folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bende Dikkat Eksikliği Var Galiba

Bende Dikkat Eksikliği Var Galiba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    sensiz_aglamam bunu yazdı

Aynısı bendede oluyo . Su gerçekten etkilimiymiş bu durumda ? Fark ettim de 1 bardaktan fazla su içmiyorum  günde . dahiliye yolu göründü banada o halde '-'

alakası bile yok nedense türk milletinde çöp bilgi oranı çok yüksek :S herşeye sallıyolar ama doğru bir bilgi yok heryerde ve herkonuda bu böyle

Arkadaşlar su için farkı göreceksiniz

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı

Az su icenlerdensiniz dimi?

bende çok az içiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi
    Bandito bunu yazdı
    sensiz_aglamam bunu yazdı

Aynısı bendede oluyo . Su gerçekten etkilimiymiş bu durumda ? Fark ettim de 1 bardaktan fazla su içmiyorum  günde . dahiliye yolu göründü banada o halde '-'

alakası bile yok nedense türk milletinde çöp bilgi oranı çok yüksek :S herşeye sallıyolar ama doğru bir bilgi yok heryerde ve herkonuda bu böyle

Napalım sen söyle o halde :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Öncelikle ben bir BİYOLOĞUM..!

Vücudu enine boyuna her anlamda çok iyi bilirim... Bütün hormonal ve nöronal sistemlerin hepsi size bağlıdır. yani eğer dikkat eksikliğin varsa yaptığın şeylerden kaynaklıdır. Şöyle açıklayayım : Çocukken bunlar başına geliyormuydu ? Hayır. SOnradan çıktı.. Demekki son zamanlarda yaşananlar veya yaptıkalrın sen bu duruma sokmuş.

Biyolojik olarak :
    1-  B-12 vitamini beyin nöronları yani bütün sinir sistemi için çok önemlidir. [ Balık ]

2-  Günde en az 2 litre SU içilmelidir...

3-  UYKUSUZLUKKKK - UYKU DÜZENSİZLİĞİ.. bunlaar çoooook önemlidir..

4- Düzenli meyve tüketimi ve günlük SPOR

5- En önemlisi sürekli elektronik ortamlara ilgi.. Pc - Telefon vs. Bunlar sizi süreklı oturmanızdan ve cevreye olan ilginizden alıkoyar ve bu etkileşim nöronal sistemleriniz tembelleşir.

Bunlar sizde de warsa Tıbbi desteğe ihtiyacınız yok.. Ancak tabiki Psikolojik veya hormonal BOZUKLUKLAR için doktor şart. Onların verdiği ilaçlar da sizi biraz rahatlatır sonra yawas yawas duzene sokmalısınız kendınızı ve hapları yawas yawas bıraklamısınız..

Hayırlı Ömür - Hayırlı Ölüm versin Allah hepimize. A:E:O

SHMZ3A
Toplam Hit: 3544 Toplam Mesaj: 25