpaylas ı kullan derim hem 250MB sınırlı,hemm silinmiyor...

ama Html leri nasıl yüklerim siteye dersen / orada site manager gibi bitakım yerler olur Upload'a adresi gir o atar ..

"Less is More"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ya  aslında site renkli falan olmucak  sadece girdiğinde 10-15 tane dosya olacak ve onları bilgisayarına indirecen.Yani tema arka plan gibi birşey olmasını istemiyom arkası bembeyaz olsa yeter
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

1- konuyu yanlış yere açmıssın

2 web site yapmıyorsan o zaman ftp al (sanal harddsik diyebiliriz) Eğer ftp istiyorsan tripod un var 50 mb,somee ın da var ama o sorun çıkarıyor. www.lycos.co.uk gir al.

Senin de ne istediğin belli değil ki a.q.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    Ertan ben smart ı yükledim orayada üye oldum  sitemin adını www.koray35.somee.com yaptım ondan sonra ASPSİTEM die birşey var onu indirdim o aspsitem i benim yeni kuracağım siteye nasıl koyacağım bunu biliyorsan söle bilenler varsa söleyebilir yardımlarınızı bekliyorum     :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    o dediğin programı biliyorum ama kullanmdım.Ama siteni düzenlemek istiyorsan somee.com a giriş yap.oraları kurcala orda herşey var

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sidumka
    sidumka's avatar
    Erkek
    beyler forum acmayı bilen bi yardımcı olursa cok sevinirim.

Haddini bilen MERTTİR...VATAN bölünmez tektir...Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran NAMERTTİR...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...:
Toplam Hit: 3841 Toplam Mesaj: 18