Beijing"Den Selamlar..(Resimler Duzeltildi)
-
Türk bayraklı tişört giyip çin seddine de git hoca :|
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
Türk bayraklı tişört giyip çin seddine de git hoca :|
Bayrakli bir T-shirt'üm olmadi hic..:S Olmadi renkli cikti alip t-shirte yapistirir oyle cekeriz..:) -
çok güzelmiş
ben pazarlık yapmayı çok severim tam bana göre biyermiş ozaman. 10 liralık bi malı 1liraya alırım orda kesin.
benim merak ettiğim çince öğrenip napçan hoca?
bi kelimeyi yarım saatte yazarsın artık :))
-
Abi bana saat al :R
Siyah Kasa Siyah Kordon olsun :R
-
Bu çocuklar senin mi abi seninse yengeye çekmişler :S

-
Bir kelime yarim saatte yazilir mi yahu..? Calisiyorsun sonra 1 saniye surmuyor yazman..Sonra calismazsan geri unutuyorsun tabi..:)
Saat alayim tabi..Sorayim once fiyatini bir ara..Ne kadarmis..
Cocuklar benim degil..Surekli gittigim musluman lokantasindaki oynayan cocuklar (Sanirim isyeri sahibinin cocuklari)
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
---------------------------
çok şekermiş =) inşallah amacınıza ulaşırsınız Allah yardımcnız olsn
-
-----------------------------Baglanti hizi 2048 ama kac ile indiriyor hic dikkat etmedim..Genelde neti kullandigim icin..Zaten yurtta oldugumdan dolayi sinirli baglanti veriyorlar..Yani 1 aylik baglanti 10 Yuan (2 TL filan) 2 GB kota koyuyorlar.
--------------
Abicim genelde neti kullanmıyorsan gün boyunca bana nasıl onlarca mail atıyorsun. Hayatın yalan lan :D
-
aLaNGuVa bunu yazdı:
---------------------------
çok şekermiş =) inşallah amacınıza ulaşırsınız Allah yardımcnız olsn
Xie xie..:) (Tesekkur ederim guzel dileklerin icin)Evet seker buradaki cogu cocuk..Zamanla sepsekerlerini eklerim..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Baglanti hizi 2048 ama kac ile indiriyor hic dikkat etmedim..Genelde neti kullandigim icin..Zaten yurtta oldugumdan dolayi sinirli baglanti veriyorlar..Yani 1 aylik baglanti 10 Yuan (2 TL filan) 2 GB kota koyuyorlar.
--------------
Abicim genelde neti kullanmıyorsan gün boyunca bana nasıl onlarca mail atıyorsun. Hayatın yalan lan :D
---
Olm neti kullaniyorum yazmisim zaten iyi okusana..:) Download yapmiyorum cok fazla demek istemisim orada..:)