folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Belçika Türk Is Rehberi

Belçika Türk Is Rehberi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

Belçika'ya Göçün 50. yilini kutladigimiz bu zamanlarda Faaliyetlerimiz Türkler için devam ediyor. Belcika'nin Genel anlamda bir bütün olan Türk is yerlerinin Rehberligini Üstlenmeyi hedefleyen belcikais.com'un Türk'ler için hizmet vermeye devam ediyor. Öncelikle Bütün Türk Is Yerlerinin Rahatca bulunabilirligini artirarak bütün türkleri bir arada toparliyor.

Is ve Isci Ilanlari ile Türklere bir adam daha Yakin.
    Ilanlarinizi yayinlayabilirsiniz, bu sekilde istediginiz ise, istediginiz Isciye daha rahat ulasabilirsiniz.
    Sitemize Google Üzerinden Binlerce Meslek adi baglantisiyla giris yapiyor. bunlarin arasinda sizlerde olmalisiniz
    Hemen firmanizi Ekleyin ve Sizlere Ulasmak isteyen musterilerinize Kolaylik Saglayin...

www.belcikais.com  Belçikali Muritler, sizleride bekliyorum Firmanizi Ekleyin Üye olun Is arayin Isci arayin Birseyler yapin iste :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Konudışıda hewal ne demek, güneydoğuda polislik yapan bir arkadaşım en son pkk'lılardan bu şekilde bahsediyodu..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

haci bir sey diyecem, simdi biz bi is bulsak, bunlar bize davet atiyor mu? orada kalacak yer konusunda bir seyler ayarliyor mu? yani oraya yerlesmemiz icin yardimci oluyorlar mi:)

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Konudışıda hewal ne demek, güneydoğuda polislik yapan bir arkadaşım en son pkk'lılardan bu şekilde bahsediyodu..

Hocam, bu soruyu cok aliyorum. En sonunda Nickimi degisicem yanlis anlama beni bunun senle alakasi yok tabiki, ama Hewal  "Kürtçede Arkadas " Anlamina geliyor.  Pkk ilede herangi bir Baglantim yok Allaha bin sukur. Olmadi Olamaz Olmuyacaktirda. umarim yeterinde Aciklayici konusmusumdur hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek
    schwarzseherisch bunu yazdı

haci bir sey diyecem, simdi biz bi is bulsak, bunlar bize davet atiyor mu? orada kalacak yer konusunda bir seyler ayarliyor mu? yani oraya yerlesmemiz icin yardimci oluyorlar mi:)

Hocam, bunun Acik Konusmak gerekirse bizim turkler belesi cok sever, bence böyle birsey istiyorsan Denemekten birsey kaybetmezsin Aciklamani iyi yaparsan senin gibi birine ihtiyaci olanlar illaki ulasacaktir. Bu sekilde gelenler oluyor Tabi meslek sahibleri daha önde gelmekte

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    byhewal bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı

Hocam, bu soruyu cok aliyorum. En sonunda Nickimi degisicem yanlis anlama beni bunun senle alakasi yok tabiki, ama Hewal  "Kürtçede Arkadas " Anlamina geliyor.  Pkk ilede herangi bir Baglantim yok Allaha bin sukur. Olmadi Olamaz Olmuyacaktirda. umarim yeterinde Aciklayici konusmusumdur hocam.

eyvallah hacı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam sınıf öğretmeni iş yapar mı orda ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Olabilir hocam. Cünkü Bazi aileler Özel Olarak Türk Ögretmenlerine yolluyor bazi okullari Türk Ögretmen alabiliyor bence deneyin sansinizi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    byhewal bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Olabilir hocam. Cünkü Bazi aileler Özel Olarak Türk Ögretmenlerine yolluyor bazi okullari Türk Ögretmen alabiliyor bence deneyin sansinizi.

Hocam orda oturum izni falan nasıl zor mu? Şu sıra bi çıkarımda bulunamam ama yardımcı olabilirsen en azından fikir vermek için bi kaç ay sonra sana pm atayım.

@HannibaALgan ne alakası var la ekmek peşindeyiz biz :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    byhewal bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Hocam orda oturum izni falan nasıl zor mu? Şu sıra bi çıkarımda bulunamam ama yardımcı olabilirsen en azından fikir vermek için bi kaç ay sonra sana pm atayım.

@HannibaALgan ne alakası var la ekmek peşindeyiz biz :))

Hocam Ögrentmen olarak gelmeyi dusunuyorsaniz, Tam olarak bilgim yok ama cok rahat oturum alabilirsiniz. tabi Ogretmen olarak gelirseniz Onun disinda normal bir isci olarakta gelip oturum alabilirsiniz 5. yil ikametkah etmeniz lazim belcikada yani full calisiyor olursaniz alabilirsiniz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    byhewal bunu yazdı

Hocam Ögrentmen olarak gelmeyi dusunuyorsaniz, Tam olarak bilgim yok ama cok rahat oturum alabilirsiniz. tabi Ogretmen olarak gelirseniz Onun disinda normal bir isci olarakta gelip oturum alabilirsiniz 5. yil ikametkah etmeniz lazim belcikada yani full calisiyor olursaniz alabilirsiniz.

eyw hocam saolasın. temmuzda atama var atanamazsam ilk işim Belçika olsun. hatta öncelikli olarak yurtdışını bi görmek isterdim. ben bi hesap edeyim iyice. ama hep bi yurtdışında bi kaç yıl yaşamaık istemişimdir.tşkler bilgilendirme için.

Toplam Hit: 2118 Toplam Mesaj: 12