Bedavadagitiyorum.Com Hakkinda Gorusleriniz
-
arkadaslar var mi logoda yardimci olabilecek ?
-
Hocam kargo firması ile anlaş, kargo ücreti üzerinden para kazanmaya çalış reklamsız yap.
Fakat en önemlisi şu, herkesin neleri bedava verdiği ve bu gönderime dair evraklara herkez ulaşabilmeli.
En önemlisi güvenilirlik olmalı yani. malı senin hacılamayacağına emin olmalı insanlar.
Tabi limitler de önemli, herkez üye olamamalı (referans lazim) olanların da limiti olmalı.
-
ne geliri olcak tabi ki bağış geliri :) (sitemizi geliştirmek amacı ile :D )
-
kesinlikle ana konsept kitap olmalı. Ardından kullanılmayan elektronik, ıvır zıvır gelebilir.
-
bu işinde birazdan ticareti başlar, 5 liraya bedavadağıtanlar takap edilir. abi 10 lia ver ne varsa toplayım geliyim.
istanbul işi
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam kargo firması ile anlaş, kargo ücreti üzerinden para kazanmaya çalış reklamsız yap.
Fakat en önemlisi şu, herkesin neleri bedava verdiği ve bu gönderime dair evraklara herkez ulaşabilmeli.
En önemlisi güvenilirlik olmalı yani. malı senin hacılamayacağına emin olmalı insanlar.
Tabi limitler de önemli, herkez üye olamamalı (referans lazim) olanların da limiti olmalı.
Mantıklı olabilir doğru söylüyorsun hocam. referans ve limit koyulmalı. -
Ayazz bunu yazdı
Hocam site içerisinde tbt üyelerine özel -gizli- paylaşımlar da olacak mı? Nasılsa site adı bedava dağıtıyorum. Telif hakkı içeren diğer şeylere de bedavadan erişmemiz gerekir nitekim. :D
bakariz hocam o konuya :)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam refereans derken ? Nasil yani ?
+++ Hic kimse bana birsey gondermeyecek hocam. Mesela atiyorum sen 2 tane hdd veriyosun. ve 10 kisi talip oldu ilk bes dakikada.
konuyu kilitliyosun. Sonrada bun 10 kisiden buna ve buna gonderilmistir diyosun. Maksat dagitici ile alicinin bir sekilde iletisime gecmesi.
Sen daha degisik dusundun galiba bir acar misin ?
-
dhmm bunu yazdı
Arkadaslar,
Baktim tbt de arkadaslar ellerinde kullanmadiklari seyleri dagitiyorlar. Bende sabah sabah :D (her zamanki gibi) bu domaini aldim [bedavadagitiyorum.com]
Buraya kisiler uye olup ellerindekini bedava dagiticaklar. Bende siteye reklam alacam.
Sormak istedigim bu domaine nasil bir sey uygulanabilir ? Iyi isim mi ?
Fikirlerinizi bekliyorum. Tesekkurler
umarım başarılı olursun yalnız "de" nin ayrı mı yoksa bitişik mi yazılacağını öğrenmen gerek çünkü anasayfasında ya da başka bir sayfasında "de" yazım yanlışı olan bir site benim nezdimde hiçbir zaman güvenilirlik kazanamaz. Türkçe'nin en temel kurallarından biri "de" nin yazılımı. yanlış yazıldığında okuyucuda anlamsal olarak bir karmaşa yaratıyor. tabii ki herkes doğru kullanmayı bilmiyor ama hedef kitlen arasında bu meseleye takabilecek önemli bir kesim var.
-
RockZs bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Arkadaslar,
Baktim tbt de arkadaslar ellerinde kullanmadiklari seyleri dagitiyorlar. Bende sabah sabah :D (her zamanki gibi) bu domaini aldim [bedavadagitiyorum.com]
Buraya kisiler uye olup ellerindekini bedava dagiticaklar. Bende siteye reklam alacam.
Sormak istedigim bu domaine nasil bir sey uygulanabilir ? Iyi isim mi ?
Fikirlerinizi bekliyorum. Tesekkurler
umarım başarılı olursun yalnız "de" nin ayrı mı yoksa bitişik mi yazılacağını öğrenmen gerek çünkü anasayfasında ya da başka bir sayfasında "de" yazım yanlışı olan bir site benim nezdimde hiçbir zaman güvenilirlik kazanamaz. Türkçe'nin en temel kurallarından biri "de" nin yazılımı. yanlış yazıldığında okuyucuda anlamsal olarak bir karmaşa yaratıyor. tabii ki herkes doğru kullanmayı bilmiyor ama hedef kitlen arasında bu meseleye takabilecek önemli bir kesim var.
o kesimden biri de benim galiba. ben de bu konuda çok takıntılıyım. ayrı yazılması gereken yerde bitişik yazıp, ayrı yazılmaması gereken yerde de ayrı yazanlara hasta oluyorum. kafasına 2 tane odun vurasım geliyor :D
Darkparadise tarafından 07/Ağu/13 14:21 tarihinde düzenlenmiştir