Ben De Ubuntu Kullanmak İstiyorum Bir Fikirleriniz Alalim
-
hocam ben ubuntu kurmayı düşünmüyorum pardus kuracagim ama flash bellege bagli olarak bilgisayar kullanmak da
istemiyorum.Yani windows kurulumu gibi kurmak istiyorum bilgisayara.Herhangi bir donanıma bağlı olmadan çalışçak
-
usb belleğe kurulumda wireless problem çıkartmıştı bende de 11.10 ilk çıktığında, modeme kablo ile bağlayıp wireless driverını yükletebilirsin sorun düzelir...sanal makina iyidir...
-
an itibariyle ubuntu 12,04 den yazıyorum. dün gece 10,04 kurdum en stabili diye wireless nakavt. 11,04 kurdum gene olmadı. (ben yapamadım diyelim)
12,04 kurdum hiç bi driver kurmadan ekran kartıdır wirelesdir kendi otomatik kurdu.
-
joe_black bunu yazdı
an itibariyle ubuntu 12,04 den yazıyorum. dün gece 10,04 kurdum en stabili diye wireless nakavt. 11,04 kurdum gene olmadı. (ben yapamadım diyelim)
12,04 kurdum hiç bi driver kurmadan ekran kartıdır wirelesdir kendi otomatik kurdu.
Kodugum şeysi bende niye olmadi ki.
-
hayatımda gördugum en boktan sistem...
-
Ekerci bunu yazdı
hayatımda gördugum en boktan sistem...
Bir Görebilsem Kanat notu verecemde yok göremedim gitti.
Abi zaten windows ürünlerini caliştirmiyorsa hiç bir anlami yok. Adobe ürünleri . Windowsu windows yapan kullanim kolayligi ve kullanilan ürünler yoksa kimsenin bağimliliigi windowsa değil kullandıklarina. -
Dediğin gibi Windows bir boka yaramaz. Uygulamalar yüzünden kullanıyorum bende. En önemli sebebide ailem var evde. Linux kullanamaz onlar.
Sana tavsiyem Debian kur. Stabil bir işletim sistemi. Pişman olmazsın. Pişman olmak istiyorsan Ubuntu kurabilirsin.

-
Abi ubuntunun görseli ve hızı cok iyi ayrica . Bir insan ben bilgisayar kullaniyorum bilgisayardan anliyorum demek istiyorsa kesinlikle linux e gecmeli ve linux kullanmali bu bir gercek.
-
Hoca ne hızından bahsediyorsun sen. Debian, ubuntuya bin basar.. Sen bilirsin ubuntu kur.
-