Beldeki Eti Aldırmak ?
-
Hocalar belimde yaklaşık 1 cm kadar dışa doğru çıkmış et var. Rahatsız oluyorum ondan aldırmayı düşünüyorum. nette küçük çaplı bir araştırma yaptım. Kanser olabilir diyeninden tutun böbrekdeki bilmem neyin yetersizliğine kadar yazan olmuş. sanırım cerrahi bir operasyonla alıyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan mürid varmı acaba.
-
genel cerrah uzmanına görünmen gerekir. gerekli tetkikleri yaptıktan sonra cerrahi müdehale ile alabilirler.
-
et beni denen olay sanırım hocam aldırmazsan kansere kadar ilerleyebiliyormuş bende duydum onu
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
genel cerrah uzmanına görünmen gerekir. gerekli tetkikleri yaptıktan sonra cerrahi müdehale ile alabilirler.
-----------------------------hocam şimdi bir yerde daha okudum kanser riski bile yaşıyabilirmiş. Gider ayak ölcezmi acaba
-
EpheSuS bunu yazdı:
et beni denen olay sanırım hocam aldırmazsan kansere kadar ilerleyebiliyormuş bende duydum onu
-----------------------------hocam uzun süredir yaklaşık 1 yıla yakındır vardı. Çok küçüktü git gide büyüdü. Geç kalınmış olabilirmi acaba
-
HanDsomE bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------hocam uzun süredir yaklaşık 1 yıla yakındır vardı. Çok küçüktü git gide büyüdü. Geç kalınmış olabilirmi acaba
-----------------------------yok amcamda falan yıllardır var babamdada var ırsi gibi bişey bizde bendede ufacık var büyüyor yeni duydular kanser riski olduğunu aldırmaya gidicekler hergün büyüdüğü içinmiymiş neymiş risk varmış
-
EpheSuS bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------yok amcamda falan yıllardır var babamdada var ırsi gibi bişey bizde bendede ufacık var büyüyor yeni duydular kanser riski olduğunu aldırmaya gidicekler hergün büyüdüğü içinmiymiş neymiş risk varmış
-----------------------------aynen hocam ilkinde karıncadan küçüktü sonra karınca kadar felan derken 1 cm'e yaklaştı ve büyüyo git gide
-
aldıkları parçayı zaten patolojiye gönderirler. orda çıkar ne olduğu. öğrenmen için kesin çözüm doktora gitmen. Dermatologa da gidebilirsin. Et benlerini bi sıvıyla kurutuyolar.
-
bendekide omur ilik kemiğinin bittiği yerde kestanenin az yukarsnda :) fındıktan az buyuktu ama gunden güne kuculdu şimdide kabuk bağladı
-
hoca yağ bezeside olabilir başka birşeyde
benim sevgilimin babasının elinde şişlik vardı öyle et gibi aldırdı tahlile gönderdiler tümör çıktı :|
-
bunların iyi huylu kötü huylu olarak ikiye ayrılıomuş arkadaşın kulağın arkasında vardı dediğin gibi aldıramıo büyüme ihtimali felan oluomuş...