folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bedenimiz Ve Öldükten Sonraki Aşamalar

Bedenimiz Ve Öldükten Sonraki Aşamalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

humm kadavra kitabına bakmak lazım aga..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

yaşarkenki aşamalara bakın siz öldükten sonraki aşamayı ne yapacaksınız...

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

ulan gece gece içim bi garip oldu bea olm...

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

sabaha bakıcam artık

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Öldükten sonra hesap vermenin yanında bunlar bir şey değildir herhalde.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Biraz spoiler gibi olacak ama ölüm hakkında enteresan bir film paylaşmak isterim. İzlemek isteyenler bana kızmasın 160 dk lık filmden sadece ilk 25 dk sının sürprizini bozuyorum. Kahramanımızın öldükten sonraki yaşantısının bir kısmını filmde izleyebilirsiniz. Ayrıca ölüm sonrası felsefeleri felan var..

Gaspar Noe'nin Irreversible (Dönüş Yok) ve iç sesiyle Seul Contre Tous (Yalnız Kaldım) filmleri, Takashi Miike'ın Big Bang Love'ı nı ve VisitorQ sunu da alın, birleştirin ve kimyasal tepkimeyle ortaya bambaşka bir ürün çıksın..

Filmin anahtar kelimeleri, çıplaklık, japonya, neon ışıkları, striptiz, ölümler vs.. Gaspar Abimizin diğer filmlerini izlemişseniz performansının katlanarak devam ettiğini göreceksiniz. Filmin başlangıç kısmı çok etkileyici, grafikleri muazzam bir FPS oyunu oynuyormuş gibi hissettim. Enter The Void, Türkçesiyle "Boşluğa Doğru (naçizane)", yanlış kişiler için harika bir 160 dk vaat etmiyor.. Tavsiyemdir.

İndirmek için:

http://www.fileserve.com/file/7pWxsJg/Enter%20The%20Void.rar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RockZs bunu yazdı:
    -----------------------------

Biraz spoiler gibi olacak ama ölüm hakkında enteresan bir film paylaşmak isterim. İzlemek isteyenler bana kızmasın 160 dk lık filmden sadece ilk 25 dk sının sürprizini bozuyorum. Kahramanımızın öldükten sonraki yaşantısının bir kısmını filmde izleyebilirsiniz. Ayrıca ölüm sonrası felsefeleri felan var..

Gaspar Noe'nin Irreversible (Dönüş Yok) ve iç sesiyle Seul Contre Tous (Yalnız Kaldım) filmleri, Takashi Miike'ın Big Bang Love'ı nı ve VisitorQ sunu da alın, birleştirin ve kimyasal tepkimeyle ortaya bambaşka bir ürün çıksın..

Filmin anahtar kelimeleri, çıplaklık, japonya, neon ışıkları, striptiz, ölümler vs.. Gaspar Abimizin diğer filmlerini izlemişseniz performansının katlanarak devam ettiğini göreceksiniz. Filmin başlangıç kısmı çok etkileyici, grafikleri muazzam bir FPS oyunu oynuyormuş gibi hissettim. Enter The Void, Türkçesiyle "Boşluğa Doğru (naçizane)", yanlış kişiler için harika bir 160 dk vaat etmiyor.. Tavsiyemdir.

İndirmek için:

hotfile linkleri varsa atsana

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    et parcasi iste. Ne de olsa ruh cekip gidicek. Zaten önemli olan da o.. Bence bedeninizi degil, ruhunuzu düsünün :))

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:

İndirmek için:

Türkçe alt yazısı var dimi

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 6270 Toplam Mesaj: 39