Ben Dardayım,Hiç Düzlüğü Göremedim
-
müridler bu aralar acayip dardayım,maddi manevi ne yapcaz eziq kaldım be abi.sıkıntılıyım,stresliyim insanlara yine kızmaya başladım.boş boş bakıyorum amk
-
hocam parasızlığa çözüm var iş beğenmeyen birisiysen maddi yönden ezik kalırsın ama ben noel babalık bile yaptım para bir şekilde bulunurda manevi yönden neden sıkıntıdasın onu bilmeden yardım etmek zor bilsekte zor ama neyse..
-
hocam sen onu birde bana sor a.q. öyle birhale gelmişimki parazit gibi yaşıyorum biyerde hala öğrenci sayılırım ama mezun olup 5 yıldır işsizmişim gibi hissediyorum bu hissi bilen bilir
cümleten saygılar
-
ya yazacaktım bişeyler elim bi tuşa değdi açıldı sayfa..herneyse,kaç yıldır çalışırm ya ama hala iki senedir aynı pantolonu giyiyorum.
-
network marketing yapıver :)
-
ThundeR bunu yazdı:
-----------------------------
hoca tüm dertlerimden kurtardın beni ya sağol :) yeniden doğmuş gibiyim -
hacı sana secret adlı kitabı öneriyorum dertlerine care kulak arkası etme :)
-
Manevi yönden bişey yapamazsın belki. Çünkü ne olduğunu bilmiyorum.
Ama maddi yönden kendi şansını kendin yarat. Bi yerlerden bişey beklersen çok bekliyosun
-
siyahbereli bunu yazdı:
ThundeR bunu yazdı:
hoca tüm dertlerimden kurtardın beni ya sağol :) yeniden doğmuş gibiyim
-----------------------------ooo ayıp ettin :) bileydim önceden yazardım..
hacı para yok dedin ya ondan dedim :)
-
çogu insan senin gibi senden farkları yok yalnız olmadıgını düşün kafana takma bütün gücünle dayan...ben öyle yapıyorum
-
Arkadaşlar karamsar olmayın derim uzun süreli düşüş yaşayabilirız ama umudunuzu kesmeyin.
Her düşüşün birde çıkışı var nasıl olsa.Yeterki fırsatları değerlendirmekten vazgeçmeyelim.