Belkide Bir Kare Fotoğraf İçin ..
-
Süper KareLer
-
Mükemmel!
-
Foto bana gerçekmiş gibi geldi. Ayrıca sol tarafını göremiyoruz. O tarafa doğru atlayış yaptığı yer devam ediyor çünkü. Ayrıca bu fotoyu çeken nerden çekti sanıyorsunuz?
İlk durduğu yer tahminen o kayalık duvarın 10-15 metre kadar altına gidiyordur. Çünkü yüzlerce metre yükselebilen bu şekilde bir doğal yapı yok. Çapı olsa olsa 3-3.5 metredir. Yani adam ordan atlarken düşse anca 10-15 metre kadar düşer o da en kötümser tahminle.
Valla orada olmak için neler vermezdim mesela topitop çubuğu koleksiyonumu verirdim. :)
Tırmanmayı çok severimde yokki etrafta dağ :( bi takkeli dağ dediğimiz sönmüş volkanımız var konyada orayada kim gidecek? Yalnız konya-kızkalesi arasında çok süper yerler var öyle böyle değil tam gidilesi görülesi..
-
Bence de montaj adamın gölgesi yok bikere
-
Bi de hava nasıl o kadar hızlı değişmiş ki birinde gölgeli birinde güneşli kesin gerçek deil ..
-
adam galiba kendini ceki ceyn sandı
-
belki bi fotograf ugruna deil ordaki ona zevk veren seyler için o rayı cıkmıs resım cekıo acaba siz cıkarmıydınız oraya resim cekmeye yanı cıkmazsanız demekkı resım deılmıs sonuc zevkler ve renler tartısılmaz ama adam helal olsun barı tutunmus mu kayaya cıkmısmı ordan
-
birde o kadar yükseklikte deli bir rüzgar olmazmı oda adamın dengesini bozar.. adamda sıfır rüzgar var, ayağında da terlik var yada bu abimiz daha önce sirkte çalışmış :D
-
yavv biraz garip geldi hadi gercek diyelim adam bu kadar mesafeyi tırmanırken ayağındaki sandaletlemi çıkacak han bunun halatı falan nerde??? sahte desem adamlar bizim farkettiklerimizi sandalet halat vb düşünemiceklermi??? şahsen düşündüğüm bu gözüken yere araçla çıkabilinecek bir yer ve adamın atadığı yerde çok yüksek değil diye düşünüyorum... bu arda resimler çok güzel
-
peki pantolonun rengi niye atlarken siyahdan maviye dönüşüyor? onu anlayamadım ben. demekki bak siyah pantolonla atlayamıyor. mavi pantolonu giyip öyle atlıyor. keramet adamda deil pantolonda...