folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Ben Atatürkçü Değilim" Kitabı (Okumadan Yorum Yazmayın)

"Ben Atatürkçü Değilim" Kitabı (Okumadan Yorum Yazmayın)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben Kemalist Değilim.

Atatürkçü'yüm. Nasıl o yazar Atatürk'çü diye kendilerini lanse edenler yüzünden kendisine Kemalist diyor ise bende günümüz kemalistlerine karşı kendimi Atatürkçü sayıyorum.

Kemalizmi savunanlar komünist-sosyalist ideolojiye sahip kişilerdir ki Atatürk'ün ilkerinin başında Milliyetçilik gelirken nasıl Atatürk'ün düşüncelerini savunduğunu iddaa ederek kendisine kemalist diyen bu tür ideolojilere sahip olabiliyor. 

Kesinlikle katılmıyorum.

Sol'un en güçlü olduğu dönemlerde de tek hatamız buydu

Fraksiyonlara bölünmek !

Şimdi bence ikiside aynı manaya denk gelen kelimeden Kemalistleri birbirine düşürme çabası vardır bu tartışmada bu nedenle dahil olmuyorum

Bu son mesajımdır.

Kemalist=Atatürkçü

AYNI ŞEYDİR

Ben kendimi Kemalist olarak adlandırıp aynı zamanda aşırı milliyetçi olabiliyorsam bu Komünist olmadığımdandır ...

O da yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

KafirImam bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

Ben Kemalist Değilim.

Atatürkçü'yüm. Nasıl o yazar Atatürk'çü diye kendilerini lanse edenler yüzünden kendisine Kemalist diyor ise bende günümüz kemalistlerine karşı kendimi Atatürkçü sayıyorum.

Kemalizmi savunanlar komünist-sosyalist ideolojiye sahip kişilerdir ki Atatürk'ün ilkerinin başında Milliyetçilik gelirken nasıl Atatürk'ün düşüncelerini savunduğunu iddaa ederek kendisine kemalist diyen bu tür ideolojilere sahip olabiliyor. 

Kesinlikle katılmıyorum.

Sol'un en güçlü olduğu dönemlerde de tek hatamız buydu

Fraksiyonlara bölünmek !

Şimdi bence ikiside aynı manaya denk gelen kelimeden Kemalistleri birbirine düşürme çabası vardır bu tartışmada bu nedenle dahil olmuyorum

Bu son mesajımdır.

Kemalist=Atatürkçü

AYNI ŞEYDİR

Ben kendimi Kemalist olarak adlandırıp aynı zamanda aşırı milliyetçi olabiliyorsam bu Komünist olmadığımdandır ...

bu cümlen çok doğru olmuş hocam.

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    Atatürk'ün kendi sözüdür sonunda -izm eki olan her fikir sapkınlıktır diye. Kemalizm de o öldükten sonra ortaya çıkarılmış bi akım ve Atatürk'ün fikirleriyle taban tabana zıttır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

takipteyim

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 11:58'da rome tarafından düzenlendi.

Romedir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Ben Kemalist Değilim.

sen hangi hakla kendi görüşünü Kemalizm olarak tanıtanları komünist-sosyalist ilan edebiliyosun.bende kemalistim ama komünist değilim.demek ki genelleme yapmamak gerekiyormuş değilmi.ayrıca Atatürkçülük ile Kemalistlik kavramlarının ayrılması çok saçma.her ideolojiye sahip olan çürük insanlar olabilr.bir ideolojiyi kullanarak kirli işler yapabilirler bu sadece Atatürkçülük veya Kemalizm değil,diğer görüşlerde olabilir.o çürük insanlar kirli işler yaptı diye benim görüşüm ne kirlenir nede değişir.ben hala Atatürkçüyüm(kemalistim.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Ben Kemalist Değilim.

cahil herif

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 2988 Toplam Mesaj: 17