Beijing"Den Selamlar..(Resimler Duzeltildi)
-
aLaNGuVa bunu yazdı:
-----------------------------
DawnOfDarkness bunu yazdı:
---------------------------
çok şekermiş =) inşallah amacınıza ulaşırsınız Allah yardımcnız olsn
bu küçük şeker şey yarın bize kung fu yapmasın aaaaaaaaaayt ha ha he hoo -

-----------
Ben de bu resmi görünce arkadaki tablonun çince olmadığını düşünmüştüm.. Yanılmamışım demekki :)
-
resimler montaj değilmi :S
-
Hocam oraya niye gitmiştin?Biz nasıl gelebiliriz,nasıl gidiliyor,bide ben sorayım herkes soruyodur elektronik ürünler ucuzmu :D
-
Güzel Fotoğraflar Hocam Sorması Ayıptır, Böcük Yiyenleri Gördünmü Canın Çektimi ? Bütün Sorularıma Cevap Ver Lütfen :)
-
Ben TheColtfire in resimlerini daha çok beğendim.
-
Arka fondaki tablo Cince degil tabi ki..Musluman lokantasi orasi..Namazla filan da var..Zaten hesabi alan cocugun ismi de yusuf..Kafada takke..:)
Montaj degil hocam Bandaj..:p
Ben Cince ogrenmeye geldim..1 yillik bir program..Sonrasinda firsat olursa burada kalabilirim..(Cunku 1 yil cince icin yeterli degil..Ve is firsati olursa da kalmak mantikli)
Bocek resmi de vardi ama upload edemedim..Suan masaustu resmim böcekler..:) Evet yiyeni gormustum,tabi ki canim cekmedi..Ama midem de bulanmadi..Diger sefere hem yiyenleri hem de bocekleri ceker,koyarim..
Sidik yaristirmiyoruz canim..Canimiz paylasmak istedi paylastik..Guzellik,cirkinlik degil amac yani..:)
-
bende istanbul resimlerimi koyucam haaa özendirik oldum :\
-
Resimler Güzelmiş Sayende Bizde Gezmiş gibi olduk... Dahasını Bekleriz, Oraları hep Merak etmişimdir.
-
ShockMan bunu yazdı:
Resimler Güzelmiş Sayende Bizde Gezmiş gibi olduk... Dahasını Bekleriz, Oraları hep Merak etmişimdir.
Daha guzelleriyle gorusmek uzere..