Belkide Bir Kare Fotoğraf İçin ..
-
korkaklar için imkansız olan kahramanlar için idealdir...
-
herşey işini sevmekte bitiyo ...adam ölümü göze alıyo baksanıza yaw:)
-
Son foto Gerçekse o Rahmetlenin son zıplayışı olmalı
-
ben küçükken korkmazdım yüksekden çok agaçdan düştüm hatta ölümden dönmüşütüm korkmazdım agaçlarda gezerdim trabzondan rum pontus imparatorlugunun kalesi avrdı en az 100-150 metreden ayaklarımı sallandırdım korkmazdım aam bu sene trabzona gittim tırsım aşşagıya bakamadım tabi aradan 3 sene geçti insan cocuken bazı şeylerden hiç korkmuyo büyüynce daha kötü mü ne oluyo ama arada rüyalarıma bile giriyor o düşmelerim harbiden cok kötü düşüşlerdin bitanesi nde imce bi demir burnumun üstünden gibip beynime 2 milim kala durmuştu buluşmada dikkat edenler varsa görmüşlerdir zaten ama cok zor belli olurr ama adam helal olsun daha önce görmüştüm bu resmi harbiden manyaklar
-
abıcım tamamda adam ayagındaki terlikle yapıyor bu atlamayı bana hiç saglam gelmedı....elınde bilmem kaç kiloluk camera,ayaklık felan agırdır bea..pek gercekci gelmedi...
birde ilk durdugu yerle atladıgı yerin acı bakımından ne gibi bir farkı war onu anlamadım ...ısık farkı felan mı olabılır diye düşünmekten kendımı alıkoyamıyorum gercekten
-
hayattan zevk alacağı şey yalnızca budur belki...o zaman ölümünde bir anlamı kalmıyoki "keşke ölsem"ler başlyo anlıyormusun?
-
adamın ordan atlamasını bırak bir insanın oraya cıkması imkansız. dumduz sopa gibi kaya imkanı yok
-
valla tmm imkansız ama mantıklı açıklamada yok piyasada photoshop olsa yapan baya sağlam yapmış tırmanılmaz demişsiniz dümdüz kaya aşağısı gözükmüoki nerden biliosun düz kaya olduğunu adamlar everestin tepesine çıkıolar yane..
-
abowwwww bi de ayağında terlik var :S nası tutuncaK aq :S
-
saygı duyarım ben böle adama a.q başının derdi ne :)
Toplam Hit: 5012 Toplam Mesaj: 33