Ben Mesih"E İnanırım Allahım. İsa Geri Gelecek
-
3 melyon avroya hakkımı helal ederim bunun yanında cem de teslim olacak şartı var..
-
bu adamı bu hale basın getirdi işte...
adam yanda konuşuyo cnntürkün sunucusuda işte süreyyanın çıldırdığı an gibisinden bişeyler anlatıyo... böyle bi basın işte
-
zula bunu yazdı:
-----------------------------bu adamı bu hale basın getirdi işte...
adam yanda konuşuyo cnntürkün sunucusuda işte süreyyanın çıldırdığı an gibisinden bişeyler anlatıyo... böyle bi basın işte
-----------------------------baştan beri söylediğim şeye geliyo ota boka tv ye çıkması işte :)
bu adam şovmennnn daha neler görecez :) bekleyeliim Serdar bişi yazsana:)
-
Alper bu adam bu hale senin yüzünden geldi utan kendinden utan ne hale getirdiniz adamı, söyle hayyam gariboğlundan kaç para alıyorsun :)
Adam iyice kafayı yedi yazık şovmen diyorsunuz ama o şov dediğinizi boşa yapmıyor onun durumunda olan herkes aynı duruma düşerdi bence sağolsun bazı basın organlarıda çok iyi kullandı adamıben olsam bende çıldırırdım her zaman hak veriyorum ve samimiyetine inanıyorum bu adamın
-
Hep Beraber Bağırın Bi Yaratık Yarattık...
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------pisi pisine
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Alper bu adam bu hale senin yüzünden geldi utan kendinden utan ne hale getirdiniz adamı, söyle hayyam gariboğlundan kaç para alıyorsun :)
Adam iyice kafayı yedi yazık şovmen diyorsunuz ama o şov dediğinizi boşa yapmıyor onun durumunda olan herkes aynı duruma düşerdi bence sağolsun bazı basın organlarıda çok iyi kullandı adamıben olsam bende çıldırırdım her zaman hak veriyorum ve samimiyetine inanıyorum bu adamın
-----------------------------Hayret adam acısından ne dediğini bilmiyo demedin ? :))
hocam duygusallığı bırakın acımayın kimseye
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------Aynen öle efeksiyon ;)
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------Aynen öle efeksiyon ;)
-----------------------------teşbihte hata olmaz tam da cuk oturmus vessalam ekinin kelamı
-
pskolojisini yitirdi adam bunu sende kabul edersin ama adamı anla empati kurmayı dene