folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bedava Site Nasıl Yapabilirim Bilen Varmı?

Bedava Site Nasıl Yapabilirim Bilen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

neonazi bunu yazdı:

arkadaşım senin ilacın bende .ben bu işten para yiyiorum yani profosyenel olarak web tasarım hizmetleri yapıyorum.sana bi program vereyim swicli  flaşlı  bi sayfa yapmayı öğrenirsin biraz ingilizcen varsa 5 dakkanı almaz.sen siteyi yaparsın bana at ben senin adında tc.uzantılı olarak yayımlayım onu

arkadaşım bilgilerini paylaşırsan seviniriz ayrıca sen yaptın diyelim bunun neresi ögretici olacak bilgiyi paylaş takıldıgı yerde sorar yada yayınladıgın dosyanın açıklamasını biraz yap yeter.gelelim bir diger olaya ftp prosu ile yanlış olmazsam someye dosyaları yuklersin.gelellim digerine arkadaşlar sitemi yapacaksınız profosyonelce yapmasını bilmiyorsunuz ozaman az çok html ögreneceksiniz asp veya php fark etmez piyasada bir çok template var (template siteler için tasarlanmış hazır şablonlar) bunlardan yararlanarak profosyonel anlamda olmasada profosyonle olarak güzel efektli siteler kullanılabilir

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garizmatik
    garizmatik's avatar
    Erkek
    eğer bedava web sitesi sahip olayım diyorsanız en basit yöntem hazır bir asp script alıp kurmak ama onlarda reklam çok oluyor.reklam olmayacaksa aspindir.com da bir çok asp script bulabilirsin.forum portal ne ararsan var.yalnız az biraz asp bilip reklamları kaldırırsan daha iyi olur yok reklam sorun değil dersen o zaman direkmen kur.bedava site kurabileceğin adreslerden bazıları www.1asphost.com www.lycos.co.uk  www.somee.com  bunlarda rahatça asp scriptleri yayınlayabilirsin.ben amatör olarak web tasarım işi yapmaya çalışıyorum.yardımcı olursam ne mutlu.

bu vatanın sahipleri yannızca vatanı karşılıksız sevenlerdir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek
    www.myfreebb.com tavsiye ederim.

Was here...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek
    www.myreebb.com  tavsiye ederim

Was here...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    http://125mb.com u tavsiye ederim.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek

arkadaşlar herşey için teşekkür ederim ancak ben beceremedim  benim yerime yapacak olan birisi varsa benim sitemi yapacak msn adresim bladekoray64@hotmail.com eklesin oradan bol bol konuşuruz

yardımlarınız için sağolun:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
     la koray ickini bir an doktoray gibi okudum ak :D
Toplam Hit: 3843 Toplam Mesaj: 18