folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ben Ehliyetsiz Araba Kulanmak Tan Ceza Yedim Bilgi Verimisinz

Ben Ehliyetsiz Araba Kulanmak Tan Ceza Yedim Bilgi Verimisinz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    İyi olmuş.Polis yerinde olsam değil 750 arabayı altından alırdım valla
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    1,5 sene önce motorla yakalandım 800 ytl ödedim ondan 2 hafta sonra bidaha yakalndım hala ödemedim cezayı gittim sordum ödemezsem ne olur diye mal beyanında bulunmak gerekirmiş dedim malım yok beyan edecek o zman 10 15 gün arası hapis cezası varmış...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Sicile işleme olayı bildiğim kadarıyla yok ama yaştan öyle böyle yırtarsın yani resmi yasalara göre 18 yaşını doldurmayanlar böyle bir şeye tabi tutulmazlar..

İtirazla uğraşma mahkeme çok para kapar, ne isterlerse ver..

Cezayı 3 hafta içinde ödersen 3/1 i yanar. örnek 750 ytl ceza 3 hafta içinde ödenirse 500 ytl alıyorlar..

not: 14 yaşımdan beri raba kullanıyorum şu an 20 yaşımı bitirdim hala ehliyetim yok, Tekirdağa Samsuna Ankaraya gittim.. hiç bi pok olmadı..

ben mi şanslıyım???

yıkılma sakın !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Erkek
    Kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçerken ceza kesmişlerdi. 20 000tl yatırmıştım. amk. ehliyetsiz araba kullanmak mı. ehliyetim var yine de kullanmıyorum amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek
    yedigin ceza hemen hemen bir B sınıfı ehliyet parası bildigim kadarıyla tabi kurslar arası fiyat degişiyor geç dogu bölgelerine dahada ucuz ehliyetsiz araba kullanmanın cezası 800 ytl idi bide gününden önce ödersen indirimi var. :D

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    philist bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçerken ceza kesmişlerdi. 20 000tl yatırmıştım. amk. ehliyetsiz araba kullanmak mı. ehliyetim var yine de kullanmıyorum amk.
    -----------------------------**
    bidakkaa hoca 20.000 lira 20 milyar demi bu ??Karsıdan karsıya gectigin icinmi odedin bu parayı??
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

texas bunu yazdı:
    yedigin ceza hemen hemen bir B sınıfı ehliyet parası bildigim kadarıyla tabi kurslar arası fiyat degişiyor geç dogu bölgelerine dahada ucuz ehliyetsiz araba kullanmanın cezası 800 ytl idi bide gününden önce ödersen indirimi var. :D

tam benim değineceğim noktaya el sürmüşsün =)

Yaşını dolduran ve maddi olarak aileye bağlı olanlara tavsiye; geçin babanızın karşısına deyin ki: Baba bak arkadaşlar üçer beşer trafiğe yakalanıyo, en az bi B sınıfı ehliyet pahası kadar ceza yiyolar. Ve ben bu duruma kayıtsız kalamıyorum: Sevgili babacığım seni mantığa davet ediyorum ..bırak şu öss'yi kazandıktan sora vs vs etc ayaklarını ..o malum cezayı yiyipte maliyeye vereceğin parayı, o cezayı yemeden ehliyet giderlerine ver ..al şu ehliyeti bana!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

büyük geçmiş olsun. başta ehliyetin yok bunun için itiraz hakkın olabilirmi sanmıyorum ehliyetsizlikten 750 yazdılarsa kanuna göre cok yazmamıslar mezun oldugum okuldan müdür yardımcısı ehliyeti 4senedir trafikten imzalayıp almamış 4 senedirde soran olmamıs polis durdurmus başta ehliyetten sonra otundan bokundan ne bulursa yazmıs 1100de durmus :) yinede ucuz yırtmıssın..

bende hiç araba hevesi yok A2(motor) ehliyete yazıldım babam belki heveslenirim diye arabayı veriyo arabayla gidip geliyom.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infared
    infared's avatar
    Erkek

ceza yedikten sora 15 gn içinde ödersen %25 indirim alırsın.

ben araba nedir bilmem, sevmem canımı sıkar. yılların motorcusuyum bi çok kez badire atlattım, can dostum güzel insan motorcu arkadaşım 2 kez ceza yedi yasal müfredatı az çok bilirim.mopet , scooter harç irili ufaklı

Toplam Hit: 6625 Toplam Mesaj: 31