Ben Delimiyim Yoksa Sizdemi Yapıyosunuz?
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------bi kelime duydum mesela ingilizce olarak harfleri tek tek içimden hecelerim:)
eskiden ingilizce ogretmenı yaptırıodu ordan kalma bişi heralde
napıon
en -ey-pi-ay ..gibi
-----------------------------ingilizce hocan turkce kelimeleri mi ingilizce heceletiyordu, yoksa ingilizce kelimeleri mi, ingilizce bir kelimeyi hecelede hocanin notunu verelim.
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
bendede bi şeyi hep tek sayı olarak yapmak var.
mesela elimi bi kere vuruyorum ya masaya.diğer elimlede 2 kere vuruyorum oluyo 3 :)
-----------------------------aynısı bendede var
aq çiğdem yerken deliriyom ya, sayıyom aq, çiğdem bitiyo aq gidip sırf onun için bakkaldan çekirden alıyom tek olsun die aq çok sikik bişe
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------kokainman bunu yazdı:
bendede bi şeyi hep tek sayı olarak yapmak var.
mesela elimi bi kere vuruyorum ya masaya.diğer elimlede 2 kere vuruyorum oluyo 3 :)
-----------------------------aynısı bendede var
aq çiğdem yerken deliriyom ya, sayıyom aq, çiğdem bitiyo aq gidip sırf onun için bakkaldan çekirden alıyom tek olsun die aq çok sikik bişe
-----------------------------la psikopat çiğdem deme lan ona :D
çekirdek de uyuz oluom ak :D
egeliler çiğdem dio ya bizim bayan hoca da öle diodu :D
-
kozanaybar bunu yazdı:
-----------------------------obsesif kompülsif bozukluğa sahipsiniz hepiniz.. ha ben değil miim? ben de öleyim =)
-----------------------------sanırım bende o dediğindenim kozan :)))) kaldırım taşlarının çizgilerine fln basmamaya calışırım....merdivenleri bende sayarım genelde... tuvalette sıcarken... fayanslarıda sayarım...:))
-
Forumun sayılı manyaklarından olduğumu düşünüyorum:) kendimi japon gibi hissediyorum varmı amk ilerisi...
Ama velakin japonmuş türksün fln demeyin şöyle bi inanış var japonların moğol soyundan geldiğine inanılıyo,bende moğollarla trklerin aynı soydan geldiğine inanıyorum..Yani japonlar türktür ondan dolayı vatanımı da çok seeverim:) japonum-türküm fln fln:)
-
çizgilere basmadan yürümeye çalışmak, araba plakalarını okumak, basamakları saymak falan filan böyle şeylerin normal olduğunu, her insanın bu tür bikaç şeyi yaptığını duymuştum. Ama nereye kadar normal, bilmiyorum tabi :D
-
çarşıda gezerken bi ara dalıp kendimi boşlukta yürüyor gibi sanıyorum
-
valla ben de sadece kendimde var sanıyodum.Kaldırım parkelerinin çizgilerine basmamaya çalışıyorum.iki tane sayı olduğu zaman hemen ya bölerim.ya çarparım.merdivenleri 2şer 2şer iner çıkarım.eskiden hiç basmamaya çalışırdım.Ta tepeden atlardım.kolumu filan da kırmıştım.şimdilerde 2 ye indirdik :P
Valla bu konu iyi oldu.Kendim gibi birilerini görmek hoş..
-
hojucuk bunu yazdı:
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------bi kelime duydum mesela ingilizce olarak harfleri tek tek içimden hecelerim:)
eskiden ingilizce ogretmenı yaptırıodu ordan kalma bişi heralde
napıon
en -ey-pi-ay ..gibi
-----------------------------ingilizce hocan turkce kelimeleri mi ingilizce heceletiyordu, yoksa ingilizce kelimeleri mi, ingilizce bir kelimeyi hecelede hocanin notunu verelim.
-----------------------------abı hoca doğal olarak ingilizce yaptırıodu,ama bn turkce duydugum kelimelerede uygulamaya basladım, bu dedıgımde cok onceden bn 3.sınıftayken falan
-
bende ev de tek kaldığımda dışarı cıkarken aklıma takılır acaba ocağı söndürdümmü ışık açıkmı vs vs.. biliyom kapalı olduğunu ama dürtüyo bişeyler ama baktım paranayağa dönüşüyo bu artık sallıyom ev de yanacaksa yansın a.q diyom olacağı varmış derim geçerim..
siznkilerde ayrıl bi alemmiş valla athazinin çiğdem işi filan :D puuaaahhhhh:)