Beğendiğiniz Dövme Modelleri
-
NaZi_ bunu yazdı
İstiklal, Ruhsel
Blacksea StudioHocam sen gamalı haç dövmesi yaptırmamışsındır inşallah :D
-

-
AbdullahAzad bunu yazdı

Hocam o sahne öncesi zenci vurnuş sonra kendisi vurulmuştu değil mi :D
-
-
Dövme bir hikaye üzerine, bir değer üzerine yaptırılır. Baktıkca anımsamak için. Bir izi olmalı veya bir düşüncesi, bir değeri, bir ideolojisi olmalı. Zevk için -aa bu çok güzel- diyip yaptırırsanız biraz zaman sonra sıkılırsınız, kafanızı duvarlara vurursunuz. Sizde birşeyleri yansıtmalı, baktıkça anlamlanmalısınız. Demedi demeyin.
-
Apolitik bunu yazdı
Dövme bir hikaye üzerine, bir değer üzerine yaptırılır. Baktıkca anımsamak için. Bir izi olmalı veya bir düşüncesi, bir değeri, bir ideolojisi olmalı. Zevk için -aa bu çok güzel- diyip yaptırırsanız biraz zaman sonra sıkılırsınız, kafanızı duvarlara vurursunuz. Sizde birşeyleri yansıtmalı, baktıkça anlamlanmalısınız. Demedi demeyin.
Peki bize kendi hikayenden bahseder misin hocam. Çöktüm dinliyorum.
-
iskembeci bunu yazdıApolitik bunu yazdı
Peki bize kendi hikayenden bahseder misin hocam. Çöktüm dinliyorum.
aynen bende :D
-
bol dövmeli biri olarak verebileceğim en büyük tavsiye öncelikle beğendiğiniz modelleri değil kendi kompozisyonunuzu, sizin için anlam taşıyan kelimeleri vücudunuza kazıtın ardından işin ehli birine yaptırın cildiniz bir defter yaprağı değil bu olmadı diyip yırtıp buruşturup çöp kovasına atasınız lazerle sildirme işlemi de bi hayli uzun seanslar ve yoğun acılar içermekte bunu da unutmayın. İsim isterseniz de Fatih Serdaroğlu bu işin gerçekten kralıdır benden de selam söylerseniz sevinirim.
-
sağolun arkadaşlar
yazı olarak ne tarz yazılar önerirsiniz ?
anlamlı olsun diyoruzda pek bir anlamlı hayat yaşamadık :D anılarımız kötü anılar hep :D köpeğim olsa ismini yaptırırım o derece ama yok yani
-
do_som bunu yazdı
sağolun arkadaşlar
yazı olarak ne tarz yazılar önerirsiniz ?
anlamlı olsun diyoruzda pek bir anlamlı hayat yaşamadık :D anılarımız kötü anılar hep :D köpeğim olsa ismini yaptırırım o derece ama yok yani
Dövme de yazıya da karşıyım. Yazıyla dövmenin uzaktan yakından yok alakası. Yazılı dövme olur ama yazıdan dövme olmaz.