Bedavadagitiyorum.Com Hakkinda Gorusleriniz
-
www.bedavaal.com nasıl olur hocam
-
hibe kelimesini de kullanabilirsin bir de "dağıtıyorum" gibi türkçe karakterli kelimeler kullanmamalısın bence.
bi de mesela şu geldi aklıma. sendeal.com, bu alınmış ama kullanılmıyor, .net duruyor ama.
-
JuMaN bunu yazdı
www.bedavaal.com nasıl olur hocam
Haci for sale diyor :). Olmaz deli para isterler :)
-
bendavada gitiyorum ne diyordum bende dağıtıyorummuş meğer
-
Darkparadise bunu yazdı
hibe kelimesini de kullanabilirsin bir de "dağıtıyorum" gibi türkçe karakterli kelimeler kullanmamalısın bence.
bi de mesela şu geldi aklıma. sendeal.com, bu alınmış ama kullanılmıyor, .net duruyor ama.
ama dagitiyorum aldim dağıtıyorum almadim ki ; sendeal.com da alinmis....
-
hocam bedavami.net al o zaman .com dolu ama
www.bedavakos.net de boş
JuMaN tarafından 07/Ağu/13 11:12 tarihinde düzenlenmiştir -
JuMaN bunu yazdı
Ne bileyim hocam anlamsiz geldi... BEDAVAMI (???) hani bedavami soru seklinde mi yani
-
dhmm bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Ne bileyim hocam anlamsiz geldi... BEDAVAMI (???) hani bedavami soru seklinde mi yani
tabi ki de senin domainin çok daha iyi hocam.Bence hiç oynama domainle.Kaldı ki artık domain eskisi kadar önemli değil.Yinede senin domainin güzel.
-
Hocam site içerisinde tbt üyelerine özel -gizli- paylaşımlar da olacak mı? Nasılsa site adı bedava dağıtıyorum. Telif hakkı içeren diğer şeylere de bedavadan erişmemiz gerekir nitekim. :D
-
u235 bunu yazdıdhmm bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
tabi ki de senin domainin çok daha iyi hocam.Bence hiç oynama domainle.Kaldı ki artık domain eskisi kadar önemli değil.Yinede senin domainin güzel.
Haftalik maksimum istek fln olur :) Yani bir kisi mali goturmesin ?
Iste cekilisle de olur dimi ?
Peki reklam disinda bundan ne gelir elde edilebilir ?