folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ben De Ubuntu Kullanmak İstiyorum Bir Fikirleriniz Alalim

Ben De Ubuntu Kullanmak İstiyorum Bir Fikirleriniz Alalim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

hocam ben ubuntu kurmayı düşünmüyorum pardus kuracagim ama flash bellege bagli olarak bilgisayar kullanmak da 

istemiyorum.Yani windows kurulumu gibi kurmak istiyorum bilgisayara.Herhangi bir donanıma bağlı olmadan çalışçak

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

usb belleğe kurulumda wireless problem çıkartmıştı bende de 11.10 ilk çıktığında, modeme kablo ile bağlayıp wireless driverını yükletebilirsin sorun düzelir...sanal makina iyidir...

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

an itibariyle ubuntu 12,04 den yazıyorum. dün gece 10,04 kurdum en stabili diye wireless nakavt.  11,04 kurdum gene olmadı. (ben yapamadım diyelim) 

12,04 kurdum hiç bi driver kurmadan ekran kartıdır wirelesdir kendi otomatik kurdu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

an itibariyle ubuntu 12,04 den yazıyorum. dün gece 10,04 kurdum en stabili diye wireless nakavt.  11,04 kurdum gene olmadı. (ben yapamadım diyelim) 

12,04 kurdum hiç bi driver kurmadan ekran kartıdır wirelesdir kendi otomatik kurdu.

Kodugum şeysi bende niye olmadi ki.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hayatımda gördugum en boktan sistem...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

hayatımda gördugum en boktan sistem...

Bir Görebilsem Kanat notu verecemde yok göremedim gitti.

Abi zaten windows ürünlerini caliştirmiyorsa hiç bir anlami yok. Adobe ürünleri . Windowsu windows yapan kullanim kolayligi ve kullanilan ürünler yoksa kimsenin bağimliliigi windowsa değil kullandıklarina.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Dediğin gibi Windows bir boka yaramaz. Uygulamalar yüzünden kullanıyorum bende. En önemli sebebide ailem var evde. Linux kullanamaz onlar.

Sana tavsiyem Debian kur. Stabil bir işletim sistemi. Pişman olmazsın. Pişman olmak istiyorsan Ubuntu kurabilirsin.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abi ubuntunun görseli ve hızı cok iyi ayrica . Bir insan ben bilgisayar kullaniyorum bilgisayardan anliyorum demek istiyorsa kesinlikle linux e gecmeli ve linux kullanmali bu bir gercek.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hoca ne hızından bahsediyorsun sen. Debian, ubuntuya bin basar.. Sen bilirsin ubuntu kur.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 6003 Toplam Mesaj: 51