folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bedavadagitiyorum.Com Hakkinda Gorusleriniz

Bedavadagitiyorum.Com Hakkinda Gorusleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

arkadaslar var mi logoda yardimci olabilecek ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam kargo firması ile anlaş, kargo ücreti üzerinden para kazanmaya çalış reklamsız yap.

Fakat en önemlisi şu, herkesin neleri bedava verdiği ve bu gönderime dair evraklara herkez ulaşabilmeli.

En önemlisi güvenilirlik olmalı yani. malı senin hacılamayacağına emin olmalı insanlar.

Tabi limitler de önemli, herkez üye olamamalı (referans lazim) olanların da limiti olmalı.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

ne geliri olcak tabi ki bağış geliri :) (sitemizi geliştirmek amacı ile :D )

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

kesinlikle ana konsept kitap olmalı. Ardından kullanılmayan elektronik, ıvır zıvır gelebilir.

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bu işinde birazdan ticareti başlar, 5 liraya bedavadağıtanlar takap edilir. abi  10 lia ver ne varsa toplayım geliyim. 

istanbul işi 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam kargo firması ile anlaş, kargo ücreti üzerinden para kazanmaya çalış reklamsız yap.

Fakat en önemlisi şu, herkesin neleri bedava verdiği ve bu gönderime dair evraklara herkez ulaşabilmeli.

En önemlisi güvenilirlik olmalı yani. malı senin hacılamayacağına emin olmalı insanlar.

Tabi limitler de önemli, herkez üye olamamalı (referans lazim) olanların da limiti olmalı.

Mantıklı olabilir doğru söylüyorsun hocam. referans ve limit koyulmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Hocam site içerisinde tbt üyelerine özel -gizli- paylaşımlar da olacak mı? Nasılsa site adı bedava dağıtıyorum. Telif hakkı içeren diğer şeylere de bedavadan erişmemiz gerekir nitekim. :D

bakariz hocam o konuya :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam refereans derken ? Nasil yani ?

+++ Hic kimse bana birsey gondermeyecek hocam. Mesela atiyorum sen 2 tane hdd veriyosun. ve 10 kisi talip oldu ilk bes dakikada.

konuyu kilitliyosun. Sonrada bun 10 kisiden buna ve buna gonderilmistir diyosun. Maksat dagitici ile alicinin bir sekilde iletisime gecmesi.

Sen daha degisik dusundun galiba bir acar misin ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Arkadaslar,

Baktim tbt de arkadaslar ellerinde kullanmadiklari seyleri dagitiyorlar. Bende sabah sabah :D (her zamanki gibi) bu domaini aldim [bedavadagitiyorum.com]

Buraya kisiler uye olup ellerindekini bedava dagiticaklar. Bende siteye reklam alacam.

Sormak istedigim bu domaine nasil bir sey uygulanabilir ? Iyi isim mi ?

Fikirlerinizi bekliyorum. Tesekkurler

umarım başarılı olursun yalnız "de" nin ayrı mı yoksa bitişik mi yazılacağını öğrenmen gerek çünkü anasayfasında ya da başka bir sayfasında "de" yazım yanlışı olan bir site benim nezdimde hiçbir zaman güvenilirlik kazanamaz. Türkçe'nin en temel kurallarından biri "de" nin yazılımı. yanlış yazıldığında okuyucuda anlamsal olarak bir karmaşa yaratıyor. tabii ki herkes doğru kullanmayı bilmiyor ama hedef kitlen arasında bu meseleye takabilecek önemli bir kesim var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    RockZs bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

Arkadaslar,

Baktim tbt de arkadaslar ellerinde kullanmadiklari seyleri dagitiyorlar. Bende sabah sabah :D (her zamanki gibi) bu domaini aldim [bedavadagitiyorum.com]

Buraya kisiler uye olup ellerindekini bedava dagiticaklar. Bende siteye reklam alacam.

Sormak istedigim bu domaine nasil bir sey uygulanabilir ? Iyi isim mi ?

Fikirlerinizi bekliyorum. Tesekkurler

umarım başarılı olursun yalnız "de" nin ayrı mı yoksa bitişik mi yazılacağını öğrenmen gerek çünkü anasayfasında ya da başka bir sayfasında "de" yazım yanlışı olan bir site benim nezdimde hiçbir zaman güvenilirlik kazanamaz. Türkçe'nin en temel kurallarından biri "de" nin yazılımı. yanlış yazıldığında okuyucuda anlamsal olarak bir karmaşa yaratıyor. tabii ki herkes doğru kullanmayı bilmiyor ama hedef kitlen arasında bu meseleye takabilecek önemli bir kesim var.

o kesimden biri de benim galiba. ben de bu konuda çok takıntılıyım. ayrı yazılması gereken yerde bitişik yazıp, ayrı yazılmaması gereken yerde de ayrı yazanlara hasta oluyorum. kafasına 2 tane odun vurasım geliyor :D

Darkparadise tarafından 07/Ağu/13 14:21 tarihinde düzenlenmiştir

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
Toplam Hit: 4340 Toplam Mesaj: 43