Ben Mesih"E İnanırım Allahım. İsa Geri Gelecek
-

Sürayya Karabulut'un tuhaf hareketleri milyonları ekran başında şok etti. Canlı yayında bir babanın "delirdiği" anlara tanıklık ettik. Şoke eden notlar şöyle;
*Sürprizi bir tuhaf çıktı. Kırmızıya boyanmış bir testere... Elinde sallayıp, "beni de kesin" diye bağırdı...
*Medyayı asıl şoke eden ise zorla ellerini öpmeye kalkışması oldu... Ellerini vermek istemeyenleri ise tokatlamakla tehdit etti. Hemen sonra ise bağırıp çağırarak, "beni sevmeyenler burdan gitsin" dedi...
*Bir ara ellerini gökyüzüne kaldırdı. Bir tuhaf oldu yüzü... "Ben Mesih'e inanırım Allahım. İsa geri gelecek ama benim kızım gelmeyecek" diye feryat etti.
*Hemen ardından da "Durun bir dakika önce Fatiha okuyacağım sonra dua edeceğim" dedi.
*Üstündeki elbiseleri bir haftadır değiştirmediğini söylüyordu ve 48 saattir de hiç uyamadığını...
*Eşi yanına gelip yatıştırmaya kalkınca onu da rencide edecek bir şekilde fırçaladı ve bağırarak kenara itti.
*Oğlunun kendisini terkettiğini açıkladı...
Kısacası Süreyya Karabulut hiç normal değildi.. Dahası bu vahim duruma medyada da çanak tuttu. Kanal kanal dolaştırıldı.. Beyanat verdi vermeye zorlandı. Reyting canavarı Karabulut'u yedi bitirdi..
Sözü uzatmıyor ve Karabulut'un tükendiği anlarla sizlerle baş başa bırakıyoruz.
ZORLA MEDYANIN ELİNİ ÖPMEYE
KALKIP, ARDINDAN BAĞIRDIĞI ANLAR............................
ben hiç kimseye acımam ama, bu adama acıyasım geldi herkes bu duruma düşebilir. üzüldüm doğrusu.......
-
evlat acısı
-
psikolojik tedavi alması gerekiyor.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------3 milyon £ ilaç gibi gelir ona.
-
Biri bu adamın kafasına sıkmalı bence :| Bunun derdi acı falan değil..
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------ilaç gibi gelir tabi ..
cem kayıpoğlu hala kayıp .
hakkı olan parayı istemiş, kendisine evlat acısı yaşattıkları için manevi olarak hakkı geçti karşı aileye.
bu hakkı var ama kız hakkını helal edermi ahrette bunu bilemeyiz.
-
beyler videosunu bulamadım la varsa bi link atsanıza
-
hacı 3 milyon euroya laf sokup duruyorsunuz da sözde gazateci olarak ortaya cıkan ve tv de "25 ağustosta cemi polise teslim edecektik ancak can güvenliğinden korktuğumuz için teslim etmedik" diyen adamın bu sözlerine takıp ulan madem cem sende gel bakim buraya diyen bir kişi bile yok! sizin tuzunuz kuru tabi bir kişi evladını kaybetmeden o adamın neler yaşadığını anlayamaz... psikolojik olarak travmanın içersinde ve sizler bu kişinin hareketlerini sanki aklı başında yapıyormuş gibi yorumluyorsunuz... madem bu kadar ii yorumcusunuz o zaman tayyoşun hareketlerini gidip yorumlayın adam akıllı...
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------ilaç gibi gelir tabi ..
cem kayıpoğlu hala kayıp .
hakkı olan parayı istemiş, kendisine evlat acısı yaşattıkları için manevi olarak hakkı geçti karşı aileye.
bu hakkı var ama kız hakkını helal edermi ahrette bunu bilemeyiz.
-----------------------------hocam artık bu herifin haraketler garibime gitmeye çalıştı artık savunduk ama garip..
Hakkımı 3 milyon £ karşılığında helal ederim ne demek yaw ?
resmen kızını satmak derler buna :|
-
acısı çok büyük ama para tuzağına düşmüş diyolar susması için para mı almıs nedir?
-
bende seyrettim ya haberlerde dedim yazık delirdi adamcağız allah kmseye evlat acısı yaşatmasın..