Beğendiğiniz Dövme Modelleri
-
HoLyCat bunu yazdı
Bende yaptırmak istiyorum. Guzel tribal denk gelirse sol koluma isletirim.
tribalin modası geçti be hocam benim fikrim
-
do_som bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
3 boyutlu olanlardan bir kac kez denk geldim.
Harika görünüyordu.
Buna benziyordu.
-
HoLyCat bunu yazdıdo_som bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Harika görünüyordu.
Buna benziyordu.
Hocam 3 boyutlu değil. 2 boyut üstüne çizip 3D etkisi yaratıyorlar. Her dövmede var o.
-
iskembeci bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıdo_som bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Harika görünüyordu.
Buna benziyordu.
Hocam 3 boyutlu değil. 2 boyut üstüne çizip 3D etkisi yaratıyorlar. Her dövmede var o.
bir dövme zaten nasıl üç boyutlu olabilir adamın koluna maket yapıp koyacak halimiz yok, 3 boyutlu dövme dendiği zaman herkes 2 boyutlu çizime 3 boyutlu görünümü verme olduğunu anlıyor zaten
-
Lotus bunu yazdıiskembeci bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıdo_som bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Harika görünüyordu.
Buna benziyordu.
bir dövme zaten nasıl üç boyutlu olabilir adamın koluna maket yapıp koyacak halimiz yok, 3 boyutlu dövme dendiği zaman herkes 2 boyutlu çizime 3 boyutlu görünümü verme olduğunu anlıyor zaten
3D yazıcıda çizip monte ediyorlar hocam. 3D dediğin öyle oluyor.
-
deri altına yerleştirilen 3 boyutlu modeller dövme değil implanttır, 3 boyutlu dövme denilen şey 3d görünümü verilmiş çizimlerdir
-
Lotus bunu yazdı
deri altına yerleştirilen 3 boyutlu modeller dövme değil implanttır, 3 boyutlu dövme denilen şey 3d görünümü verilmiş çizimlerdir
Değil hocam hem implantı var hem dövmesi. 3D boyutlu dövme dediğin şeyin derinliği yok. 2D üzerinde göz yanılgısı o. Bu sebeple 3 boyutlu gibi görünen 2 boyutlu dövme diyebilirsin en fazla.
-
HoLyCat bunu yazdı
kaleliyim diyorsun gercı yıktılar amk sırada tenekede
-
beyler ben istiyorum ki kamışa kartal yaptırayım. doğrulunca kanatlarını açsın.
2 boyutlu görünüme 3 gösterilmiş gibi mi olur yoksa implantın 3 boyutlusu mu yoksa sen iki ver..? -
Benim arkadaş Ukrayna'da dövmeci. Dövme piyasasını bilmiyorum ama dediği kadarıyla 200-300 dolara türkiyede yaptıkları dövmeyi 20-30 dolara yaptığını söylüyor. İşinize gelirse hem değişik bir yer görmüş olursunuz hemde dövme yaptırıp gelirsiniz. Şu linkte yaptığı dövmelerin resmi var. Bir inceleyin derim.
http://vk.com/albums-26207230