Ben Olsam..
-
ordaki lan tugrulbabanın da dedigi gibi tepkiseldi kasti yapmadım sadece o anki piskolojim içinde yazdıgım bişeydi hakkatende agladım yalan yok cok duygusalım napim benim sucummu...tugrulbaba sendende gercekten ozurdilerim birdaha daha dikkatli olucam konulara yorum yazarken...
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
ne ağrıtması hoca. memleket meselesi bu. bende katılıyorum sana. bu savaş zamanında geyik tarzı şeyler pek gitmez bencede
-----------------------------Savaş 2 ülke arasında olur..
-----------------------------
evet hoca savaşta ülkeler olur burda koca bi ülke üç beş köpekle uğraşıyo
.....
bu arada TuğrulBaba harbiden abisin harbiden büyüksün lafınla nokta koyan birisin kardeşin olarak saygı duyuyorum sana bize hatırlattığın için en büyük değerlerimizi
-
Sadece "duyarlı olmak" için duyarlı oldugumuzda ne değişiyor? Biz duyarlıyız diye olanlar değişiyor mu, ertesi gün daha duyarlı olunca ne oluyor? Bak dün gitti 5, bugün gitti 2, biz duyarlı olduk diye geri gelecek mi onlar? Yani bunun ortada olan soruna bir faydası var mı? Eğer gerçekten o kadar çok üzülüyorsanız gidin alın elinize 2 silah, hiç olmazsa "yas ilan edenleri" temizleyip bir işe yarayın bari...
Not: Yazılanlarda yanlış bir şey yok ama maalesef sen bahsedilen şekilde de aksi şekilde de davransan bu olaylarla bir bağlantısı yok, yani bağımsız bir olay. Önemli olan sonuçtur ve sonuç bu mantığa göre hiçbir şekilde değişmiyor...
-
belki şahsıma çok eleştiri gelicek ama biraz derin düşünmek gerekirse; Türkiye uğruna savaşılması gereken bir yer değil artık : ) ... beni Türklüğe bağlayan tel olgu eşsiz tarihimdir ve atalarıma ihanet edememe hissidir...şu anda savaştığımız pkk'nın temeli sıfır noktası bile belli değildir..TSK üzerinden rant kazanmak isteyen paşaların eseri olup olmadığı bile muamma'dır...Mit'in ve Amerikancı sistemin politikanın eseri olup olmadı bile muammaadır...daha derin bir örgüt olan Hizbullah'ın iki üç günde Türkiye'deki varlığı müthiş bir şekilde yıpratılırken,cahil ve maşalığa pişkin kürt pisliklerden oluşan pkk'nın bitirilemeyişi bir muamma'dır...emekli bir asker diyor'ki doğunun x iline tayini çıkan ve burada terör yok yıllardır bize ne kadarda farklı empoze edilmiş Tr'nin doğusu diye düşünen bir üst kademe memur'un ewinin önüne birkaç gün sonra askerlerin ses bombası koyarak o memuru korkutma olayı hangi akla hizmettir bu bir muamma'dır...yani özetlemek gerekirse...neyle ne için savaşıyoruz?..kardeşlerimiz abilerimiz yok yere ölüyorlar..her defasında gariban aileler vatan sağolsun vatan sağolsun diyor ama ne yazıkki artık klişeleşen ve içi her ne kadar yansada karşısındaki basın mensubunu başından savmak için söylenen VATAN SAĞOLSUN'lar dinmiyor....hiçkimse aptal değil bitirilmesi gerekenler dağdakilerden önce şehirdekilerdir..çeşitli şekillerde sindirilebilir bunlar ama anca dağda keklik avlıyorlar halk'ın çocuklarını öne salıp kendilerine siper yapıyorlar..iki gün oldu harekat başlayalı ve basına ve bize yansıdığı kadarı ile 7 ölü var tabi yine altını çiziorm bize yansıtıldığı kadarı ile 7...bu bir fiyaskodur..TSK'nın sokak serserilerine karşı olan karasal direncin göstergesidir belkide...kıç büyüten paşaların eserleridir bunlar..asker ocağına giden vatan sevdası ile dolu gençleri kendi şahıslarına kullanan askeri üst'lerin eserleridir..hiçbirimiz bunu kendine yediremiyor..ama bunlar doğrular ne yazıkki..daha fazla yazmak isterdim o kadar doluyumki..ama sinirden hırstan yazacak mecalim yok..Fatih'ler,Atilla'lar,Kürşat'lar,Alparslan'lar ....torunlarınız size layık olamıyor..yazıklar olsun bu sisteme
-
lemuria valla pılı pırtıyı toplayıp gerisin geirde gidemicemize göre ?yada zmanı geri çeviremicemize göre eldeki verilerle yetinicez. nese babaya destek veriyorum saten ben bu siteye üye oldum olalı geyik bölümüne sadece bi konu açmışımdır oda genelden oraya gitmiştir :)
-
Olabilir..Güzel düşünce..