Bedenimiz Ve Öldükten Sonraki Aşamalar
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Biraz spoiler gibi olacak ama ölüm hakkında enteresan bir film paylaşmak isterim. İzlemek isteyenler bana kızmasın 160 dk lık filmden sadece ilk 25 dk sının sürprizini bozuyorum. Kahramanımızın öldükten sonraki yaşantısının bir kısmını filmde izleyebilirsiniz. Ayrıca ölüm sonrası felsefeleri felan var..
Gaspar Noe'nin Irreversible (Dönüş Yok) ve iç sesiyle Seul Contre Tous (Yalnız Kaldım) filmleri, Takashi Miike'ın Big Bang Love'ı nı ve VisitorQ sunu da alın, birleştirin ve kimyasal tepkimeyle ortaya bambaşka bir ürün çıksın..
Filmin anahtar kelimeleri, çıplaklık, japonya, neon ışıkları, striptiz, ölümler vs.. Gaspar Abimizin diğer filmlerini izlemişseniz performansının katlanarak devam ettiğini göreceksiniz. Filmin başlangıç kısmı çok etkileyici, grafikleri muazzam bir FPS oyunu oynuyormuş gibi hissettim. Enter The Void, Türkçesiyle "Boşluğa Doğru (naçizane)", yanlış kişiler için harika bir 160 dk vaat etmiyor.. Tavsiyemdir.İndirmek için:
http://www.fileserve.com/file/7pWxsJg/Enter%20The%20Void.rar
-----------------------------Vay enter the void, efsane bu film, kimse kaçırmasın bence.
-
her ne kadar ruh gitsede insan merak edio bunca yıl ruhunun hezeyanlarını taşıyan bedenine nolcağını..şu ew yerleşmesi bitsin kadawra kitabını alıcam demektir ,)
-
Öldükten sonra ne olursa olsun ben yokum artık banana ne geride kalan bedenden...
-
MaviEkran bunu yazdı:
Öldükten sonra ne olursa olsun ben yokum artık banana ne geride kalan bedenden...
-----------------------------Bedenin sadece kullan at değil bu dünya için. Cehennem ya da cennete gittiğin zaman ruhun bu durumdan istifade ya da geberiklik alacıktır ki bunun aksini düşünmek en büyük hödüklüktür. Senin bedenin senindir ve Allah göstermesin cehenneme bilet kestirdiğin zaman hem ruhun hem de bedenin işkence görecektir. Keza aynısı cennet için de geçerli. Yani tamam ule kullandım bitti mantığını benimsemeyin derim.
-
Caliber bunu yazdı:
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------Bedenin sadece kullan at değil bu dünya için. Cehennem ya da cennete gittiğin zaman ruhun bu durumdan istifade ya da geberiklik alacıktır ki bunun aksini düşünmek en büyük hödüklüktür. Senin bedenin senindir ve Allah göstermesin cehenneme bilet kestirdiğin zaman hem ruhun hem de bedenin işkence görecektir. Keza aynısı cennet için de geçerli. Yani tamam ule kullandım bitti mantığını benimsemeyin derim.
-----------------------------Kullan at değilse, kullandıktan sonra niye yerin dibine atıyoruz?
Bedenim cennet ve cehenneme gidecekse; cennet cehennemin bu dünyadan bir farkı yok diyebiliriz.
Çünkü bedenimin yemeye, içmeye, sıçmaya, cinselliğe ihtiyacı var; ayrıca bedenimiz hassastır, ölümlüdür, bir yerine hasar geldimi tamiri zordur. Bu beden cennete olsa ne olur?
Cennet ve cehennemde fiziksel beden varsa, cennetin cehennemin dünyadan bir farkı kalır mı? E hani ölümsüzlük vardı?
-
şakirtin biri gene sinsice din konusu açmaya çalışmış , yok çürüycekmiş yok küflencekmiş bilmem ne
-
xzxz bunu yazdı:
şakirtin biri gene sinsice din konusu açmaya çalışmış , yok çürüycekmiş yok küflencekmiş bilmem ne
-----------------------------ahahahahaha :)))))
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------senin alnından öperim ben :D