folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beldeki Eti Aldırmak ?

Beldeki Eti Aldırmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar belimde yaklaşık 1 cm kadar dışa doğru çıkmış et  var. Rahatsız oluyorum ondan aldırmayı düşünüyorum. nette küçük çaplı bir araştırma yaptım. Kanser olabilir diyeninden tutun böbrekdeki bilmem neyin yetersizliğine kadar yazan olmuş. sanırım cerrahi bir operasyonla alıyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan mürid varmı acaba.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

genel cerrah uzmanına görünmen gerekir. gerekli tetkikleri yaptıktan sonra cerrahi müdehale ile alabilirler.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

et beni denen olay sanırım hocam aldırmazsan kansere kadar ilerleyebiliyormuş bende duydum onu

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------

genel cerrah uzmanına görünmen gerekir. gerekli tetkikleri yaptıktan sonra cerrahi müdehale ile alabilirler.

hocam şimdi bir yerde daha okudum kanser riski bile yaşıyabilirmiş. Gider ayak ölcezmi acaba

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

et beni denen olay sanırım hocam aldırmazsan kansere kadar ilerleyebiliyormuş bende duydum onu

hocam uzun süredir yaklaşık 1 yıla yakındır vardı. Çok küçüktü git gide büyüdü. Geç kalınmış olabilirmi acaba

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

EpheSuS bunu yazdı:

hocam uzun süredir yaklaşık 1 yıla yakındır vardı. Çok küçüktü git gide büyüdü. Geç kalınmış olabilirmi acaba

yok amcamda falan yıllardır var babamdada var ırsi gibi bişey bizde bendede ufacık var büyüyor yeni duydular kanser riski olduğunu aldırmaya gidicekler hergün büyüdüğü içinmiymiş neymiş risk varmış

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

EpheSuS bunu yazdı:

yok amcamda falan yıllardır var babamdada var ırsi gibi bişey bizde bendede ufacık var büyüyor yeni duydular kanser riski olduğunu aldırmaya gidicekler hergün büyüdüğü içinmiymiş neymiş risk varmış

aynen hocam ilkinde karıncadan küçüktü sonra karınca kadar felan derken 1 cm'e  yaklaştı ve büyüyo git gide

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

aldıkları parçayı zaten patolojiye gönderirler. orda çıkar ne olduğu. öğrenmen için kesin çözüm doktora gitmen. Dermatologa da gidebilirsin. Et benlerini bi sıvıyla kurutuyolar.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

bendekide omur ilik kemiğinin bittiği yerde kestanenin az yukarsnda :) fındıktan az buyuktu ama gunden güne kuculdu şimdide kabuk bağladı

Yol Güzeldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca yağ bezeside olabilir  başka birşeyde

benim sevgilimin babasının elinde şişlik vardı öyle et gibi aldırdı tahlile gönderdiler tümör çıktı :|

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

bunların iyi huylu kötü huylu olarak ikiye ayrılıomuş arkadaşın kulağın arkasında vardı dediğin gibi aldıramıo büyüme ihtimali felan oluomuş...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 1805 Toplam Mesaj: 13