Ben Ehliyetsiz Araba Kulanmak Tan Ceza Yedim Bilgi Verimisinz
-
16 yaşındayım bi 225 trefik ten ceza yedim 750 milyon var ben buna itiraz edebiliyomuyum bide sicil e fln işliyomuş bilgisi olan varmı
-
elr bunu yazdı:
-----------------------------
16 yaşındayım bi 225 trefik ten ceza yedim 750 milyon var ben buna itiraz edebiliyomuyum bide sicil e fln işliyomuş bilgisi olan varmı
yani harbiden avatarındaki gibisin.
yani tezatı
itiraz edebiliyosun diye biliyorum
sicil le ilgili bilgim yok
dur ara$tırayım.
/ / Edt :
18 yaşından küçüklere yok deniyor? -
bilgim falan yokta...750 milyon da ceza mı yazılırmış bea :D...neyse geçmiş olsun genç :D
-
hiç bişi olmaz ben motorla jandarmayı 1.5 saat peşimde dolandırdıktan sonra yanlışlıkla! jandarma karakolunun olduğu sokağa girdikten sonra yakalanmıştım. 2-3 tane ceza fişiyle beraber ertesi gün mahkemeye çıktım. Bidaha yapma evladım buda 450 ytl ceza diip gönderdiler. Yani hiç bşi olmaz bide araca ceza kesmişlerdir. Ehliyetsiz araç kullandırmaktan o bi 6 ay sonra falan gelir pederin haberi yoksa onu hemen öde bişiler yap. Ehliyetsizde kullanma ! :D (şaka şaka kullan ben ehliyet kursuna arabayla gidiyorum şimdi :D)
bide edit çakıım : Bana toplam 1.500 ytl geçirmişlerdi o gece bide jandarmadan yediğim dayak vardı oda bi 1500 lüktü
-
seni 3000 parçaya ayırıp puzzle yaparlar yada elini kırıp arka cebine koyarlar.......
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------seni 3000 parçaya ayırıp puzzle yaparlar yada elini kırıp arka cebine koyarlar.......
Bu Sözler Orjinaldir.Telif Hakkı Vardır.Ona Göre Devam Edin.Harikasın cosmic :D
-
puheahea :D cosmic lafı oturtmussun :D
-
cosmic ;) kapak üreticisi cosmic ;)
-
ilahi kozmük :P
eğer baban yanında yoksa fazla bi ceza olmuyo, ama baban yanındaysa o zaman poku yediniz :D
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------seni 3000 parçaya ayırıp puzzle yaparlar yada elini kırıp arka cebine koyarlar.......
-----------------------------demekki cosmic olsa imiş sen burda bunu yazamıyor olucaktın :D
-
para cezası gelir başka bişey olmaz birazcık yüklüdür.