Belediyenin Smslerinden Kurtulmak
-
izzmarit bunu yazdı
Dediginiz yerlere internet ustunden sikayet ettim tesekkur ederim. Sure zarfinda uc sms daha geldi.
Androidde isim gorunuyorsa telefondan default engellenmiyor, app indirmek de istemiyorum o son care olsun istiyorum, o kadar kanun cikmisken belediyenin gidip de devamli spam atmasina cok gicigim. Niye app indirmek zorunda kalayim ki hukuken yasak olan seyi yapmasin koca belediye.
Cozume ulasmazsa seve seve indirecegim o ayri da..
Pff.
Edit @0x656e :D
Hangouts kullanıyorsanız onda engelleme özelliği var.
-
herlocksholmes bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Dediginiz yerlere internet ustunden sikayet ettim tesekkur ederim. Sure zarfinda uc sms daha geldi.
Androidde isim gorunuyorsa telefondan default engellenmiyor, app indirmek de istemiyorum o son care olsun istiyorum, o kadar kanun cikmisken belediyenin gidip de devamli spam atmasina cok gicigim. Niye app indirmek zorunda kalayim ki hukuken yasak olan seyi yapmasin koca belediye.
Cozume ulasmazsa seve seve indirecegim o ayri da..
Pff.
Edit @0x656e :D
Normal sms inboxina dusen smsi mi engelliyor?
-
aynısı bana geliyordu kağıthane belediyesinden.twitterdan falan yazdım iplemedir.
sonra belediyenin e-belediyecelij sayfasına giriş şikayette bulundum. sildik diye mesaj geldi bakalaım gelen giden yok
-
Serdarr bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıleadertay bunu yazdı
şikayet adresi ismim belli olsa da olmasada olur diyene
Ben buraya bir sms şikayeti ettim, sevmediğim bir adamın firmasıydı, neredeyse bir ay olacak şikayet durumunu takip ediyorum, açıklama kısman da halen yeni şikayet yazıyor, işlem yapmaları ne kadar sürer acaba,
peki sms gönderen olarak numara değil alfabetik bişeyler yazıyorsa ? mesela gönderen kısmında "TASARI AKDM" yazıyor
Şöyle bir ekran var numara kısmını boş bırakabiliyorsun ekran Görüntüsü atabiliyorsun falan filan
Telefondan resim oraya girdi ancak:)
leadertay tarafından 17/Eki/15 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdıherlocksholmes bunu yazdıizzmarit bunu yazdı....
Normal sms inboxina dusen smsi mi engelliyor?
Evet hocam. Ben kullanıyorum. Engelli kişilerden mesaj gelince bildirim gelmiyor. Ama arşivde gözüküyor mesajlar. Mesaj kutunuzda da gözükmüyor sadece arşivden erişilebiliyor.
-
izzmarit bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
ben truemessenger kullaniyorum.
kafam rahat.
Indirip bakayim diye playstoreu acmamla beraber su yoruma carptim, gozlerim tekrar katilasinca indirecegim..
Züper
Parayi atsam yere ; Yazi mı kalır , tura mı kalır ? Bence Turukalır evet TURUKALIR
:):):)
-
Belediyeden bugun geri aradilar beni listeden cikmak istiyormussunuz diye. Numara soyledim tamam bundan sonra sms almayacaksiniz dediler bakalim. Herkese tesekkur ederim. Cozum olmazsa hangouts ya da turukalır deneyecegim.
-
çıkan kanunla sadece ticari amaçlı sms ler engelleniyor. bu tarz bilgilendirme smslerini şikayet etsende sonuç çıkmıyor. daha önce akp den gelen smsleri şikayet etmiştim. böyle bi cevap verdiler.
-
izzmarit bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
ben truemessenger kullaniyorum.
kafam rahat.
Indirip bakayim diye playstoreu acmamla beraber su yoruma carptim, gozlerim tekrar katilasinca indirecegim..
Züper
Parayi atsam yere ; Yazi mı kalır , tura mı kalır ? Bence Turukalır evet TURUKALIR
trip.
-
google'ın kendi sms uygulaması var ismi "messenger" gmd one'da varsayılan olarak kullanıyorum onda da isim engelleniyor.