Bedava Site Nasıl Yapabilirim Bilen Varmı?
-
neonazi bunu yazdı:
arkadaşım senin ilacın bende .ben bu işten para yiyiorum yani profosyenel olarak web tasarım hizmetleri yapıyorum.sana bi program vereyim swicli flaşlı bi sayfa yapmayı öğrenirsin biraz ingilizcen varsa 5 dakkanı almaz.sen siteyi yaparsın bana at ben senin adında tc.uzantılı olarak yayımlayım onu
arkadaşım bilgilerini paylaşırsan seviniriz ayrıca sen yaptın diyelim bunun neresi ögretici olacak bilgiyi paylaş takıldıgı yerde sorar yada yayınladıgın dosyanın açıklamasını biraz yap yeter.gelelim bir diger olaya ftp prosu ile yanlış olmazsam someye dosyaları yuklersin.gelellim digerine arkadaşlar sitemi yapacaksınız profosyonelce yapmasını bilmiyorsunuz ozaman az çok html ögreneceksiniz asp veya php fark etmez piyasada bir çok template var (template siteler için tasarlanmış hazır şablonlar) bunlardan yararlanarak profosyonel anlamda olmasada profosyonle olarak güzel efektli siteler kullanılabilir -
eğer bedava web sitesi sahip olayım diyorsanız en basit yöntem hazır bir asp script alıp kurmak ama onlarda reklam çok oluyor.reklam olmayacaksa aspindir.com da bir çok asp script bulabilirsin.forum portal ne ararsan var.yalnız az biraz asp bilip reklamları kaldırırsan daha iyi olur yok reklam sorun değil dersen o zaman direkmen kur.bedava site kurabileceğin adreslerden bazıları www.1asphost.com www.lycos.co.uk www.somee.com bunlarda rahatça asp scriptleri yayınlayabilirsin.ben amatör olarak web tasarım işi yapmaya çalışıyorum.yardımcı olursam ne mutlu.
-
www.myfreebb.com tavsiye ederim.
-
www.myreebb.com tavsiye ederim
-
http://125mb.com u tavsiye ederim.
-
arkadaşlar herşey için teşekkür ederim ancak ben beceremedim benim yerime yapacak olan birisi varsa benim sitemi yapacak msn adresim bladekoray64@hotmail.com eklesin oradan bol bol konuşuruz
yardımlarınız için sağolun:)
-
la koray ickini bir an doktoray gibi okudum ak :D
Toplam Hit: 3843 Toplam Mesaj: 18