Ben Delimiyim Yoksa Sizdemi Yapıyosunuz?
-
allah yardımcınız olsun ne diyim ..
-
dediğiniz gibi herkesde belirli dönemlerde oluyo
atlatmak için de ben bunu yapmicam diye düşünmeyin çünkü o zaman daha çok düşünüyosunuz
en azından ben böyleyim o yüzden sıkmıyorum kendimi düşünücem diyorum :D
-
bende şöyle takıntı var bir binada bütün camlar kapalı bir tane cam açıksa gider o camı kapatırım.
-
BEN DELİYİM A.Q :(
psikiyatris'e gitcem en kısa zamanda:(:(:(a.q kurtulmak istiyorum ya(
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------dediğiniz gibi herkesde belirli dönemlerde oluyo
atlatmak için de ben bunu yapmicam diye düşünmeyin çünkü o zaman daha çok düşünüyosunuz
en azından ben böyleyim o yüzden sıkmıyorum kendimi düşünücem diyorum :D
-----------------------------haklısın düşündükce daha cok yapıon hatta yeni takıntılarının farkına varıosun
mesela ben arabaya binince istersen yagmur isterse kar yagsın hatta fırtına olsun yinede camı acarım :D
yapmıcam diorum kaşla göz arasında yine acmıs oluorum :G
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
bendede bi şeyi hep tek sayı olarak yapmak var.
bendede cıfte tamamlama olayı wardı allaha sukur atlattım alımı attım bısey geldı 3 tanemı 4e tamamlardım sonra bı ara baya bı tukururdum yolda gıderken oda gectı bı arada gırdıgım bı yer warsa aynı yerden cıkardım -
bi kelime duydum mesela ingilizce olarak harfleri tek tek içimden hecelerim:)
eskiden ingilizce ogretmenı yaptırıodu ordan kalma bişi heralde
napıon
en -ey-pi-ay ..gibi
-
Arkadaşlar aynısı bende de var okul yıllarından yanlış hatırlamadıysam sanırım bu bir psikolojik hastalık. Ama bu da zekanın fazla olduğunu gösteriyor :D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Ne sıklıkta görülür?
%1-1,8 arasında görüldüğü saptanmıştır.Hafif şekilleri de dahil olmak üzere hayat boyu rastlanma orani %5,9 olarak bulunmuştur.
tahribatta öle değil baksana herkes bu hastalığa tutulmuş:D
heahehaeh tahribatta kaç üye olduguna bak istersen ;)sonra bu hastalıgı olanları say böl bakıyım yüzde kaç çıkıcak
-
Bendede var amk
kaldırım taşlarını sayarım her taşa bi ayağımı basarım :D
birde 31 ve salı günü takıntısı vardır,
Gördüğüm çoğu sayıların içinde muhakkak 31 sayısı geçiyor a.k MSN'de online sayısı bile hep 31
Tüm önemli olaylarıma hep salı gününe denk gelir. Doğumum sünnetim kötü günlerim vs vs