Ben Nasıl Deli Oldum - 1-
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------güzelmiş valla bu tür yazıları okuyunca kendimi odun gibi hissediyom
-----------------------------Sorma aynen.. İki kelimeyi bir araya getirip manali anlamli bir cumle kuramiyoruz. Heralde devamli ice kapanik bir kisi oldugumuzdan ( Aileden heralde, pek sohbet etmeyiz genelde) .. biraz sosyallesmek lazim.. :-/
-
hacı manyak olmuş yaw devamını beklioruz :)
-
Kalemine saglik hoca.
-
Söyleyecek kelime bulamıyorum..
-
alıntımı bu?
-
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim (:
Ve xz;
Eleştirin için teşekkürler fakat eleştiri üslubu konusunda biraz daha çalışmalısın bence.
1 - Senin de dediğin gibi ben deli değilim. (:
2- Başlıktan da anlaşılacağı üzere (Ben Nasıl Deli Oldum - 1-) bu bir yazı dizisi. yanı cümle sonundaki "1" simgesi bu yazının devamı olduğunu belirtiyor.
3- Yazılarımı ilgi çeksin diye değil paylaşma ihtiyacı duyduğum için yayımlarım.Beni bilen bilir bu konuda.
4- Abartmaya gerek yok
-
etkileyici olmuş saol.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
çok güzel bi yazı bence.. delileri anlıyorum artık :]
-----------------------------herdeli aynı değildir
-
İsyankar bi yazi devami gelsin kardesim ellerine saglik...
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim (:
Ve xz;
Eleştirin için teşekkürler fakat eleştiri üslubu konusunda biraz daha çalışmalısın bence.
1 - Senin de dediğin gibi ben deli değilim. (:
2- Başlıktan da anlaşılacağı üzere (Ben Nasıl Deli Oldum - 1-) bu bir yazı dizisi. yanı cümle sonundaki "1" simgesi bu yazının devamı olduğunu belirtiyor.
3- Yazılarımı ilgi çeksin diye değil paylaşma ihtiyacı duyduğum için yayımlarım.Beni bilen bilir bu konuda.
4- Abartmaya gerek yok
-----------------------------
5- harikasınnnnnnnn devam